Aşk acıtır biliyorum ama o kadar gençsin ki
Yaşım 35 güzel kardeşim, koskoca bir hayatı yıktım ve yerine yenisini yaptım. Aldatıldım, arkamdan vuruldum, en sevdiklerimi kaybettim, insanlar gezmeye gider, ben evden çıkıp mezarlığa gittim, sevdiğim adamın beni aldattığı kızla evlenişi izledim. Neler yaşandı neler ....
Allah'a inandım, acım için ondan güç ve teselli istedim. O beni hiç yalnız bırakmadı, seni de bırakmaz
Bırak insanlar evlensin barklansın, hayat akıp gitsin sen bunların üzerinde düşünme. Ruhunu onarmak için çalış. Gerekirse uzun zaman yalnız kal. Öyle bir zaman geliyor ki ; hiç bir şeyin yıkamayacağı bir ruhun olacak, bunun için gayret etmelisin. Umutsuzluk insanın bittiği yer, umudunu hep canlı tutmaya çalış. Aşk bir gün yine gelir. Dünya da en kolay bulunan duygudur kendisi. Ama sen kendini harcadıktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok. Duadan vazgeçme, Allah'a ve varsa ailene sarıl, çalış kendine bir hayat kur. Sen olmadan aşk zaten olmaz.
Dünya imtihan dünyası lafı çok doğrudur, bizden kat be kat büyük acılar yaşayan ne insanlar var, onları düşün. Hayata sarılmak için hep bir sebep var. Vazgeçmeyeceksin, sende imtihanını vereceksin,sabırla, kendine inanarak.