Nasıl dikkatini çekerim?

Yaşıtlarım çok çocuk. O tam tersi inanılmaz düşünceli esprili cok adaletli ne bileyim

sende çocuksun kanun seni reşit görüyor ama çocuk olduğunuz gerçeği pek değişmiyor .... sende bi 25 30 yaşına gel yaşına uygun erkeklerle görüşürsün ikinizde olgun olgun güzel bi ilişki yaşarsınız :) ... şu an yaşadiğın hayranlık yada gençlik heyecanı.. ötesi değil

yaşını okuyunca baya bi küçüksün ki ama sen :KK45::KK49:
bence de yukarıda dedikleri gibi başka meşguliyet bul kendıne emınım atlatırsın heyecandan baska bırsey degıl ıcındekı 1 2 ay gormesen unutursun bence yanı sakın birgün olurda hislerini de söyleme devir kötü yani Allah korusun faydalanmak ister bişi olur ne bileyim ama olmaz yani. :KK43:
Tam da aklımdan geçendi açılmak:(

Ask güzel şey. Yeni insanlarla tanış, illa yaşıtın olmasi gerekmiyor da 18e 33 biraz fazla. 33 yasinda bekar bir erkegin beklentileri cok farkli olur. Oyle gencler gibi sinemaya gidip,sokaklarda el ele dolasmak kesmez onu. Muhtemelen maddi ve cinsel açıdan daha özgür, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla takılıyordur. Evlenmeyi falan hayal ediyorsan , yaşın çok genç daha. Olmaz diyemem ama ben olsam o topa girmezdim.
Çok güzelmiş. Karnım agrıyor:) ama şu an sadece kıskanıyorum.bi yan da eski sevgilisi sarışın mni etek önden dekolte herkesinde Dediği gibidir öylelerini fazla sever herhalde:(

sende çocuksun kanun seni reşit görüyor ama çocuk olduğunuz gerçeği pek değişmiyor .... sende bi 25 30 yaşına gel yaşına uygun erkeklerle görüşürsün ikinizde olgun olgun güzel bi ilişki yaşarsınız :) ... şu an yaşadiğın hayranlık yada gençlik heyecanı.. ötesi değil
Ben yine de benden haberdar olmasini isterdim. Çocuk olarak görüyor oda beni muhtemelen.zaten o kadar olgun kadinlar varken etrafind beni napsin dimi

Zaten sana ilgi gösterirse düzgün bir adam olmadığını düşün çünkü yaş farkınızdan ziyade o yetişkinken sen henüz çocuk sayılırsın. Sana yanaşsa bile uzak durmalısın.

O kadar umutsuz olmamalı ya:KK43:

aslında tam tersi, 18 yaşında bi kızın 33 yaşında adamla ne işi olur? ayrıca o beyaz yakalı, sen garsonsun. küçümsemek için demiyorum ama dandik türk dizisi değil, gerçek hayat burası.

aslında tam tersi, 18 yaşında bi kızın 33 yaşında adamla ne işi olur? ayrıca o beyaz yakalı, sen garsonsun. küçümsemek için demiyorum ama dandik türk dizisi değil, gerçek hayat burası.
Benim mesleğim garsonluk olmıcak para için çalışıyorum okuyabilmek daha iyi yerlere gelebilmek. Türk diZisi değil biliyorum öyle olsa çoktan bana yüz vermiş olurdu

Zaten sana ilgi gösterirse düzgün bir adam olmadığını düşün çünkü yaş farkınızdan ziyade o yetişkinken sen henüz çocuk sayılırsın. Sana yanaşsa bile uzak durmalısın.
Evet ama çok yaş farkıyla evli olan insanlarda var yokmu ?

afra saraçogluna benziyorsun ve 33 yaşındaki şahıs bana bakmıyor diye üzülüyorsun. Tip herşey değildir bu da ilerde güleceginiz bir hayat tecrübesi olarak size anı kalır. Ayrıca yaşıtlarınıza yönelir ve bu güzel günlerinizin tadını çıkarın. Bakmazsa sizde ona bakmayın.

Evet ama çok yaş farkıyla evli olan insanlarda var yokmu ?

Tabi ki var ama atıyorum 30-45 gibi yaşlarda bu fark çok önemli olmuyor artık. Fakat sizin aranızdaki fark yetişkinlik ve çocukluktan kaynaklanan bir fark. Bu yaşta biriyle beraber olan adama ben kızdan faydalanıyor gözüyle bakarım. Sağlıklı bir yaş farkı değil. Bu yaşlarda yaşıtlarınızdan çok da uzaklaşmamalısınız bana göre. Hayatla ilgili daha çok tecrübe edindikçe işler değişiyor zaten.

afra saraçogluna benziyorsun ve 33 yaşındaki şahıs bana bakmıyor diye üzülüyorsun. Tip herşey değildir bu da ilerde güleceginiz bir hayat tecrübesi olarak size anı kalır. Ayrıca yaşıtlarınıza yönelir ve bu güzel günlerinizin tadını çıkarın. Bakmazsa sizde ona bakmayın.
Öyle bakılmıck gibi çirkin olmadığımi ifade etmek istedim. Omunda zekasina duruşuna hayranim yaşıtlarım böyle degl

Kendi ayarında birini bul adam seni görse bile sadece cinsellik olarak düşünebilir oda tek gecelik gibi belki ertesi gün hiç birşey olmamış gibi yoluna devam edecek ve sen hep bunun pişmanlığını duyacaksın ne işin var senin büyük biri ile olgun insanların senden beklentisi Farklı olur davul bile dengi dengine derler ne senden üstün nede senden altta olsun ayarın olsun yaşın çok genç daha ne insanlar çıkar karşına adımlarını iyi at rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına

Neden ayrıldıklarini merak ediyorum br kız var aslinda ama sorsam çok dedikoducu napcksin der sorsam en azından. Bumu bişi Yapıp kızı üZmüş öğrenirdim belki öyle de soğurum bahanem olur?

Yaz dizilerinde oluyor o.
Genç ve yakışıklı zengin adam,güzel alımlı,garson olan kıza aşık oluyor,olaylar gelişiyor.

Gerçekte olacağını sanmam.
Güzelsindir ama yaşına yakın birileriyle arkadaşlık etmen senin için daha hayırlı olur.d
Adam 33 yaşında 18lik kıza baksa hoş olmazki,hoş karşılanmaz
:stop:

Kendi ayarında birini bul adam seni görse bile sadece cinsellik olarak düşünebilir oda tek gecelik gibi belki ertesi gün hiç birşey olmamış gibi yoluna devam edecek ve sen hep bunun pişmanlığını duyacaksın ne işin var senin büyük biri ile olgun insanların senden beklentisi Farklı olur davul bile dengi dengine derler ne senden üstün nede senden altta olsun ayarın olsun yaşın çok genç daha ne insanlar çıkar karşına adımlarını iyi at rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına
İnanin benimde yaşıtlarin hep cinsellik pesinde

Yaz dizilerinde oluyor o.
Genç ve yakışıklı zengin adam,güzel alımlı,garson olan kıza aşık oluyor,olaylar gelişiyor.

Gerçekte olacağını sanmam.
Güzelsindir ama yaşına yakın birileriyle arkadaşlık etmen senin için daha hayırlı olur.d
Adam 33 yaşında 18lik kıza baksa hoş olmazki,hoş karşılanmaz
:stop:
Ama orda yaşlar yakın oluyor kiz dikkatini çekebiliyor vs vs

Ben yine de benden haberdar olmasini isterdim. Çocuk olarak görüyor oda beni muhtemelen.zaten o kadar olgun kadinlar varken etrafind beni napsin dimi

haberdar olmaması belkide iyidir senin için ... haberdar olup sırf ego tatmini için seninle oynaya bilir ...adamın karakterini bilmiyorsun sonuçta... imkansız diye birşey yok hayatta belki olabilirsiniz o yüzdende sen ortam yoklaması yap çok belli etmeden nasıl biri ne karakterde en önemliside önceki ilişkisi neden bitmis onu ögren

yaşlar fazla. bakmayabilir sana.. bakarsada amacını düşünmek lazım
sevglisi vardı yazmissin barisma ihtmaillerini göz önünde bulundur. barışmazlarsa bile neden ayrılmışlar?
okadar popülerse belki cocuk baska kizlara kaydı olamaz mi? böyle birine de güvenemezsin. cok kücüksün malesef

Back
X