Nasıl dikkatini çekerim?

Dizi senaryosu gibi geldi bana.
Star tvnin yaz için çektiği diziler gibi.
En yakın örnek de mmmm Kiralık Aşk evet,orada da kız garsondu adam da çok yakışıklıydı karizmaydı falan...
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Cahil cesareti (yaş,olgunluk,yasanmislik kastim ) bu olsa gerek.Acilacaksin bir de.Ne diyelim.Sen gozunu karartmissin.Bunu yaparak gozunde daha da 18 lik cocuk olarak animsanacaksin haberin olsun.Az cok jenerasyonumu taniyorsam.Neyse.Yasa ve gör.

tmm iyi biri olabilir ama hadi seninle ilgilendi hadi tmm ciddiye de bindi ilerde diyelim...
33 yasindaki bi adamla 18 yasinaki bi kiz arasinda sadece yas farki yok olgunluk dusunce farki da var o seninle sen onunla asla ayni dusunemezsiniz yaslariniz bunun icin onemli
bazi 18 19 yasindaki gencler " ben yasitlarima gore olgunum " der mesela
ama yanlis..olgunluktan kasit hayatta yasadiklarinin sana vermis oldugu olgunluk ve 18 yasindaki bi kiz bu hayatta ne gormus gecirmis olabilir ki olgun olsun ( istisnalar var )
sen simdi boyle dusunuyosun ama ilerde ya ne kadar sacma dusunmusum diyeceksin emin ol
Mutlaka öyle yine de asla olamaz kısmını kbullenemiyorum . Zaten hala kızı seviyor olmalı senden önce senden sonra daha kaç vücut gerek benim seni unutmama diyerek Partiyi bitirdiler.. o kız gibi olamam asla maalesef

Cahil cesareti (yaş,olgunluk,yasanmislik kastim ) bu olsa gerek.Acilacaksin bir de.Ne diyelim.Sen gozunu karartmissin.Bunu yaparak gozunde daha da 18 lik cocuk olarak animsanacaksin haberin olsun.Az cok jenerasyonumu taniyorsam.Neyse.Yasa ve gör.
Ne düşünür ? Çocuk olduğumu mu?

Dizi senaryosu gibi geldi bana.
Star tvnin yaz için çektiği diziler gibi.
En yakın örnek de mmmm Kiralık Aşk evet,orada da kız garsondu adam da çok yakışıklıydı karizmaydı falan...
Hayırlısı olsun hakkınızda.
GÜzel diziydi :)

Bana atiyorsun gibi geldi.Bugune kadar hic konusmuyordunuz bugun maasallah acilmissiniz.

Banada atiyor gibi geldi. Yok is yerinde eglence varda tesadüfen bu adam sarki söylüyor. Tüm sirket bu adami dinliyor. Ve garson kiz gidip sanki is arkadasiymis gibi onun ile konusuyor felan. Bu nasil bir sirket diyesim var.

Konu sahibi kendini Feriha saniyor. Bence gidip televizyon icin senaryo yazsa iyi olur.

Mutlaka öyle yine de asla olamaz kısmını kbullenemiyorum . Zaten hala kızı seviyor olmalı senden önce senden sonra daha kaç vücut gerek benim seni unutmama diyerek Partiyi bitirdiler.. o kız gibi olamam asla maalesef
yani düşün onlar orda o evde neler yaşamışlardır kız :D sen bosver +18 dendigine bakma vallahi kücüksün sen.
o neler görmüştür :D

Her forumda da atıyor bu ya diyenler mutlaka var. Burası büyük br firma. Bu çocuk zAten kendince müzik yapan. Böyle yaz kış verilen partilerde de sahne alan biri. Abartı neresinde pardon? Herkes dinliyor çünkü inan ki şarkı sessiz söylenmiyor :)

o kiz gibi olma zaten sen sensin asla degisme.
kimse icin degismeye degmeyecegini ilerde anlayacaksin yasarak gorecrksin hepimiz yasarak ogrendik
bana gore de hayat toz pembeydi ama malesef simsiyahmis

o kiz gibi olma zaten sen sensin asla degisme.
kimse icin degismeye degmeyecegini ilerde anlayacaksin yasarak gorecrksin hepimiz yasarak ogrendik
bana gore de hayat toz pembeydi ama malesef simsiyahmis
doğrudur
Red etsin istiyorum bende kendim duyaym ki soğurum bu şekilde içimde ki şey bitmiyor

Ve aksine korkunc br şekilde büyüyor büyüyor.. belki anlıyordur da hareketlermden.
Numarasını bulamıyorum bulsam farklı olurdu

doğrudur
Red etsin istiyorum bende kendim duyaym ki soğurum bu şekilde içimde ki şey bitmiyor
o zmn acilabilirsen acilmalisin illa erkek soylicek diye bi kaide yok
eger redderse dogruyu soylemis olur kizma..adam iyi biriymis derim aradaki farklari gorebiliyo derim
ama evet derse hareketlerine bak zaten seninle dalga mi geciyo gecmiyo mu anlarsin
ama dedigin gibi biriyse reddeder
ama bazi erkekler guzel kiz gorunce ne yapacsgini sasiriri evet deyiverir o ayrimi sen yaparsin en iyi
kara kara dusunmektense acik acik git konus
ya zaten adam coktan anlamistir senin ilgini bence belli etmiyodur 33 yasinda kocaman adam neler girmustur herkes begeniyo diyosun o kac kizdan ilgi gormustur alismistir artik

o zmn acilabilirsen acilmalisin illa erkek soylicek diye bi kaide yok
eger redderse dogruyu soylemis olur kizma..adam iyi biriymis derim aradaki farklari gorebiliyo derim
ama evet derse hareketlerine bak zaten seninle dalga mi geciyo gecmiyo mu anlarsin
ama dedigin gibi biriyse reddeder
ama bazi erkekler guzel kiz gorunce ne yapacsgini sasiriri evet deyiverir o ayrimi sen yaparsin en iyi
kara kara dusunmektense acik acil git konus

,bence aramamalı, acilmamali kiza okey veririse bu kiz hamile de kalir :)

,bence aramamalı, acilmamali kiza okey veririse bu kiz hamile de kalir :)
orasi kendi bilecegi bisey bu yaslardaki genclere oyle birden yapma etme denmez ters teper
18 yasinda ama aklı var sonucta akliyla hareket etmeli bazi yerlerde hersey aşk degil insallah aci bi tecrubeyle ogrenmez bunu
bu kiz da hamile kalir diyemem ama Allah korusun

orasi kendi bilecegi bisey bu yaslardaki genclere oyle birden yapma etme denmez ters teper
18 yasinda ama aklı var sonucta akliyla hareket etmeli bazi yerlerde hersey aşk degil insallah aci bi tecrubeyle ogrenmez bunu
bu kiz da hamile kalir diyemem ama Allah korusun
cahillikle insan herseyi yapıyor tvler de gördügümüz örnekler bunlar. inanıyorlar cünkü bilmiyorlar tartamiyolar.
uzak dur demek de dogru degil tabi de. umarım aklı başında biri dir ve pas vermez

Back
X