- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Aysenur428
-
Kardeşim eğer hamileysen kimse sana söyle düşür böyle düşür demez biz o bebeği tutmak için neler yapıyoruz ama bazıları da böyle elinde olmayan sebeplerden dolayı bile hamile kaldıysan o bebegin günahı ne sana bisey diyemiyorum maalessfArkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Çünkü daha önce hamile kalmadım ve deneyimim yok son zamanlarda garip hissediyorum hissettiklerimi yazdımÖyle bir yazmissinizki ben hamileligime bu kadar inanmadim...
Olmayan hamileliginizin düsügüne care ariyorsunuz ilginçsiniz..!
Bi kaç denemeye kalırsın merak etme. Her seferinde negatif görecek değilsin ya. İlk değilmiş sonda olmaz. Olan günahsız sabiye olur. Kimilerinin evlat olsun diye yüreği yangın yeri kimileri de böyle olmadın diye ellerini semaya açıyor. Anneliği hamileliği de zevklerinizle oyuncak ettiniz!Çünkü daha önce hamile kalmadım ve deneyimim yok son zamanlarda garip hissediyorum hissettiklerimi yazdım
HamileÖyle bir yazmissinizki ben hamileligime bu kadar inanmadim...
Olmayan hamileliginizin düsügüne care ariyorsunuz ilginçsiniz..!
Ne diyosun sen ya oturduğun yerden eleştirmek kolay gerçekten herkes hata yapar ve şeytana uydum pişmanım.Bi kaç denemeye kalırsın merak etme. Her seferinde negatif görecek değilsin ya. İlk değilmiş sonda olmaz. Olan günahsız sabiye olur. Kimilerinin evlat olsun diye yüreği yangın yeri kimileri de böyle olmadın diye ellerini semaya açıyor. Anneliği hamileliği de zevklerinizle oyuncak ettiniz!
İnşallah öyledir çok sağol moral verdinHavalardandır. Psikolojik olarak da kendinizi bunalttiginiz için adetiniz kısa sürmüştür . Gebelik olduğunu dusunmuyorum . 5 liralık bir test ile bütün sorularınıza cevap alabilirsiniz
Gebeyseniz ona göre tekrar bir çözüm düşünürsünüz. Şimdiden olmayan bir şey için moralinizi bozmayin
Şeytan insanın kendisi valla kusura bakmayacaksın HATA 1 KEZ YAPILIR. Hadi ilkinde yaptın o korkuyu o süreci yaşadın. İkincisinde niye giriyorsun o topa şeytanın da işi gücü yok senle uğraşıyor biri de çıkıp demiyor ki nefsime hakim olamadım tatlı geldi.Hamile
Ne diyosun sen ya oturduğun yerden eleştirmek kolay gerçekten herkes hata yapar ve şeytana uydum pişmanım.
Psikolojik olarak o belirtileri kendinde görebilirsin. Bi idrar testi yaptır. Kendi başına düşük yapmak gibi bişey bence söz konusu bile olamaz profesyonel bi yardım alman lazım.Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?