Nasıl düşünmeliyim bilmiyorum?

direk so ,sen bir haltlar mı karıştırıyorsun de, ne çekiniyorsun ki ,ayrıca göz dağı ver ,zina yapan adamı evimde barındırmam açarım boşanmayı de!!!! bilsin nelerle boğuşacağını

Son düzenleme:
4 aylık evliyim kızlar, eşimin bilmediğim bi mail adresini buldum, bu adresiyle facebooka kayıt olmuş,
ve 2 kişi arattırmış, ikisi de kız. arkadaş listesi bomboş, mesaj kutusu da. Ama ben bu duruma çok üzüldüm.
Sizce neden böyle bişey yapmış olabilir? Ve ben ne yapmalıyım?

kızlar kimmiş ki, eski sevgili mi yoksa rasgele birilerimi, bazen facede binlerce arkadaşı olan, abonesi olan abuk sabuk kız olduğuda kesin olmayan hesaplar var onlardan biri mi acep

bence önce neden o face hesabını açtığını sor, hiç arkadaşı yok hesapta, tuhaf geldi

bence olumsuz düşünmeyin, açık açık ben bunu gördüm biraz üzüldüm nedir bu diye sorun rahatsız oluyorsanız rahatsızlığınızı söylersiniz altından illaki kötü bir şey çıkmak zorunda değil daha yeni evlisiniz sıkmayın canınızı

ben sana eşinin ne söyleyeceğini söylüyorum "BİR ARKADAŞIM İÇİN ALMIŞTIM O MAİL ADRESİNİ ARKADAŞIM KULLANIYOR BİLMİYORUM
BİR DAHA OLMAZ ÖZÜR DİLERİM "
YALVARMA YAKARMA VE SENDE AFFEDERSİN.............

Siz bile bilmiyorken biz hiç bilemeyiz

Hala kullanıyor mu eski bi hesap mı ( tarih önemli, arattığı tarih bellidir herhalde ) ? O kızlar kimdir necidir ?

Güncel birşeyse, hala devam ediyorsa yani direk sormanızda fayda var..

Yolunda gitmeyen birşeyler mi var ?

Daha önce görüştüğü birisi birtanesi, diğerini bilmiyorum.
O görüştüğü kızın mesajını görmüştüm, faceden yazmıştı, beddualar eden bir mesajdı.

Daha cok yeni evliliğiniz direk eşinize gidip saldırmayın bence,kötü niyetli olabilirde olmayabilirde her ihtimali düşünün.Eğer eskı kız arkadasıysa meraktan bakmıs olabilir bunu arastırın,eski sevgilisiyse de eşinizle karsılıkı oturup sevıyeli bir sekılde ciddi bir konuşma yapın..

Eşimin mail adreslerini araya araya ben buldum, şimdiye kadar güncel birşey görmemiştim, ama bu daha dün olmuş:(
Ve ben dün hamile olduğumu öğrenmiştim :(

Daha önce görüştüğü birisi birtanesi, diğerini bilmiyorum.
O görüştüğü kızın mesajını görmüştüm, faceden yazmıştı, beddualar eden bir mesajdı.

kız eşinemi beddular ediyor, mesajlaşma nasıldı acaba, eşin ne demişti

ya içine kurt düşürmek istemem ama gizli face hesabı genelde çapkınlık için açılır bence

Siz bile bilmiyorken biz hiç bilemeyiz

Hala kullanıyor mu eski bi hesap mı ( tarih önemli, arattığı tarih bellidir herhalde ) ? O kızlar kimdir necidir ?

Güncel birşeyse, hala devam ediyorsa yani direk sormanızda fayda var..

Yolunda gitmeyen birşeyler mi var ?

bence tarih yakin zaman,ben bilmiyordum bu aratana bakmaya ama kendiminkine baktim eski zamanlar degil mesela kasim ve ekim görünüyor,zaman ilerledikce sanirim oda siliniyor

Hala yapıyorsa sorun var demektir

Kendi face hesabından aratsa bana bu kadar vahim gelmezdi durum

Ancak ayrı bir face hesabı açıp oradan aratma / mesajlaşmada bulunması hiç iyi şeyler düşündürmedi..:50:

Dün rastlamışsınız bunlara ve aynı zamanda dünde hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz

Eşinizin hamile olduğunuzdan haberi var mı peki ?

Hala yapıyorsa sorun var demektir

Kendi face hesabından aratsa bana bu kadar vahim gelmezdi durum

Ancak ayrı bir face hesabı açıp oradan aratma / mesajlaşmada bulunması hiç iyi şeyler düşündürmedi..:50:

Dün rastlamışsınız bunlara ve aynı zamanda dünde hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz

Eşinizin hamile olduğunuzdan haberi var mı peki ?

Eşimin de benm de facebook hesabımız yok, nişanımızdan sonra kapatmıştık.. ama ben öyle sanıyomuşum..
Bu facebook hesabına 2010'da kayıt olmuş, ama hiç kullanılmamış, dondurmuş zaten.
Yanlış anlaşıldım sanırım, bi mesajlaşma olayı yok bu durumda, sadece arama yapmış.
Beddualı mesaj olayı biz tanışmadan önce olmuş.. Ben hafiyelik yapıp facebook hesabını kırmıştım.. O kızı da ordan biliyorum..

Eşimin haberi var hamileliğimden ve çok sevindi...Zaten bu faceolayı dün sabah olmuş. Ben akşam vermiştim müjdeli haberi..

Son düzenleme:
eşine açık açık sor çekinme
hemen suçlar gibi konuşma ama kararlı bir ses tonuyla sormalısın
niye böyle birşey yapmış gizli face hesabı da neymiş:19:
umarım mantıklı bir açıklaması vardır

Back
X