Nasıl düşünmem lazım azarlanmak meselesi

İş hayatında böyle sıkıntılar daima olur.
Yalnız bunları yaşamaz zorunda da değilsiniz. Henüz sigortanızın başlamaması başlı başına yasal bir problem.
Siz kendinizi dinleyin, bir gününüzün en önemli saatlerini, istemeyerek geçirmek size be kadar faydalı olabilir..
Bu kadar kısa sürede gördüğünüz muamele bir Zaman sonra yıpranmış sinir olarak size geri döner.
Sonuç : iş vereniniz sizi kullandıktan sonra bir başkasını alır, siz üzüldüğünüzle kalırsınız.. Yapmayın

Bayram sonrası işbaşı olacak bende ilk günün stresİ demeyeceğim artık bir hakaretinde daha sayıp döküp çıkarım diyorum o zorda kalır kimi bulmak baklm ozaman bir maaşla iki işi ucuza kapatacak..

Devlet okulundaki müdürler de pek farklı değil.öğretmen misiniz bilmiyorum ama bana hiç idareci vasfı taşıyanı denk gelmedi...Bildiğiniz onlar patron öğretmenler şirket elemanı gibi bir yönetim.
böyle de yapmazlar. ayrıca biz de pek ücretlileri ezdirmiyoruz.

Benzer şeyleri yaşamışz.ben de 25 yaşındayım mezun olalı birkaç ay oldu ve benim hiç iş tecrübem yok.kolejde muhasebeci olarak başladım.ilk gün hayatımda duymadığım azarlamaları duydum ne terbiyesizliğim ne ayıp etmelerim kalmadı saydı da saydı bana.beni şamar oğlanına döndürmesin diye aynı gün tepkimi koydum.karşılıklı sesimizi de yükselttik.ben çıkmadım ilerleyen günler ne gösterecek bilmiyorum ama kovulmadıkça çıkmayı düşünmüyorum.iş hayatı böyle asılmak tırnaklarınla kazımak ve hassasiyeti azaltmak gerekiyormuş bunu anladım size de çıkmanızı önermem siz zaten tepkinizi koymuşsunuz demek ki üstesinden gelebilecek yapınız var

Bende bir yandan diyorum hazır işe girişim olmamış len hiç bulaşmayayım bir yandan da ilk öküzlüğünde tepkimi koyup çıkarım diyorum karar verwmediğim nokta bu.böyle bir adama dayanamam onu biliyorum hassas yapıdayım dünden beri yapılanlar söylenenler aklımdan çıkmadı bile

Back
X