Nasıl düşürebilirim...

😳😳😳😳 neden böyle olmasını istiyorsun bak ani bir sinirse inan ki geçecek .. rabbim sana bir mucize vermiş iyi düşün ..evlilik dışı mı bilmiyorum ama inan ziyan edeceksin kendini de bebeğini de 😖😖😖

😳😳😳😳 neden böyle olmasını istiyorsun bak ani bir sinirse inan ki geçecek .. rabbim sana bir mucize vermiş iyi düşün ..evlilik dışı mı bilmiyorum ama inan ziyan edeceksin kendini de bebeğini de 😖😖😖
düzgünce yazdıgın icin düzgünce cevap vericem.daha 19 yaşındayım neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdim bilmiyorum ama doğurursam ne yanımda duracak bir sevgilim ne de yanımda duracak bir ailem kalır

3-4 haftalık bebegi evde ne sekilde düsürebilirim..Virüsten sebep doktora gidemiyorum yoksa düsük hapı tedavisi baslaticaktim ama yapıcak bir sey yok.Allah için de saçma sapan yorumlar yapmayın öneri sunun
Vardır bi sebebin ..keske bi guc olsada o bebek benim rahmimde olsa suan

düzgünce yazdıgın icin düzgünce cevap vericem.daha 19 yaşındayım neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdim bilmiyorum ama doğurursam ne yanımda duracak bir sevgilim ne de yanımda duracak bir ailem kalır
Ah be kuzum ziyan etmişsin kendine ama burda cevap alamassın başka bir yerde araştır .. cok üzüldüm adına KESK’e olmasaymış oyle ..

Back
X