Nasıl düşürebilirim...

ay kusura bakmayın ama gercekten kafasız falansınız herhalde altta dediğim gibi ne yapıyım 19 yaşında yaptığım bir hatanın bedelini çocuk doğurarak mı yaşıyım? ailemi de yanımdaki insanları da kaybedeyim?
Yazdıklarından ve düştüğün durumdan senin kafasız olduğun kesin. Sevgilini ikna et. Mademki böyle bi halt yemişsiniz bi çözüm yolu bulun. Ailene de Allah sabır versin merhamet etsin o masum cana bi de onlara üzüldüm. Allah ıslah etsin başka bişey yazmıcam. Böyle insanlara neye yorum yazıyosam. Yazık...

10 haftalik hamileyim yaklasik 5 6 haftadir sadece tuvalete kalkmak kaydiyla yatiyorum 3 haftada 5 kilo verdim kiz kalkmis nasil dusurcem diye soruyo tovbe yarabbim.

diyorum zaten neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdimm been bilmiyorum
cnm yapmışsın bir hata.olabilir .insansın. evde sakın böyle bir denemeye girme kanaman filan olur ailen öğrenir. olanağın varsa özel hastaneye git.bir doktorun kontrolünde yap her ne yapacaksan.
bir daha da böyle hatalar yapma. şimdi herkez cana nasıl kıyarsın filan demiş de bir de farklı bir bakış açısı olsun doğurursa ve de yetimhaneye atıp o çocuğun hayatını karartırsa daha mı iyi olur. artı kendisi de ailesini kaybeder.
bir de doğum kontrol yöntemi olarak bu işi çözünce fitil kullan ilişki öncesi kullanılıyor ve pratik oluyor.

cnm yapmışsın bir hata.olabilir .insansın. evde sakın böyle bir denemeye girme kanaman filan olur ailen öğrenir. olanağın varsa özel hastaneye git.bir doktorun kontrolünde yap her ne yapacaksan.
bir daha da böyle hatalar yapma. şimdi herkez cana nasıl kıyarsın filan demiş de bir de farklı bir bakış açısı olsun doğurursa ve de yetimhaneye atıp o çocuğun hayatını karartırsa daha mı iyi olur. artı kendisi de ailesini kaybeder.
bir de doğum kontrol yöntemi olarak bu işi çözünce fitil kullan ilişki öncesi kullanılıyor ve pratik oluyor.
cok tesekkür ederim anlayışla cevap verdiğiniz için

düzgünce yazdıgın icin düzgünce cevap vericem.daha 19 yaşındayım neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdim bilmiyorum ama doğurursam ne yanımda duracak bir sevgilim ne de yanımda duracak bir ailem kalır
Hamile olduğundan emin misin peki test falan yaptın mı?

Back
X