- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Merhaba hanımlar derdim kendimce çok büyük. İşin içinden çıkamıyorum. Evli ve 6 aylık çocuk sahibi biriyim. 26 yaşındayım. Evleneli 2 sene oluyor. Doğum sonrası beynime pıhtı attığı için hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı. Rabbim beni sevdiklerime sevdiklerimi bana bağışladı çok şükür ama benim planım doğum sonrası en fazla 40 çıkana kadar annemin bende kalması ve herkesin sonra kendi hayatına bakmasıydı. Sağlık sıkıntısından dolayı öyle olamadı maalesef. 6 aylık tedavi sürecim olunca(şükür son ayımdayım şu an tedavi sürecinin) 1,5 ay annem bizde daha sonra 4,5 ayda ben annemin evinde kaldım. Gebelik tansiyonum doğum sonrası da düşmeyince iyice yardıma muhtaç oldum. Tansiyon düştü, pıhtı açıldı vs derken ben annemden bir türlü kopamadım. Eşim hiç kırıcı laf etmedi ama artık eve dönmemi istiyordu. Kendi evimle annemin evinin arası 30 km. Haftada 2 kez gelip haftasonları da annemde kalıyordu eşim. En son artık nörologum sağlık sıkıntın yok evine dönebilirsin diyince bir güç bu hafta sonu eve döndüm. İlk gün tüm gün ağladım. Bebeğim de zor bir bebek annemle olmama rağmen çok yoruluyordum. Kendi evime dönünce de pek durmadı, ben yemekle bebekle uğraşırken bir yandan da annemi her düşündükçe ağladığım için aşırı yoruldum. Neyse 2. Gün biraz sakinlemiştim ki bu sefer tansiyonum yükselmeye başladı ve ben acile gittim. Annem ve eşim bu duruma çok üzüldü. Annemin yanına 2 günlüğüne geri geldim. Ama ben annemden ayrı durmaya dayanmakta çok zorlanıyorum acildeki doktorlar sağlığımın iyi oldugunu söylediler buna rağmen bir yandan yine bayılırsam(pıhtı attığında nöbet geçirip bayıldım) diye kendimi korkutuyorum. Ailesinden uzak evinde çocuguna tek bakanlar lütfen bana akıl verin. Napacağım ben? Karışık yazdım duygusalım biraz kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.