- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Çok teşekkür ederim. Aslında anneme çok düşkün değildim( annemi çok seviyorum) ama sağlık sıkıntısından sonra eşimin de paikolojisi bozuldu ve bana kötü davrandı. Bu süreçte annemle çok yakınlaştık annem hep iyi davrandı bana hiç üzmedi beni. Sonra eşimle aram düzeldi o da ses etmedi annemde kalmama. Ama 6 ay bitti diye laf söylemesede suratı düşmeye başladı. Haklı o da ne diyeyim. Arada kaldım ben. Benim em büyük korkum eşim evde yokken bana bi şey olursa bebeğime ne olur korkusu.Cok gecmis olsun allah sifa versin tansiyon icin ilac kullanmiyormusunuz. Esinizle araniz nasil annenize bukadar duskunsunuz ,esiniZ sizinle zaman gecirmiyormu acaba.Bende aileme 9 saat uzaklikta gurbetteyim tek basima 2 dogum yaptim biri 30 haftalik biri 35 haftalik ve tektim sadece esim vardi yanimda dogumdan hemen sonra ameliyat olmam gerekiyordu bebegim 3 aylikti ben hastanede yatarken oda esimle yanimdaydi hemde oda hastaydi ustesinden geldik bence biraz guclu olmaya calis sen anne olmussun artik esin ve cocugunla mutlu yasa boyle seyleri kafaya takipta hasta etme kendini