Nasıl düzelicem?

Cok gecmis olsun allah sifa versin tansiyon icin ilac kullanmiyormusunuz. Esinizle araniz nasil annenize bukadar duskunsunuz ,esiniZ sizinle zaman gecirmiyormu acaba.Bende aileme 9 saat uzaklikta gurbetteyim tek basima 2 dogum yaptim biri 30 haftalik biri 35 haftalik ve tektim sadece esim vardi yanimda dogumdan hemen sonra ameliyat olmam gerekiyordu bebegim 3 aylikti ben hastanede yatarken oda esimle yanimdaydi hemde oda hastaydi ustesinden geldik bence biraz guclu olmaya calis sen anne olmussun artik esin ve cocugunla mutlu yasa boyle seyleri kafaya takipta hasta etme kendini
Çok teşekkür ederim. Aslında anneme çok düşkün değildim( annemi çok seviyorum) ama sağlık sıkıntısından sonra eşimin de paikolojisi bozuldu ve bana kötü davrandı. Bu süreçte annemle çok yakınlaştık annem hep iyi davrandı bana hiç üzmedi beni. Sonra eşimle aram düzeldi o da ses etmedi annemde kalmama. Ama 6 ay bitti diye laf söylemesede suratı düşmeye başladı. Haklı o da ne diyeyim. Arada kaldım ben. Benim em büyük korkum eşim evde yokken bana bi şey olursa bebeğime ne olur korkusu.

Allah şifa versin. Öncelikle çok zor ouyor bazen insan alışamıyor. Benşm kızımda çok zor bir bebek ti ağla ağla mahvetti beni o ağladıkça ağladım ama bu bir hafta sürdü 🤭 insan her şeye alışıyor anne yardımı var ya siz ona alışmışsınız ondan biraz zor gelmiş olabilir ama Allah sabrını veriyor geçiyor
Amin, çok teşekkürler. Annem de bebeğim için ben böyle bebek görmedim diyor...Annemle dertleşip arkadaş gibi olmuştuk ondan ayrı kalmak psikolojik olarak mahvetti beni.

Amin, çok teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun çok uzun süre kan sulandırıcı kullanmışsınız, benim de şu an 6 ay oldu 10 gün sonra mr çekilicem bakalım sıkıntı olmazsa bırakıcam iğneyi de. Aynı psikolojideymişiz. Ben de yurtsuz gibiyim. Ama ailem burda haklısınız. Bazen nankör gibi hissediyorum.
Ben gebeliğin süresince kullandım pıhtılaşma bozukluğun varmış.
Tüm hislerinizi anliyorum ve hepsi gececek:)

Ay oyle dusunme ya allah sizi evladiniza bagislasin ins bisey olmaz zor bi durum ama
Doktorlar iyisiniz demis stres yapmayin s
Çok teşekkür ederim. Aslında anneme çok düşkün değildim( annemi çok seviyorum) ama sağlık sıkıntısından sonra eşimin de paikolojisi bozuldu ve bana kötü davrandı. Bu süreçte annemle çok yakınlaştık annem hep iyi davrandı bana hiç üzmedi beni. Sonra eşimle aram düzeldi o da ses etmedi annemde kalmama. Ama 6 ay bitti diye laf söylemesede suratı düşmeye başladı. Haklı o da ne diyeyim. Arada kaldım ben. Benim em büyük korkum eşim evde yokken bana bi şey olursa bebeğime ne olur korkusu.

gecmis olsun, ne urkutucu seyler. hic uzerimize kondurmadigimiz neler oluyor hayatta. bence annenize muhtac oldugunuz fikrine fazlasiyla alismissiniz. bi resetlemeniz lazim kendinizi yeniden:)

Çok teşekkürler. Eşimle sıkıntı Yaşamaya başladım sanırım. Psikologa evlenmeden önce gitmiştim 1 yıl takıntı hastasıydım. Maalesef evimin orda ruh sağlığı merkezi yok. Bakalım annemin orda var gidebilirim belki.
pskolojik rahatsizliklar lohusalıkta tekrarlıyor bende de anksiyete vardi ...ama cocuguma baglanarak yendim çok şükür 😘

Back
X