Nasıl Düzelir Bu Sorun?

Tutku karşılıklı oluyor yani yaşadım hem de aynısı tıpatıp aynısı ve ben çabalamaktan korktuğum için o elini çekince ben sırtımı dönüp uzaklaştım. Önce kendine bir kez sor. Eğer gerçekten seviyorsan ve yeterince çabalarsan düzeleceğine inanıyorsan sırtını dönüp gitme. Ben şimdi çok pişmanım ama dönüşü yok. Tutku bittiyse dönüşü olmaz lafına inanmıyorum çünkü her aşkı yeniden alevlendirmenin bir yolu vardır yeter ki doğru noktalara dokun...

Hermia çok teşekkür ederim canım yorumun ve önerin için. Çabalamaktan vazgeçmiyorum asla. Bugün sürekli mesaj attım ve benden mesaj geldikce çok çok sevindi ama ne bileyim korkuyorum galiba canım mafoldumben

bu çocuk dengesiz yaa güzelim bunun sorunları var sende sorun yok
bi çok arıyosun diye kızıyor azarlıyor
sonra da arayıp sormuyorsun diye alınıyor
aklın varsa dön kaç

valla ben anlamadım seni özelden arayan kim neden arıyor sevgilin neden dengesiz anlamadım hiçbişi:umursamaz:

tatlım kendimi sevgilinin yerine koyarak düşündüm, ne istediğini daha iyi anlayabilmek için. anladığım kadarıyla senden yoğun ilgi göstermeni istiyo ve bu yüzden senin değişmen için 3 yol denemiş bu çocuk.
Önce konuşmayı denemiş, şöyle şöyle gün içinde ne yaptığını öğrenmek istiyorum diye açık açık konuşmuş.
Sonra o ilgilenmediğinin boşvermişliliğinin hala sürdüğünü düşünmüş ve kendi kendine acaba başkası mı var diye bi güvensizlik oluşturmuş ve seni denemiş.
Öyle bir şey olmadığını anlayınca da kendince sana senin gibi davranarak senin değişmeni sağlamaya çalışmış.Yani ona göre sen onu pek arayıp sormuyomuşsun ya, aklı sıra aynısını o sana yapıp ''gör bak nasıl oluyomuş'' demek istiyor bence.Yani aslında ona göre sorununuz çözülsün diye yapıyor bunu.
Bu sorun nasıl mı düzelir?Al karşına sevgilini.Açık açık konuş, durgunlaştığını ona söle.Ona onu sevdiğini ve bu durgunluğun onunla bi ilgisi olmadığını hissettir.Belli ki sevginden şüphe etmiş,üzülmüş,içinden onun için ne yapmak geliyosa onu yap,eminim çok sevinicek ve aranız düzelicek canım.:1hug:

çok arıyonuz mu bu arıza tipleri? hadi buldunuz defedin ayol. aaa bacılar, kendinizi yokediyosunuz bu adamlar uğruna.

ıki gün önce telefonda şöyle birşey söyledi bana. Bunları sen bazı şeyleri anla diye yapıyorum. Yoksa yapmam dedi. Beni nete çağrıyo, msn de görüşürken bir bakıyorum bana sinir olduğu, kıskandığı şeyleri bir bir sıralıyor. Ama kıskanıyorum diyerekyapmıyor. Öylece birden bire sıralıyor. Artık dayanamayıp sordum kıskanıyor musun, şüpheleniyor musun diye. Evet dedi. Onu şüphede bıraktığım için özür diledim ve sordum neyden şüphelendiğini sordum. Gayet samimiydim bunda, bunu onada belli ettim. Şüphelerinin saçma sapan şeyler olduğunu söyledi bana. Ama kendime çeki düzen vermeme rağmen hala aynı hala aynı. Dün akşam mesai bitiminden sonra eve geldi. Saat biraz geçti. 11 e geldi. Yarında 7 de işi var gene. Hadi yatalım artık dedim. Günlerdir beynimi didikleyen beni erken yatırmıyosun diye alındığını, bu durumun zoruna gittiğini söyleyen adam gitti, benimle sohbet etmek istediğini söyleyen eski aşkım geldi. Ama ders vermem lazım ona. Yattım ben erkenden. O uyudumu artık bilmiyorum. Mesaiye kalacağını söylediği gün bi arkadaşına verdi telefonu ve denettirdi beni. Ortaya bir yalan attı. Bakalım cidden böle bişe varmı diye.. O olaydan sonrada bir daha deneme olmadı zaten.

ıçinde bitirdiğini snamıyorum fiyonk_cum ya, ama ne biliyim böyle bir tuhaf, kaçan kovalanır tajtiğini yapıp ilgimi yeniden üzerine çekmeye çalışıyor. Ama benim ilgim zaten onun züerinde. Anlayamıyor bunu bir türlü.

dou you wannabayanssulusmile

kendine eziyet çektirmekten mi hoşlanıyorsun güzelim

dertsiz başınını 3 yılda 2 kere gördüğün insan için mi derde sokuyorsun

konularının büyük çoğunluğu bu adamla alakalı

dengesiz, ne yaptığını ne düşündüğünü bilmeyen birine fazla önem veriyorsun:umursamaz:

merak ettim bu durumun ne kadar sürecek? ne kadar daha uzatacaksınız bu durumu?sempatiksalakcinni

İçinde bitirdiğini snamıyorum fiyonk_cum ya, ama ne biliyim böyle bir tuhaf, kaçan kovalanır tajtiğini yapıp ilgimi yeniden üzerine çekmeye çalışıyor. Ama benim ilgim zaten onun züerinde. Anlayamıyor bunu bir türlü.

ilginin onun üzerinde olduğunu bildiği için seninle oynuyor olmasın?
şakkıdı

İçinde bitirdiğini snamıyorum fiyonk_cum ya, ama ne biliyim böyle bir tuhaf, kaçan kovalanır tajtiğini yapıp ilgimi yeniden üzerine çekmeye çalışıyor. Ama benim ilgim zaten onun züerinde. Anlayamıyor bunu bir türlü.

işine gelmeyen bi şeyler vardır ilişkideki güç dengesini istediği kadar kendi lehine bozamamıştır.

dou you wannacım, sana bişi diyimmi, bu ilişki bittiğinde bu adama harcadığın ve üzüldüğün her saniyeye acıyacaksın. bak bu arıza tiplerin bir tanesinin bile düzeldiğine şahit olmadı şu pembe site. 1 tanesine bile. bu zamanda insanlar mı manyaklaşıyor, yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. ama böyle arıza gördünmü dönceksin arkanı güzelim. vallahi yazık zamanına, duygularına.

harbi 3 yılda 2 kez mi gördün bilmiyorumkismile
bu nasıl ilişkidir ya... siz görüşmediğiniz için bu kadar çok sorununuz var farkındasındır umarım. 3 yıl olmuş bence hala tanımıyorsunuz birbirinizi. ikinizde birbirinizin ortamını bilseniz böyle ilgi göstemedin yok gösterdin durumu olmaz. ha bide deniyo ya seni daha ne diyim...
bakalım görüşmeden daha kaç yıl devam edecek bu ilişki

dou you wannacım, sana bişi diyimmi, bu ilişki bittiğinde bu adama harcadığın ve üzüldüğün her saniyeye acıyacaksın. bak bu arıza tiplerin bir tanesinin bile düzeldiğine şahit olmadı şu pembe site. 1 tanesine bile. bu zamanda insanlar mı manyaklaşıyor, yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. ama böyle arıza gördünmü dönceksin arkanı güzelim. vallahi yazık zamanına, duygularına.

kesinlikle sana katılıyorum. aynı hatayı bende yaptım 2.5 senede 3 kez gördüğüm birine zamanımı harcadım. o zamanlar daha 14 yaşındaydım.çocukluktan işte telefondan saçma sapan bi aşk yaşadım. gerçi aşk ta denemezde.
şimdi çok sevdiğim gerçek bi aşkım var şükürler olsun.:nazar: bende harcadığım zamana acıyorum.
ama inan bak çok güzel bi yorum yapmış december. ayrılsan da hiç bişey değişmicek inan kii

zaten yok zaten yokyerimseniben

3 yılda 2 kez görüşmek mi?akannehir vee bu adam dert yaratabiliyor..

vayy be... erkek olmak varmış bu dünyada..:ecrin_bebek:

eskiden kadınlar çok değerli, erkek kadının peşinden koşardı, şimdi erkekler kıymetli oldu, erkekler naz yapıyorlar.. acaba dünyada erkek nüfusu mu azaldı , bu sebeplemi erkekler kıymete bindi?

güzel kardeşim.. sende kendine gel.. üzüldüğün adam, msn den telefondan ibaret olan adam.. çık dışarı dolaş gez biraz.. toplumda sana göre erkekler vardır.. kanıyla canıyla görebileceğin.. :delphin:

şu erkekler azaldı lafını da bıraksak diyorum. kendilerini iyice nimetten sayacaklar. :umursamaz:

azaldı demedim, acaba azaldımı dedim canım.:olmaz:. valla onların nimetten sanmasına gerek yok.. böyle olaylar okudukça, kendilerini direkt nimet görüyorlar diye düşünüyorum,fasulyeden adamların böyle biryerlerini kaldırıyorlarya, o kadar kızıyorum ki:delphin:

Arkadaşlar az önce dananın kuyruğu koptu. Şuan bişey düşünemiyorum. Kanım çekildi sanki. Sabah mesajlaştık aramız iydi 2 gündür. Ben uyurken msj atmış, bende msjı geç gördüm. Konuşmaya başladık. Bana bir soru sormak istediğini söyledi. Buyur sor dedim. Bir kadın 9 aydamı doğum yapar yoksa daha uzun veya kısa bir zamanda mı dedi. Ben direkt kızdım. Aklıma pis pis şeyler geldi. Acaba birisiyle bişey olduda onumu araştırıyor dedim. Ben sert tepki verince o da sert tepki verdi. Ben bu soruyu niye sorduğunu sordukça o bana kızmaya devam etti. Arkadaşlar arasında bi konu açıldı işyerinde ve sana sordum şimdi dedi. Bende en baştan cevabını düzgünce versen böyle bir tepki vermezdim sana dedim. Ve bana dediki çok art niyetlisin evet bi kız var ve benden hamile dedi. Cevap yazmadım. ıki dakika sonra aradı beni. Bu arada ben dışarı çıkmıştım. Onada söyledim. Yok niye dışardasın, niye şöle yapıyosun diye kıskançlık krizlerine girdi tlfnu kapadı. Eve gelmemize yakın msj attı. Hadi artık gelin eve nerede kaldın? Bu kadarda uzun dışarda durulmazki canım diye.. Bana dediği laflara rağmen alttan aldım geldik cnm dedim. Biraz msjlaştık ve sustuk. 40 dk sonra bir msj attı bana. Aşkım napıyorsun diye. Bende çok hastayım ve uzanıyordum. Aynen böyle söyledim onada. Benim yattığımı öğrenince o yumuşak adam gitti yerine bi canavar geldi. Bağırıp çağırmaya trip atmaya başladı. Aradım ne derdi varmış öğrenmek için. Meşgule verdi ve sonra telefon kapandı. 5 dakika sonra geri açıldı. Bana aynen şöyle dedi. Arama hacı beni bidaha yeter benle dalga geçtiğin bilmem ne. Daha bi çok şey söyledi ya sinirden unuttum hepsini.
Ya kızlar bana bi akıl verin. Ben bi başkası olduğundan şüpheleniyordum. Ve bu telefon görüşmesinde bana söylediklerinide iş arkadaşlarının yanında söyledi. Sanki birilerine hava atar gibiydi. Çalıştığı iş yerinde kız yok ama iş hanında kız var ne biliyim birden bire böyle değişince insanın aklına herşey geliyor.

Back
X