- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
konu halledildi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde bitirdiğini snamıyorum fiyonk_cum ya, ama ne biliyim böyle bir tuhaf, kaçan kovalanır tajtiğini yapıp ilgimi yeniden üzerine çekmeye çalışıyor. Ama benim ilgim zaten onun züerinde. Anlayamıyor bunu bir türlü.
İçinde bitirdiğini snamıyorum fiyonk_cum ya, ama ne biliyim böyle bir tuhaf, kaçan kovalanır tajtiğini yapıp ilgimi yeniden üzerine çekmeye çalışıyor. Ama benim ilgim zaten onun züerinde. Anlayamıyor bunu bir türlü.
dou you wannacım, sana bişi diyimmi, bu ilişki bittiğinde bu adama harcadığın ve üzüldüğün her saniyeye acıyacaksın. bak bu arıza tiplerin bir tanesinin bile düzeldiğine şahit olmadı şu pembe site. 1 tanesine bile. bu zamanda insanlar mı manyaklaşıyor, yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. ama böyle arıza gördünmü dönceksin arkanı güzelim. vallahi yazık zamanına, duygularına.
şu erkekler azaldı lafını da bıraksak diyorum. kendilerini iyice nimetten sayacaklar. :umursamaz: