Nasıl Düzelir Bu Sorun?

cnm adamın bı taraflarını ne kadar kaldırmışsın senı kaybetmekten korkmuyor herseye paranoyakca yaklaşıyor

Haklısın cnm hakikaten fazla kaldırdım. Şimdi ne yapmalıyım onu bile bilmiyorum. Kendisi suçlu, bana demediği lafı bırakmadı ama genede ayrılan o oluyo.

bırak ayrılsın en fazla 1 sene canın yanar ama 1 sene sonunda iyiki dersin iğrenç bir ilişkiyi 5 yıl boyunca sürdürmeye calıstım ve 5.ci yılda ayrılma kararı aldığımızda 1.5 sne nefes alamaz gibi yaşadım.şimdimi 1.5 yıl sonunda iyiki bitmiş diyorum,ve suankı erkek arkadaşıma paranoyakca yaklaşıyorum ama onu cok sevmeye başladım yaşamadığım duyguları yaşıyorum artık ve en önemlisi bana yara verern bır ılıskıden kurtuldum bence sevın sen eminim benım gıbı bıtıremeyn olurdun ve daha cok yıpranırdın en azından artık yıpranmazsın ve emın ol daha ıyısı çıkacak karşına.

Canım arada olur böyle şeyler fazla üstüne gidince kıskandığını belli edince erkekler anlamıyo oysaki bu durum çok doğal.. Sakinleş benim sevgilimde kızgınken telefonunu açmaz daha kötü kırmayalım birbirimizi diye çünkü sinirliyken istemediği şeyler söyleyebiliyor insan arada ne kadar sevgi olursa olsun.. Biraz durul sakinleş arama sorma.. o zaten seni bu kadar seviyorsa geri arar o zaman kırıldığını söylersin ama kızgın bi şekilde değil... lütfen böyle bir anlık patlamalarla ilşkinizi mafetmeyin.. gerçek sevgi aşk zor bulunan şeyler tatlım hem ayrılan o demişsin arama beni dediyse ayrılmış olmuyor ki belliki snirilenmiş ya sana ya başka bişeye sinirini senden çıkarmış..e en yakınında yakını sen olduğundan sana patlaması doğal bence o sırada arayan sen olduğundan..

Dilal2a canım ben öyle sabırlı bir insnaım ki ona karşı.. Kendisinin savunduğu bir laftır hep sinir anında söylenen sözler en doğrularıdır diye. Bende aksini düşünürüm ama her insanın bir gurur bir onuru var değil mi? Benim kaldıramayacağım o kadar çok laf ettiki. Ben aradım kendisini 1 saat önce açtı hemen tlfnu. Aramamı bekliyodu snaki. Bi kaç sorum olduğunu söyledim sordumda sonra bi şekilde barıştık bana msj attı aşkım tlfnu sinirle duvara çarptım diye. Biraz msjlaştık ama benim içinde bi huzursuzluk vardı. Ya düşündüm çokmu gurursuzum diye? Asla bugüne kadar gurur yapmadım aşkta heleki ona karşı ama çok çok yıprattı beni. mafoldumben mafoldumben Telefonda bakıyorum sesi üzgün olur pişman olur bende anlarım diye ama yok son derece vurdumduymaz hala alaycı bir sesi vardı. Çok çok zoruma gitti bu durum. Hiçmi umrunda değilim dedim. Tabiki umrumdasın dedi. ıkinci kez tlfnda konuştuk ben böyle yapamayacağımı, bana söylediği sözleri unutamıcamı söyledim. ışin ayrılık yoluna gittini anlayınca gene dalgacı konuşmaya başladı bende dayanamadım artık patladım sen kim oluyosunda bana böyle davranıyorsun diye. Tlfn görüşmesi bitti. Bi msj attı. Sen eşşeksin hata yapıyorsun bilmem ne diye. Ama çok kırgınım. Senin için yandımı görmüyorsun dedi özür diledi ve ben kabul etmedim. Bir süre çıkmak istemiyorum karşısına, onun çabaladığını görmek istiyorum. Elim telefona gidiyor. Nasıl halim olucam kendime? Ya çok iradesizim nefret ediyorum bu huyumdan mafoldumben

Hayata varmı bir formülü bunun canım hıı? Çok istiyorum onun hayatından tamamen çıkmasyı ama çok seviyorum onu. Çok canım acıyor mafoldumben

canım yaa ben senin diğer konularını da okudum bu çocuk seni ne kadar üzmüş ne kadar yıpratmış öyle..:teselli:
kendin diosun ağır sözler sölüyo diye,ki az önceki kavganızda sen eşşeksin falan demiş ya, sana hakaret etmeyi nasıl kendisine sindirebiliyo anlayamadım.bu çocuk sana değer vermiyo canım.a.s
tamam biz de aşkımla tartışırken ben ona eşek derim o bana sıpa der ama şakasına yanii.fakat sevgilinin şakasına dediğini düşünmüorum çünkü ağır sözler de söylüyormuş.:oklava:
gurursuz değilsin bi kere,sevmek, sevgilinin hatalarını görmemek,alttan almak,fedakarlık.. bunların hepsi aşktan oluyo.Aşk gurursuzluk demek değil bitanem.boshayallersmile
aramamak için de şöyle bi fikir vereyim(ne kadar işe yarar bilemem ama) onunla yaşadığın tüm kötü anılarını,sana ettiği tüm ağır sözler,yazdığı kötü mesajları bi kağıda yaz.elin telefona gittiğinde onları oku.dayanabildiğin kadar arama onu.Çok şımarmış,bırak biraz da o senin peşinden koşsun.:dilcikar:

saol cnm tavsiyen için. Yok eşşek sıpa gibi lafları bizde şakasına söyleriz o da o anda şakasına söyledi ortamı yumuşatmak için ama ne biliyim konuşurken pek bi havalıydı, pek bi kendini beğenmişti.

saol cnm tavsiyen için. Yok eşşek sıpa gibi lafları bizde şakasına söyleriz o da o anda şakasına söyledi ortamı yumuşatmak için ama ne biliyim konuşurken pek bi havalıydı, pek bi kendini beğenmişti.
hee o zaman kusuruma bakma canım bilemeden öyle dedim bilmiyorumkismile sen kaldıramıcağım laflar etti deyince öle sandım.
ama sen üzülme tamam mı tatlım kafana takmamaya çalış başka şeylerle ilgilen.zaten kaderin kısmetin ne ise kim ise o olur.

Arkadaşlar az önce dananın kuyruğu koptu. Şuan bişey düşünemiyorum. Kanım çekildi sanki. Sabah mesajlaştık aramız iydi 2 gündür. Ben uyurken msj atmış, bende msjı geç gördüm. Konuşmaya başladık. Bana bir soru sormak istediğini söyledi. Buyur sor dedim. Bir kadın 9 aydamı doğum yapar yoksa daha uzun veya kısa bir zamanda mı dedi. Ben direkt kızdım. Aklıma pis pis şeyler geldi. Acaba birisiyle bişey olduda onumu araştırıyor dedim. Ben sert tepki verince o da sert tepki verdi. Ben bu soruyu niye sorduğunu sordukça o bana kızmaya devam etti. Arkadaşlar arasında bi konu açıldı işyerinde ve sana sordum şimdi dedi. Bende en baştan cevabını düzgünce versen böyle bir tepki vermezdim sana dedim. Ve bana dediki çok art niyetlisin evet bi kız var ve benden hamile dedi. Cevap yazmadım. İki dakika sonra aradı beni. Bu arada ben dışarı çıkmıştım. Onada söyledim. Yok niye dışardasın, niye şöle yapıyosun diye kıskançlık krizlerine girdi tlfnu kapadı. Eve gelmemize yakın msj attı. Hadi artık gelin eve nerede kaldın? Bu kadarda uzun dışarda durulmazki canım diye.. Bana dediği laflara rağmen alttan aldım geldik cnm dedim. Biraz msjlaştık ve sustuk. 40 dk sonra bir msj attı bana. Aşkım napıyorsun diye. Bende çok hastayım ve uzanıyordum. Aynen böyle söyledim onada. Benim yattığımı öğrenince o yumuşak adam gitti yerine bi canavar geldi. Bağırıp çağırmaya trip atmaya başladı. Aradım ne derdi varmış öğrenmek için. Meşgule verdi ve sonra telefon kapandı. 5 dakika sonra geri açıldı. Bana aynen şöyle dedi. Arama hacı beni bidaha yeter benle dalga geçtiğin bilmem ne. Daha bi çok şey söyledi ya sinirden unuttum hepsini.
Ya kızlar bana bi akıl verin. Ben bi başkası olduğundan şüpheleniyordum. Ve bu telefon görüşmesinde bana söylediklerinide iş arkadaşlarının yanında söyledi. Sanki birilerine hava atar gibiydi. Çalıştığı iş yerinde kız yok ama iş hanında kız var ne biliyim birden bire böyle değişince insanın aklına herşey geliyor.

canım sen bi psikiyatriye gitsene

senin konularını okuyorum nolur kızma bana ama iyi değilsin
bu çocuk seni çok yıpratmış ve yıpratmaya da devam ediyor.
hele sen onun aşkından sana sadakatinden hala emin değilsin farkındasındır umarım.
herşey sevmekle bitmiyor.

çocuk sana ne zaman bişey sorsa hemen ters tarafından süşünüyorsun hep ondan şüpheleniyorsun çünkü 3 yıldır hala onu tanımıyorsun tanımayacaksın da.

insan güvenir sevdiğine emin olur ondan başka kızla yattı kız da hamile diye nasıl düşünebiliyorsun anlayamıyorum valla.

Haklısın cnm hakikaten fazla kaldırdım. Şimdi ne yapmalıyım onu bile bilmiyorum. Kendisi suçlu, bana demediği lafı bırakmadı ama genede ayrılan o oluyo.

ben olsam daha fazla devam ettirmezdim
senin bir çok konuna yazdım kendimden örnek verdim
bu konuda yazmıştım sanırım

bi kez olsun dikkate alsana canım
ben 2.5 yılımı verdim pişmanım diyorum gerçek aşkımı buldum diyorum
sende bir şans ver kendine yıpratma kendini daha fazla diyorum

ama hiç umrunda değil sanırım

seninki aşk değil alışkanlık
o senden ayrılırsa yalnız kalcaksın diye düşünüyorsun

düşünmüyorum deme
o giderse tek naparsın diye düşünüyorsun

ama daha iyileri çıkacaktır karşına

Dilal2a canım ben öyle sabırlı bir insnaım ki ona karşı.. Kendisinin savunduğu bir laftır hep sinir anında söylenen sözler en doğrularıdır diye. Bende aksini düşünürüm ama her insanın bir gurur bir onuru var değil mi? Benim kaldıramayacağım o kadar çok laf ettiki. Ben aradım kendisini 1 saat önce açtı hemen tlfnu. Aramamı bekliyodu snaki. Bi kaç sorum olduğunu söyledim sordumda sonra bi şekilde barıştık bana msj attı aşkım tlfnu sinirle duvara çarptım diye. Biraz msjlaştık ama benim içinde bi huzursuzluk vardı. Ya düşündüm çokmu gurursuzum diye? Asla bugüne kadar gurur yapmadım aşkta heleki ona karşı ama çok çok yıprattı beni. mafoldumben mafoldumben Telefonda bakıyorum sesi üzgün olur pişman olur bende anlarım diye ama yok son derece vurdumduymaz hala alaycı bir sesi vardı. Çok çok zoruma gitti bu durum. Hiçmi umrunda değilim dedim. Tabiki umrumdasın dedi. İkinci kez tlfnda konuştuk ben böyle yapamayacağımı, bana söylediği sözleri unutamıcamı söyledim. İşin ayrılık yoluna gittini anlayınca gene dalgacı konuşmaya başladı bende dayanamadım artık patladım sen kim oluyosunda bana böyle davranıyorsun diye. Tlfn görüşmesi bitti. Bi msj attı. Sen eşşeksin hata yapıyorsun bilmem ne diye. Ama çok kırgınım. Senin için yandımı görmüyorsun dedi özür diledi ve ben kabul etmedim. Bir süre çıkmak istemiyorum karşısına, onun çabaladığını görmek istiyorum. Elim telefona gidiyor. Nasıl halim olucam kendime? Ya çok iradesizim nefret ediyorum bu huyumdan mafoldumben

Hayata varmı bir formülü bunun canım hıı? Çok istiyorum onun hayatından tamamen çıkmasyı ama çok seviyorum onu. Çok canım acıyor mafoldumben

onu unutmak öyle kolay olcak kii sen istersen eğer
çünkü yaşanmış birşey yok

Melike_B seni dikkate alıyorum almaz olurmuyum hiç? Örneksin benim için ama tahmin et şuan ne halde olduğumnu çok canım acıyor güveniyorum diyorum ama haklısın yüzyüze gelip bir ilişki yaşamadan ne kadar güvenir insan diğer bir insana? Benimkide o hesap.. ışte. Şimdi msjlar atıyor 2 saattir ilk önceleri hala alttan almıyordu benden baya tersleyince kendine geldi. Pişman ama neye yarar? mafoldumben

cnm sadece kafanda bıtırmen lazım ve karşına dogru ınsanın cıkacağına ınanman lazım bende olamaz yapamam edemem dıyordum ve dırek ıgrenc bır ılıskıden cıktım senın yaşadıklarına benzıyordu sımdı cok zorlu cekıyorum guzel bır ılıskıye başlamak ıcın ama cok sükürki dogru bırısı var artık karşımda...

bazı insanlar gururlarının incindiğini görünce kaçarlar, sakince tamir etmek için kendilerini...
bazılarıysa grururlarının daha da incinmesine izin vererek kendilerini yaralayan kişiden kalplerini tamir etmesini beklerler...

sence hangisi?

Ne kadar güzel bir soru sormuşsun fiyonk_cum. Hayran kaldım şu sözlerine doğrusu.. Gurur! Çok keskin bişey gerçekten. Şimdi kurtardım mı yoksa hala yerlerdemi sürünüyor bilmiyorum. Akşamdan itibaren yapıcı oldu ama her defasında kesin dille bittiğini, çok kırgın olduğumu söyledim. mafoldumben

Back
X