• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl düzelir?

honey93

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
56
34
288
2 yıllık erkek arkadaşım 9 kasımda kendinden soğutuyosun ara verelim dedi.1 hafta sonra aradım ve 16 kasımda ayrıldık. 14 aralıkta ben onu aradım ve tekrar barıştık.yaptıklarının farkında değilsin her gün benle kavga ediyosun ben huzur istiyorum dedi.barışalı 1 hafta oldu şu an çok soğuk ben aramadan aramıyor önceden yaptıklarını yapmıyor işten çıktığını,evde olduğunu söylemiyor. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

2 yıllık erkek arkadaşım 9 kasımda kendinden soğutuyosun ara verelim dedi.1 hafta sonra aradım ve 16 kasımda ayrıldık. 14 aralıkta ben onu aradım ve tekrar barıştık.yaptıklarının farkında değilsin her gün benle kavga ediyosun ben huzur istiyorum dedi.barışalı 1 hafta oldu şu an çok soğuk ben aramadan aramıyor önceden yaptıklarını yapmıyor işten çıktığını,evde olduğunu söylemiyor. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
Tamamen ve geri dönmemek üzere ayrılın,bu ilişkiden artık hayır gelmez

araya büyük soğukluk girmiş

Sizde aramayin o zaman belli ki istemiyor sen ısrarcı olduğun için konuşuyor seninle.biraz izin verin kafasını dinlesin.tek taraflı sevgi ve ilgiyle bi ilişkiyi yurutmek ancak size acı verir

Biraz kendi haline bırakın
Aramıyorsa sizde aramayın
İteleyip kakalayarak nereye kadar yürüyecek

Siz niye ariyorsunuz ki zaten ? O ara vermek istemis barismak istiyorsa o arasin . 3 kurusluk adama 5 kurusluk deger vermeyin Allah askina ,sonra kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyor olan karsi tarafa oluyor hep.

Dedikleri gerçekse sürekli bir kavga ortamınız varsa nasıl motive olsun ki ilişkiye.
Gerçek neyse onu söylemiş gibi.

ilişkiye ara vermek nası bişi hiç anlamıs degılım.. aslında onun gercek manası; senle ben olmuyoruz ve ben bişi diyemıyorum, sevmıyorum aslında ama kararsızım da, neyse aradan zaman gecsın ayrılma kararımı da söylerım.

aynen budur ara vermek :=) bırak koşma şunun pesınden
sana yar olmaz bundan ;)

Bence kendinde biliyorsun olmayacagını da işte bir umut yazıorsun belki farklı bir yorum - düşünce bulurum diye ...
bu durumları bilirim ayrıca 2 yıllık diye etiketleme yapma kendi kafandada kurma, bence bir an önce ölü toprağını üstünden atmaya bak,
kendin için çocuk çoktan gitmiş cunku

bence herkes çok olumsuz konuşmuş ama sen elindeki son fırsatı da değerlendir bence.çok üstüne gitme tatlı tatlı konuş,hediyeler al,hoşuna gidecek şeyler yap sevdiği yemekler vs.bir de böyle dene ve sakın neden aramıyosun diye üstüne gitme.

Kangren olmuş bir ilişki maalesef. Böyle durumlar da inceldiği yerden kopartmak en iyisi inanın. Daha kaç şarkı dinleyeceğinizi,kaç sabaha uyanacağınızı,kaç kez içten kahkahalar atacağınızı biliyor musunuz? Yani sözün özü yarına çıkacağımızın garantisi olmayan bu hayatta mücadele etmeye değmeyecek insanları kazanmaya çalışmak hata. O sırada çok daha iyilerini kaçırıyor olabilirsiniz. Bence bir an önce yeni bir sayfa açın. Hayatı ıskalamayın daha fazla çabalayarak.

Back
X