• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl düzelir?

Evet kacan kovalanir.
Benim sevgilim eve gidince yazmayinca aman tanrim sevgilim kaza mi yaptin oldun mu nolur bisey de veya eve vardigini biliyorum kesin sende tam yazmak uzereydin gibi bir ton geyik ceviriyorum gulup geciyoruz :KK48:
Cok sevdigini hissettir kendini ufaktan geri cek sonra zaten cok uzamaz kendini belli eder zateb sorun herneyse

Bitmiş bu iş, onunla beraber olup her gün merak ve endişe duyacağına şimdi ayrıl acını çek kurtul. 1-2 sonra herkes unutuyor... Böyle böyle zaman kaybı, zamanına ve sana yazık.
Üsteleme onun üstüne zaten, üsteledikçe sarpa sarar. Adam ayrılma bahanesi yapmış hem, boşu boşuna da kendini suçlama. Bahane hepsi.

Herkeste herseye ayril diyor ben cok uzuluyorum. Insanin diger yarisini bulmasi kolay bisey degil..
Sonuna kadar zorla icinde pismanlik kalmasin bence aramakla iyi yapmissin belkide suclu sensin. Hep kavga cikariyorsun demis bak belkide kuruntu yapiyorsun

Icte ne kaydiysa soylenir (kavgasiz)barismaktaki.maksat pismanliklar vs ic dokulur ,haklar helal.edilir ve kapanis
Sizi seviyorsa zaten ayrilamaz ama.okuduklarimdan anladigim kadariyla artik hayir gelmez kafada bitirmis olabilir gunden gune eskiden boyle degildi bu adam diyerek hergun uzulmektense son.birkez uzulursunuz ve zamanla.unutur kabullenirsiniz en azindan daha iyi bir amaca hizmet eder.

Back
X