- 28 Haziran 2025
- 18
- 3
- 1
- Konu Sahibi fistikkkkk
..............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani gayet anlaşılabilir bir şekilde yazdığımı düşünüyorum belirli yerlerde de nokta kullandım ayırmak adına. İlla virgül paragraf falan mı gerekiyor bir yazıyı anlayabilmek için ben de bunu anlayabilmiş değilimKeşke konunuzu paragraflara ayırsaydınız.
Böyle, noktalamalara, yazım hatalarına dikkat etmeden konu açmak da adet oldu..
İnsanlara boyun eğmek istemiyosan kendi işini kurup kendi patronun olmalısın yok onu da yapamam diyosan önceden konuşup iş tanımına uyan işleri yaparsın erken uyanamaman da günlerinin birbirine benzemesi ve amaçsızlık yüzünden çalışmaya başlayınca öyle de bir kalkarsın ki ayrıca kimseye güzellik borcun yok insanların düşüncelerini bu kadar önemseme devir internet çağı para harcamadan da kendini geliştirebilirsin belediyelerin açtığı ücretsiz eğitimlere katılmanı tavsiye ederim yabancı dil bilgisayar gibi hem öğrenir hem Çevre edinirsin bunları yaparken de devlet hastanesi'ndeki psikologları araştırmanı öneririm bir an önce odağını değiştirmeli dünyanı büyütüp kendini dinlemekten vazgeçmelisinSürekli evdeyim nadiren dışarı çıkıyorum her günüm evde boş boş takılarak ya da pcde oyun dizi vs ile geçiyor bu durumdan memnun değilim. 25 yaşındayım bir türlü iş bulamıyorum okuduğum bölümle ilgili işlerde genelde deneyim arıyorlar ya da bulunduğum yere çok uzak oluyor bunun dışında başka tür işlere bakıyorum yine düzgün bir şey bulamıyorum arada iş görüşmesine gidiyorum sonra kendimi çok kötü hissedip o işi yapamayacağıma karar veriyorum saçma sapan beklentileri oluyor çünkü insanlara boyun eğmek istemiyorum. Aynı zamanda benim için erken kalkmak da büyük bir sorun çünkü yıllardır sabahlıyorum bunu bir türlü tam olarak düzeltemiyorum düzelse bile bir süre sonra yine bozuluyor. İşe başlasam da uykusuz ve iğrenç hissedeceğim gibime geliyor. Zaten genel olarak kendimi iyi hissetmiyorum sürekli kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Bir şeyler yapmak ve kendimi geliştirmek istiyorum yapmak istediğim şeyler var ama bunlar için de maddiyat gerekiyor çalışmadığım için hiçbir şey yapamıyorum. Günlerim öylece geçip gidiyor bir tane arkadaşım bile yok dışarı nadiren çıktığım zamanlarda da yalnızım. Ve kafamın içi beni çok yoruyor takıntılarım var kötü şeyler olacak düşüncesi yüzünden çoğu şeyden uzak duruyorum ama bilseniz o kadar saçma ki bunu yaptığında neden kötü şeyler olsun dersiniz mesela ben de saçma olduklarını biliyorum ama aşamıyorum okb var sanırım. Kötü şeylerden kastım genelde sevdiklerime bir şey olması. Zihnim gün içinde çoğunlukla bununla savaşıyor. Arada kendimi iyi hissettiğim zamanlar da oluyor kısa bir süreliğine. Sonra yine engel olamadığım düşünceler geliyor aniden gözlerim dolabiliyor. Basit bir aktivite bile benim gözümde o kadar yapması zor bir şeymiş gibi duruyor ki bazen çok yoruluyorum dışarı çıkmak için bile 2-3 saat hazırlanıyorum 10 yıldır makyajsız çıktığım olmadı tipime de çok takıntılıyım aşamıyorum. Güzel olduğumu söylüyorlar ama bilmiyorum bu da bana iyi hissettirmiyor. İnsanlar beni yordu herkes ayrı bir kafada daha fazla kırılmak istemediğim için yıllardır uzak durmayı seçtim herkesten ama şu zamanlarda sanki düzgün insanlar görebilmek vakit geçirip sohbet edebilmek istiyor gibiyim. Tabii bu da olamıyor yani nereye gidip ne yapayım da hayatıma girsin bu insanlar bilemiyorum. Sosyal medyada kişisel hesabım bile yok çünkü o bile yoruyor kapatalı yıllar oluyor anonim takılıyorum öyle vakit geçsin diye. Hoşlandığım birisi vardı ona da bir adım atmıyorum çünkü hayatıma birisini aldığımda onu hayatımın merkezi yapıp hayatı kendime zehir ediyorum. Belki çalışıp bir şeylerle meşgul olabiliyor olsaydım bu kadar kafaya takmazdım. Ne yapayım bilmiyorum hep ot gibi yaşamak istemem derdim ama sanırım ot olmuşum baya
Erken uyanmak ya da başkalarının emri altına girmek istemediğiniz için çalışmıyorsunuz
Çalışmak istememenize rağmen maddi imkansızlıklardan söz ediyorsunuz
Arkadaşlarınızdan uzaklaşıp yalnızlıktan şikayet ediyorsunuz
Kendinizi çıkmaza sokan yine kendinizmişsiniz gibi geldi ba
İnsanlara boyun eğmek istemiyosan kendi işini kurup kendi patronun olmalısın yok onu da yapamam diyosan önceden konuşup iş tanımına uyan işleri yaparsın erken uyanamaman da günlerinin birbirine benzemesi ve amaçsızlık yüzünden çalışmaya başlayınca öyle de bir kalkarsın ki ayrıca kimseye güzellik borcun yok insanların düşüncelerini bu kadar önemseme devir internet çağı para harcamadan da kendini geliştirebilirsin belediyelerin açtığı ücretsiz eğitimlere katılmanı tavsiye ederim yabancı dil bilgisayar gibi hem öğrenir hem Çevre edinirsin bunları yaparken de devlet hastanesi'ndeki psikologları araştırmanı öneririm bir an önce odağını değiştirmeli dünyanı büyütüp kendini dinlemekten vazgeçmelisin
Başkalarının emri falan değil mesele okuduğum bölümle alakalı iş bulabilsem bunu zaten yaparım bunun dışında olan başka alandaki işler gayet insanlara boyun eğmek gerektiren ve beni küçümseyen tarzda işler oluyor ve ben bunu istemiyorum doğal olarak bana insan gibi davranılsın istiyorum. Düzgün bir iş bulsam onu da yapacağım zaten bir şekilde. Arkadaşlarımdan uzaklaşıp yalnızlıktan da şikayet etmiyorum o insanlar beni kırıp kendilerinden uzaklaştırdılar düzgün insanlar bulmak istiyorum gayet anlaşılır bir sekilde yazmıştım bence.Erken uyanmak ya da başkalarının emri altına girmek istemediğiniz için çalışmıyorsunuz
Çalışmak istememenize rağmen maddi imkansızlıklardan söz ediyorsunuz
Arkadaşlarınızdan uzaklaşıp yalnızlıktan şikayet ediyorsunuz
Kendinizi çıkmaza sokan yine kendinizmişsiniz gibi geldi bana
Yaşadığım yerde belediyenin açtığı kurslar da ilgi alanım olan pek bir şey yok benim istediğim şeyler maalesef yine maddiyat gerektiriyor. Yabancı dilim iyi bilgisayar zaten kullanıyorum kendi işim onunla alakalı. Diğer istediğim kurslar burada ücretsiz olarak yok maalesef. Psikologa gitmeyi de düşündüm devlette ravdevu bulamadım gidebilsem de yeterince ilgilenecekler mi bilmiyorumİnsanlara boyun eğmek istemiyosan kendi işini kurup kendi patronun olmalısın yok onu da yapamam diyosan önceden konuşup iş tanımına uyan işleri yaparsın erken uyanamaman da günlerinin birbirine benzemesi ve amaçsızlık yüzünden çalışmaya başlayınca öyle de bir kalkarsın ki ayrıca kimseye güzellik borcun yok insanların düşüncelerini bu kadar önemseme devir internet çağı para harcamadan da kendini geliştirebilirsin belediyelerin açtığı ücretsiz eğitimlere katılmanı tavsiye ederim yabancı dil bilgisayar gibi hem öğrenir hem Çevre edinirsin bunları yaparken de devlet hastanesi'ndeki psikologları araştırmanı öneririm bir an önce odağını değiştirmeli dünyanı büyütüp kendini dinlemekten vazgeçmelisin
İnsanlara boyun eğmek istemiyosan kendi işini kurup kendi patronun olmalısın yok onu da yapamam diyosan önceden konuşup iş tanımına uyan işleri yaparsın erken uyanamaman da günlerinin birbirine benzemesi ve amaçsızlık yüzünden çalışmaya başlayınca öyle de bir kalkarsın ki ayrıca kimseye güzellik borcun yok insanların düşüncelerini bu kadar önemseme devir internet çağı para harcamadan da kendini geliştirebilirsin belediyelerin açtığı ücretsiz eğitimlere katılmanı tavsiye ederim yabancı dil bilgisayar gibi hem öğrenir hem Çevre edinirsin bunları yaparken de devlet hastanesi'ndeki psikologları araştırmanı öneririm bir an önce odağını değiştirmeli dünyanı büyütüp kendini dinle
Bence fazlasıyla tembelsiniz,diğer düşünceler bu kemikleşmiş huyunuzu desteklemek için beyninizin uydurduğu bahaneler....Psikolojik boyutu olsa ünv bile gidemez ,bir şey olacak korkusuyla eğitim hayatınız bile olmazdı.Yanlış anlamayın içinde bulunduğunuz durumu küçümsemiyorum,ama silkelenmeniz lazım ,hayat böyle gitmez ,gitmeyecek neler olur bilinmez ama birçok şey için cok geç olacak ve siz yine bir köşede dövünmeye devam e
Yani gerçekten yazdığımdan sadece bunu mu çıkarabildiniz istemsizce gelen düşüncelerim yüzünden ağlamak istiyor oluşum vs bunlar hep tembelliktendir haklısın. İnsanların saçma sapan beklentilerine boyun eğmek istemiyorum ben alanımla alakalı ya da onun dışında herhangi bir düzgün iş bulsam zaten çalışırım. Ayrıca uyku problemim de keyfi olan bir şey değil yıllardır ne kadar zorlandığımı tahmin bile edemezsin ama size göre zaten her şey tembelliktendir.Seninkisi tembellik. Uyanmak istememek, emir almak istememek ama çalışmak istemek? Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim, muz gibi gelsin![]()
Kötü düşünceler üniversiteye gittiğim zamanlarda da oluyordu ben bir şeyleri ağlayarak kendime zorla yaptırdım hep emin olun mental olarak zorlandığım için 1 yıl daha uzamıştı hatta dönemim. Ki şu an çok daha fazlası var bu durum evde vakit geçirdikçe artıyor zaten.Bence fazlasıyla tembelsiniz,diğer düşünceler bu kemikleşmiş huyunuzu desteklemek için beyninizin uydurduğu bahaneler....Psikolojik boyutu olsa ünv bile gidemez ,bir şey olacak korkusuyla eğitim hayatınız bile olmazdı.Yanlış anlamayın içinde bulunduğunuz durumu küçümsemiyorum,ama silkelenmeniz lazım ,hayat böyle gitmez ,gitmeyecek neler olur bilinmez ama birçok şey için cok geç olacak ve siz yine bir köşede dövünmeye devam edeceksiniz
Tembellik değil de günlerinin birbirinin aynı olması yüzünden amaaan nası olsa dünün aynısı kalkıp oyun oyun oynıycam bütün gün niye kalkıyım ki diyor zihnin muhtemelen rüyaların da gerçek hayatından daha iyidir gezip eğleniyosundur dsdsfs sana bir amaç ve para kazanacağın bir iş lazım hergün kendine bir hedef koy ve zinciri kırma kendini zorla internetten de iş bakabilirsinYani gerçekten yazdığımdan sadece bunu mu çıkarabildiniz istemsizce gelen düşüncelerim yüzünden ağlamak istiyor oluşum vs bunlar hep tembelliktendir haklısın. İnsanların saçma sapan beklentilerine boyun eğmek istemiyorum ben alanımla alakalı ya da onun dışında herhangi bir düzgün iş bulsam zaten çalışırım. Ayrıca uyku problemim de keyfi olan bir şey değil yıllardır ne kadar zorlandığımı tahmin bile edemezsin ama size göre zaten her şey tembelliktendir.
Yani gerçekten yazdığımdan sadece bunu mu çıkarabildiniz istemsizce gelen düşüncelerim yüzünden ağlamak istiyor oluşum vs bunlar hep tembelliktendir haklısın. İnsanların saçma sapan beklentilerine boyun eğmek istemiyorum ben alanımla alakalı ya da onun dışında herhangi bir düzgün iş bulsam zaten çalışırım. Ayrıca uyku problemim de keyfi olan bir şey değil yıllardır ne kadar zorlandığımı tahmin bile edemezsin ama size göre zaten
Tedavi olmanız gerekiyor,bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.Hemen vakit kaybetmeden harekete geçin ,yoksa ilerde durumunuz daha da kötüleşecek....Kötü düşünceler üniversiteye gittiğim zamanlarda da oluyordu ben bir şeyleri ağlayarak kendime zorla yaptırdım hep emin olun mental olarak zorlandığım için 1 yıl daha uzamıştı hatta dönemim. Ki şu an çok daha fazlası var bu durum evde vakit geçirdikçe artıyor zaten.
Canım zaten her gün internetten iş bakıyorum hedeflerim de var ama o para kazanacağım işi bulamıyorum :) kendi alanımdaki işlerde hep deneyim istiyorlar diğer saçma sapan işlerde de insanı ezen hayatını ekstra iğrenç hissettiren şartları oluyor :) sırf para kazanmam gerek diye psikolojimi daha da kötü hale sokmak da bana doğru gelmiyorTembellik değil de günlerinin birbirinin aynı olması yüzünden amaaan nası olsa dünün aynısı kalkıp oyun oyun oynıycam bütün gün diyor zihnin sana bir amaç ve para kazanacağın bir iş lazım hergün kendine bir hedef koy ve zinciri kırma kendini zorla internetten de iş bakabilirsin
hanımefendi yanlış anlamayın ama hayatı ne sanıyorsunuz? yani sizi üzmek istemem ama gelmişsiniz 25 yasına, daha iş tecrübeniz yok, kendinizi geliştirmemişsiniz, bir de üstüne size iyi davranılsın diyorsunuz. NE OKURSANIZ OKUYUN işe ilk girdiğinizde vasıfsız insanlar ya da vasıfsız yöneticiler sebebiyle de olsa, her hâlükârda bir miktar ezilirsiniz.Başkalarının emri falan değil mesele okuduğum bölümle alakalı iş bulabilsem bunu zaten yaparım bunun dışında olan başka alandaki işler gayet insanlara boyun eğmek gerektiren ve beni küçümseyen tarzda işler oluyor ve ben bunu istemiyorum doğal olarak bana insan gibi davranılsın istiyorum. Düzgün bir iş bulsam onu da yapacağım zaten bir şekilde. Arkadaşlarımdan uzaklaşıp yalnızlıktan da şikayet etmiyorum o insanlar beni kırıp kendilerinden uzaklaştırdılar düzgün insanlar bulmak istiyorum gayet anlaşılır bir sekilde yazmıştım bence.
Belki mühendislerden istenen wc temizleme olayı gibiyse tabiki müsamaha göstermemesi gerekiyor ama ufak tefek şeylerse görmezden gelip bi yerden başlaması lazım böyle böyle yükselecek sonuçtahanımefendi yanlış anlamayın ama hayatı ne sanıyorsunuz? yani sizi üzmek istemem ama gelmişsiniz 25 yasına, daha iş tecrübeniz yok, kendinizi geliştirmemişsiniz, bir de üstüne size iyi davranılsın diyorsunuz. NE OKURSANIZ OKUYUN işe ilk girdiğinizde vasıfsız insanlar ya da vasıfsız yöneticiler sebebiyle de olsa, her hâlükârda bir miktar ezilirsiniz.
sizi küçümseyenviş ibarenizi de anlayamadım. hangi iş bunlar tam olarak? hangi işi buldunuz?