iyi akşamlar kızlar forum da gezdim de eski sevgililer kıymete binmiş.benim başımda da var.eşimin eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim kısa bir süre önce. Artık daha önce de konuşuyolarmıydı ben mi yakaladım bilmiyom.şüphelenip fatura geçmişine baktım sadece benim gördüğüm gün vardı.eşimle zaten aramız soğuktu ben daha çok maddiyata dayandırıyordum hatta konuştum aramızın kötü olduğunu bunun sebebini sordum,benim bundan duyduğum rahatsızlığı söyledim hatta böle giderse ayrılmak istediğimi söledim 2yaşında da bir oğlum var.bana sadece”saçmalıyorsun dedi geçti.ama ben o günden sonra taktım böle olmucak böle olmucak aileme söylemeyi düşündüm hatta 15tatilde ailemin yanına gidince onlarla konuşacaktım ama malesef babamı kaybettim 4hafta olucak annemi yanıma aldım yoksa aklım kalıcaktı onda.eşimin bu hareketini de 1 hafta önce öğrendim annem yanımda bişi yapamıyorum eşime de sölemedim ama anladı onunla konuşmadığım için.kadın çok kötü sürekli ağlıyo .ee ben babama mı yanayım koca olacak adamın hareketine mi yanayım.insan bu kadar karaktersiz olabilir mi ben her gün ağlıyom babam ölmüş sen git eski sevgilinle konuş.en hassas zamanımkızlar uzattım kusura bakmayın ben şimdi nasıl hareket edeyim annem hep ağlıyo hep ağzında babam ben şimdi ayrılmak istediğimi nasıl söleyim kadın bu kadar kötüyken bi de ben nasıl yaklaşayım bana bi akıl verin kadın bi de bana üzülcek.önce bi psikoloktan mı fikir alsam nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim ki aynı evdeyiz hala.