Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sürede aynı ev çok boğucu.babama üzülüyom anneme üzülüyom hala deli oluyom aklıma geldikçe.ne zaman doğru zaman olucak.kendimi çok yorgun hissediyom
Acınız tamamen kaybolmayacak tabii başınız sağolsun ama kafanızdan bir süre verebilirsiniz kendinize 2 hafta ya da 1 ay bilemiyorum ama çok uzatmak da doğru değil, bakın size de iyi gelmiyor.
Ben sizin eski konularınızı da hatırlıyorum. Bu eski sevgili hep vardı biliyorsunuz değil mi ? Siz görmek istemediniz bence kaçmıssiniz hep bu durumdan tabiki hiç kolay değil zaten yaşadıklarınız .o yüzden bu adamdan umarım kurtulursunuz bir an önce . Ve lütfen aldatmayi belirtip mahkemeye verin.haklarınızı alın kesinlikle .umarım çok mutlu olursunuz .
Teşekkür ederim haklısınız vep 3.kişiydi o kadar sözlerden sonra bi de küçük bebeğim vardı o sıralar bilirsiniz şimdi oldu 2yaşında şu süreç kötü oldu yoksa öncesinde kafaya takmıştım konuşmayı ailemle iştem ama bu süreç
İşte ben de buna sinir oldum ya diyelim benim adam peşini bırakmadı arayıp soruyo desene kendine”adam evli çocuğu var zamanında yaşanmış bitmiş şimdi niye”ama kız da karaktersizmiş lanet olsun ya ne evliliğimi anladım ne kıymetimi.ben arada kayboldum
Acınız tamamen kaybolmayacak tabii başınız sağolsun ama kafanızdan bir süre verebilirsiniz kendinize 2 hafta ya da 1 ay bilemiyorum ama çok uzatmak da doğru değil, bakın size de iyi gelmiyor.
Yani peki ne konusmuslar? Eşinizin yıllardır nedir bu aşkı ,derdi ? Madem başkasına aşıktı sizin gunahiniza neden girmiş .açıklaması tavrı nedir çok merak diyorum .Allah ıslah etsin .değdi mi yuvasını dağıttığına .kendinizi uzmeyin ve lütfen bütün haklarınızı alın.
Ya ben ona söledim olmuyosa bitirelim ben böle mutlu değilim adam olsaydı da evet anlaşamıyoruz dese bitçek gitçek zaten tavrından anlıyosun ama böle olmamalıydı çok kırıldım çook
Yani peki ne konusmuslar? Eşinizin yıllardır nedir bu aşkı ,derdi ? Madem başkasına aşıktı sizin gunahiniza neden girmiş .açıklaması tavrı nedir çok merak diyorum .Allah ıslah etsin .değdi mi yuvasını dağıttığına .kendinizi uzmeyin ve lütfen bütün haklarınızı alın.
Daha önce muhabbeti geçmişti hiç birşey demedi yok öle bişi seni seviyorum falanlar filanlar adam saplantılı gibi hayır o kadar olay yaşadık bitseydi ne diye ısrar ettin diretttin.ah çocuk olmasaydı kaç kez boşardım ben bu adamı da çocuk küçük diye elim kolum bağladı ama adamın demek ki o kadar nevri döndü ki bizi çocuğunu bile düşünmedi
Daha önce muhabbeti geçmişti hiç birşey demedi yok öle bişi seni seviyorum falanlar filanlar adam saplantılı gibi hayır o kadar olay yaşadık bitseydi ne diye ısrar ettin diretttin.ah çocuk olmasaydı kaç kez boşardım ben bu adamı da çocuk küçük diye elim kolum bağladı ama adamın demek ki o kadar nevri döndü ki bizi çocuğunu bile düşünmedi
Madem var öyle birşey çek git degil mi? Ben erkeklerdeki bu durumu anlamıyorum, hem karimdan boşanmayayım hem sevgilim de olsun, öyle yaşayıp gitmek istiyorlar, keşke siz ilk süphelendiginizde ispat edip ayrılsaydınız ama artık geçen gecmis en kısa sürede kurtulun bu adamdan
Madem var öyle birşey çek git degil mi? Ben erkeklerdeki bu durumu anlamıyorum, hem karimdan boşanmayayım hem sevgilim de olsun, öyle yaşayıp gitmek istiyorlar, keşke siz ilk süphelendiginizde ispat edip ayrılsaydınız ama artık geçen gecmis en kısa sürede kurtulun bu adamdan