- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Evlilik kötü bir şey mi de Mihrimah?Ne olacak şu evlilik delisi kızlarımızın hali ...
Ya ortada aday yokken ve yaşı küçükken evde kaldım psikolojisine giren kızlara dedim yoksa evlilik kötü bişey değil hele ki eşin iyi ise ...Evlilik kötü bir şey mi de Mihrimah?
Bekar olsan daha anlaşılır bunu söylemen ama seninki biraz bekara karı boşamak kolay kıvamında olmuş
Zaten aday olmaması insanı üzüyor bence. Ben eşimle 23ümde tanıştım 25imde evlendim ama bu psikolojiyi anlayabiliyorum. Karşısına istediği gibi biri çıkmayınca insan ister istemez üzülüyorYa ortada aday yokken ve yaşı küçükken evde kaldım psikolojisine giren kızlara dedim yoksa evlilik kötü bişey değil hele ki eşin iyi ise ...
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinÇok fazla kriteriniz mi var acaba?
Çok gençsininiz hala illaki aşık olursunuz...
Arkadaş çevresi, sosyal medya, iş çevresi, düğünlerde belki hayatınızın aşkına denk gelebilirsiniz..
Gerçekten akıllı işini bilen zeki psikiyatristler de bu konunun üstüne gidiyor hep. Empati kurabildiğiniz için teşekkürler.Zaten aday olmaması insanı üzüyor bence. Ben eşimle 23ümde tanıştım 25imde evlendim ama bu psikolojiyi anlayabiliyorum. Karşısına istediği gibi biri çıkmayınca insan ister istemez üzülüyor
Ya çok küçüktüm derslerim vardı sadece telefonda konuşuyoduk okulda 1-2 kez görmüşümdürnasıl hem en uzun ilişkindi hem de sevgili gibi değildi?
boşver evlenenin de derdi bitmiyor
ayy minnoşşş.. çok özledim öyle ilişkileri vallaha.. genclik ne güzeldiYa çok küçüktüm derslerim vardı sadece telefonda konuşuyoduk okulda 1-2 kez görmüşümdür
Yok ben garipsemem, hayatımda biri olması ( ama düzgün biri olacak) yaşamımı pozitif etkiliyorÇok teşekkür ederim yorumunuz için
İnsanlar bu durumu garipsiyorlar ama cidden ilişkide olmamak, sevdiğin birinin olmaması çok amaçsızlık ve hedefsizlik veriyor insana açıkcası. Ve bende okb başladı çok iyi bir psikiyatriste gittim ilk sorduğu soru erkek arkadaşın var mı ikincisi neden yok
Cidden psikolojiyi de etkiliyor çok etkiliyor
Biraz hoşlansam birinden mutlu olsam direkt takıntılarımı unutuyorum
İnanın ki antibiyotik icmekten bile gıcık alıyorum, ve tüp bebek tedavisini de duydum iğneli ve ilaçlı diye biliyorum. Zaten kolay bir şekilde çocuk sahibi olacağımı hiç sanmıyorum gerçekten içsel hissim kesinlikle böyle. Hem bu sebeplerden hem de hayata dair motivasyonum artsın diye iyi bir ilişki ve 2-3yıl sonrasında çocuk istiyorum. Zaten şimdi tanışsam anca 2-3yıl sonra yapabilirim sanırımYok ben garipsemem, hayatımda biri olması ( ama düzgün biri olacak) yaşamımı pozitif etkiliyor
Sizde çocuk açısından geç kalmak tüp bebekle uğraşmak istemezsiniz onuda çok iyi anlıyorum
Umarım kötü alışkanlıklari olmayan beyefendi, ana kuzusu olmayan biri çıkar karşınıza
Ama kötü birine denk gelirseniz bu konuyu açtığınıza bin pişman olursunuz, Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Yok dert ettiğim bir şey değil elbette her şeyin zamanı var. Çalıştığım yerden hiç yok. Beğendiğim oldu ama benden küçüktü ve evlilik düşünmüyordu.Aramakla bulunacak bir şey değil bence evlilik. İnşallah doğru zamanda doğru kişiyle denk gelirsiniz. Şuan bir işiniz var mı çalışıyor musunuz? Çalıştığınız kurumdan sosyal çevrenizden veya birinin önerisiyle vs her an olabilir takmayın böyle şeyleri
Öyledir muhakkak lakin evlilik öyle hayallerdeki gibi değil ne yazık ki , eşim iyi olmasına rağmen bekarlığımı , o başı boşluğumu özlüyorum bazen , bu bekar günlerin tadını çıkarmak lazım, evlendiğimden beri zamanla yarış içindeyim adeta, hep bi sorumluluk var ama bekarken herşey kafama göre idiZaten aday olmaması insanı üzüyor bence. Ben eşimle 23ümde tanıştım 25imde evlendim ama bu psikolojiyi anlayabiliyorum. Karşısına istediği gibi biri çıkmayınca insan ister istemez üzülüyor
Kesinlikle evlilik erkeklere yarıyorOf gerçekten evlilikten koşarak kaçmış biri olarak hayatını yaşa diyorum. Evlilik erkek yararına olan bir şey. Çocuk olsun hem adama, hem eve, hem bebeğe bakacaksın. Para yetmezse çalışmanı bekleyecek birde. Lütfen ince ele sık doku, hiç iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Her şeyiyle iyi birini bulmadan evlenme. Sevsen de evlenme. Mantığına biraz bile ters gelirse hemen uzaklaş o ilişkiden.
E Bulmuşlardır bir denk evlenmişlerdir. Bulamadan o hayatı istemek bana sağlıkli gelmiyor.Çevremdeki ve instagramımdaki herkes evlendi, ben erken olduğunu düşünüyorum aslında benim için ama herkes evlendi çocuk yaptı ve asla asla asla düşük bir çevrem yok hepsi iyi üniversitelerden iyi bölümlerden mezun
Aslında en güzeli rus kadınlar gibi beğendiğin biriyle ilişki yaşayıp çocuk yapıp şutlamakOf gerçekten evlilikten koşarak kaçmış biri olarak hayatını yaşa diyorum. Evlilik erkek yararına olan bir şey. Çocuk olsun hem adama, hem eve, hem bebeğe bakacaksın. Para yetmezse çalışmanı bekleyecek birde. Lütfen ince ele sık doku, hiç iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Her şeyiyle iyi birini bulmadan evlenme. Sevsen de evlenme. Mantığına biraz bile ters gelirse hemen uzaklaş o ilişkiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?