Arkadaşlar ben bu sene üniversiteye başlıyorum. Babam sürekli bir işte çalışmıyor sorumsuz sürekli iş dğeiştiriyor ve evimize haciz gelebilir çok fazla borcumuz var kredi v.s..
Hem okuyup hem çalışmayı düşünüyordum fakat örgün öğretim yani 9 dan 4 e kadar okuld aolunca geirye kalan zamanda ne tarz bi iş yapabilirim ki yada haftasonu için
Bunalıma giriyorum bu yüzden saten sevgilimden ayrıldım herşey üstüme geliyo gibi her yönden canımı yakıcak şeyler var kendimi ayakta tutmaya calısıyorum gercekten güclü bi kızım ama içinden cıkamıyorum biyerde tıkanıyorum artık . Kara kara düşünmekteyim ne yapıpta aileme katkıda bulunabilirim diye. Okulum olmasa sadece calısırdım ama okulu asla bırakmak gibi birsey düşünmüyorum mücadele etmeliyim ama nasıl lütfen bana akıl verin ne yapıcam hiç bilmiyorum 27 sinde acılıyor okulum =(((( mafoldumben
Hem okuyup hem çalışmayı düşünüyordum fakat örgün öğretim yani 9 dan 4 e kadar okuld aolunca geirye kalan zamanda ne tarz bi iş yapabilirim ki yada haftasonu için