Merhabalar 1.5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmuyor ovulasypn testlerini de denedim takip etmeye de çalıştık doktora gittim lh değerim yüksek çıkmıştı sonra ilaç verdi ve düştü folil asit kullanmaya devam ettim . Eşime de 2 kere test yaptık ve sınırda dedi ve en son gittiğimde doktor diğer doktorlarla birşeyler konuşup bana senin değerlerin yüksekti onu düzelttik eşinin ki sınırda çıktı bir daha istedim gene sınırda yani sürekli bir problemler çıkıyor bence sen bana gelme ve tüp bebek dene yaşın genç tutar dedi 28 yaşındayım ama maddi durumum yok bunun için neden bir daha gelmemi istemedi anlamadım ilk gittiğinde çift rahim görünüyor dedi korkup hemen özele gidip ilaçlı hsg çektirdim bir problem yok tüplerin açık dediler sonra bir değerin yüksek çıkmış beyin mrı istiyorum kör olabilirsin Allah korudun dedi korkup gittim özele gene devleti beklemeyip normal çıktı bir problem yok dediler eşime sonra söyledi 2 kere test yaptı eşim sınırda dedi yani anlamadım ve sonuçlara inanmayıp tekrar alttan bakıp diğer doktora sordum sonucu böyle çıkmış ama ben çift rahim gibi görüyorum dedi doktor da hayır çift rahim durumu yok normal sen birşeyi benzetmişsin gibi ona tarif etti ne yapmam gerek bilmiyorum gerçekten eşim de çok psikolojisi bozuldu ve regl olduğumu söylemeye utanıyorum artık regl olunca ağlayasım geliyor ne yapmam lazım