Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi kaçırdığı adama yanıyor bence çünkü daha iyisini bulamamış . Üzücü bir durum açıkçası karşı taraf bugün geldim dese yine mutlu olamaz adamın çocukları bile var
Konu sahibi kaçırdığı adama yanıyor bence çünkü daha iyisini bulamamış . Üzücü bir durum açıkçası karşı taraf bugün geldim dese yine mutlu olamaz adamın çocukları bile var
Konu sahibi o hıyarla evlenseydin suan karısının yerinde sen olabilirdin kocan fıldır fıldır başkalarına mesaj atıyor olabilirdi yani boynuzzz
Bu nasıl tutuculuk ben anlamıyorum adam olsa tutucu olmasa bile evliyken eski yeni kimselere mesaj atmaz
Lafa gelince marjinal biziz he
Konu sahibi o hıyarla evlenseydin suan karısının yerinde sen olabilirdin kocan fıldır fıldır başkalarına mesaj atıyor olabilirdi yani boynuzzz
Bu nasıl tutuculuk ben anlamıyorum adam olsa tutucu olmasa bile evliyken eski yeni kimselere mesaj atmaz
Lafa gelince marjinal biziz he
Ya hiç sorma ya
Eşimin sülalesi mini etek giysem, az dekolte fotoğraf koysam hebele hübele biz muhafazakarız lafları duyururlar (yüzüme zaten söyleyemezler ve umrumda değil) ama kendilerine gelince karısını aldatan mı, kocasını bırakıp başka adama kaçan mı, bilmem kaç yaşında kendinden 10 yaş küçük kadından gayrımeşru çocuk sahibi olan mı Ne ararsak var. Ay konuyla çok alakasız oldu ama son cümleyi görünce çok hoşuma gitti söylemeden edemedim.