Nasıl geçer bu sinir?

LadyLiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
56
30
88
Günaydın kızlar, direkt konuya dalıyorum ama başı sonu yok yani konunun o yüzden benim sevgilim tam bir huysuz aslında çok tatlı eğlenceli romantik filan biridir ama şu aniden değişebilen ruh hali bazen çok sinir bozucu oluyo
Hiç olmadık bişeye sinirleniyo mesela, söyleniyo söyleniyo uyarıyorum yapma sus derken patlıyorum sonunda derken çok kısa süre içinde hop birden sakinleşip sanki az önce tartışan o değilmiş de ben şizofrence kendi kendime tartışıyomuşum gibi sevimli sevimli hareketlere şakalaşmalara başlıyo böyle sinirim içimde kalmış ve şaşkın bi halde kalıyorum her defasında tabi böyle anlatınca bi sorun yok da bunun sürekli olması biraz sinir bozucu olabiliyo :)
Huylu huyundan vazgeçmez aslında onu da biliyorum herkesin bi yapısı var ama ne biliyim vardır belki içinizde durum böyleyken evcilleştirmenin bi yolunu bulan

Son düzenleme:
Bu durumdan gerçekten rahatsız mısınız, hoşunuza mı gidiyor anlamadım. Böyle anlatınca bir sorun yok demişsiniz de, daha ne olsun? Dengesizlik korkunç ve hem kişinin kendisine, hem de çevresine zarar veren bir durum. Ne zaman, neye, nasıl tepki vereceği belli olmayan bir insanın yanında diken üstünde hissederdim ben olsam. Evcilleştirmek ne demek bilmiyorum, kedi mi bu? Bir insan ancak kendi isterse değişebilir. Sevgiliniz bu durumunu kabulleniyor ve düzelmek istiyor mu? Öyleyse, öfke kontrolü için bir uzmandan yardım alabilir. Tamam, insanların karakterlerinden, kişiliklerinden kaynaklı bazı huyları vardır ama bunlar kişi isterse düzelebilir, törpülenebilir. Yalnız eğer durumunu kabul etmiyorsa, siz ne yaparsanız yapın değişmez. Böyle biriyle de sakın evlenmeyin size tavsiyem. Sinirli ve daha da önemlisi bunu kabul etmeyen ya da sinirine kılıf uyduran bir insanın yarın öbür gün bu sinirinin tırmanışa geçmeyeceğinin, size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

Yanlış anladınız sanırım, bahsettiğiniz gibi ciddi bi durum olmadığı için bu şekilde yazdım zaten eleştirip şu ne demek anlamadım hoşunuza mı gidiyor anlamadım filan demeniz için değil yani bahsettigim durumlar öyle vurdulu kırdılı büyük kavgalar değil sadece birbirimizi sinir edicek şekilde söylenmeler laf çarptırmalar gibi küçük şeyler sinir hastası yada psikopat olsa kendime kastım yok herhalde durmam yanında çok çok daha küçük ve böyle gülerek anlatabilicegim bi durum olduğu için bu üslupla anlattım zaten, yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler

Sorunu aniden değişebilen ruh hali ve sinir olarak tanımlamışsınız.

Araya da tatlı, romantik ve eğlenceli olduğunu eklemişsiniz.

Ruh hali değişken ve sinirli bir insanla ilişki, isterse adam dünyanın en romantik erkeği olsun çok büyük risk barındırır.

Çünkü iyiyken herkes iyi, romantik, tatlı ve sempatik...

Kriz anlarında sağlam duran, incitmeyen adam olmak mesele, insanların gerçek yüzü tartışmalarda ve tatsız anlarda belli olur çünkü hayat neşeli anlardan ibaret değil.

Bugün sadece sözel olarak can sıkıcı olan durum yarın fiziksel de olabilir o nedenle durumu tatlı atışmalar olarak görmeyip ciddiye alın ve onunla bu halinden hoşnut olmadığınızı ciddi ciddi konuşun.

Bir insanin huyunu degistirmek cok zor bence degismez ama zamanla bastirabilir.
Simdi cok onemli gibi durmayabilir ama ilerde evlilik oldu diyelim cok buyuk dertler sorunlar oldu ofkesi siniride cok buyuk olabilir.
Belliki sevgilin kendini kontrol edemiyor. En ufak şeyde böyle tavır yapan insan buyuk sorunlarda ne yapar bilemedim.

Hic tatli diyil oncelikle.cok sinirli adamdan kacacaksin.Sinir halinde ne yapacagi belli deyil cunki.daha one boyle birisini bende gormusdum.Cok sinir bozucu.

Anlatmaya çalıştığımı doğru ifade edemedim sanırım ben, sevgilim manyak yada gözü dönen canavara dönüşen bi insan değil huysuz yani sanırım doğru kelime bu bilemedim de nasıl anlatsam
Büyük durumlarda nasıl tepki vereceğini de çok çok iyi bilebilicek kadar tanıyorum onu 4 senelik ilişkimiz zaten sözlüyüz de yani
Çok daha ciddi kavgalarda sakin kalıp benim sinirimi yatıştırmaya çalıştığı da çok olmuştur ki yanlış anlaşıldıgının aksine kavga da etsek yanımda dimdik duran bi insandır asla bana zarar vericek karakterde biri değil, anlatmak istediğim alakasız bişeye huysuzluk yapıp ben sinirlendigimde sevimlilik yapması normale dönmesiydi küçük sıradan bi tartışma yani benim kastettigim

Hayır dengesiz oluyor :))) ben de çabuk patlarım birkaç dkda geçer gider kendime benzettim sevgilisini o yüzden sordum

Aynen dediğin gibi ama o ikizler değil yengeç, biz ikimiz de ikizler olmadığımız halde ikizler özelliği taşıyoruz ama sanırım

Aynen dediğin gibi ama o ikizler değil yengeç, biz ikimiz de ikizler olmadığımız halde ikizler özelliği taşıyoruz ama sanırım
Benim eşim alıştı bana. Başka bir sorun yoksa sen de alış boşver. Nasıl olsa geçecek de bira bekle. ama söyle o da kendini elinden geldiğince törpülemeye çalışsın. Ben öyle yapıyorum kendimize de zarar çünkü çok sinir.

Doğru anlayan biri çıktığı için çok sevinçliyim :)
Demek istediğim aslında bende çok sakin kalabilen bi insan değilim hani zaten iki dakika sonra gecicek olan sinirinin karşısında nasıl sakin kalabilirim gibi bişeydi yani :) alıştım da aslında huyunu da bildiğim için ama bendeki de benzer bi huy olunca işte

geçmez bir insan 7 sinde neyse 70 de de odur.ama sonuca bakmalısın sana zarar vermeden tatlıya bağlıyabiliyorsanız sorun yok.her insanın farklı kişiliği sonuçta.

Yanından hemen uzaklaşın. Bu sefer de cevap gelmediği için daha da delirebilir. Sabredin ama hiç ses çıkarmayın. Pes edip susacaktır. Aynı şeyi siz sinirlenince o da size uygulasın :) eşim bana öyle yapıyor. Cevap gelmeyince daha bir sinirleniyorum ama sonra ümidim kalmıyor hiç susuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…