Bu durumdan gerçekten rahatsız mısınız, hoşunuza mı gidiyor anlamadım. Böyle anlatınca bir sorun yok demişsiniz de, daha ne olsun? Dengesizlik korkunç ve hem kişinin kendisine, hem de çevresine zarar veren bir durum. Ne zaman, neye, nasıl tepki vereceği belli olmayan bir insanın yanında diken üstünde hissederdim ben olsam. Evcilleştirmek ne demek bilmiyorum, kedi mi bu? Bir insan ancak kendi isterse değişebilir. Sevgiliniz bu durumunu kabulleniyor ve düzelmek istiyor mu? Öyleyse, öfke kontrolü için bir uzmandan yardım alabilir. Tamam, insanların karakterlerinden, kişiliklerinden kaynaklı bazı huyları vardır ama bunlar kişi isterse düzelebilir, törpülenebilir. Yalnız eğer durumunu kabul etmiyorsa, siz ne yaparsanız yapın değişmez. Böyle biriyle de sakın evlenmeyin size tavsiyem. Sinirli ve daha da önemlisi bunu kabul etmeyen ya da sinirine kılıf uyduran bir insanın yarın öbür gün bu sinirinin tırmanışa geçmeyeceğinin, size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.
İkizler burcu mu ? :)
Hayır dengesiz oluyor :))) ben de çabuk patlarım birkaç dkda geçer giderikizler burcu sinirlimi oloyor?
Hayır dengesiz oluyor :))) ben de çabuk patlarım birkaç dkda geçer giderkendime benzettim sevgilisini o yüzden sordum
Benim eşim alıştı bana. Başka bir sorun yoksa sen de alış boşver. Nasıl olsa geçecek de bira bekle. ama söyle o da kendini elinden geldiğince törpülemeye çalışsın. Ben öyle yapıyorum kendimize de zarar çünkü çok sinir.Aynen dediğin gibi ama o ikizler değil yengeç, biz ikimiz de ikizler olmadığımız halde ikizler özelliği taşıyoruz ama sanırım
kesin yengec burcudur o kesin
cvplardada yazmissin yengec diye hizli hizli yazdim kesin emindim zate.. cunku esimden biliyorumDoğru tahmin :)
cvplardada yazmissin yengec diye hizli hizli yazdim kesin emindim zate.. cunku esimden biliyorum
Yanından hemen uzaklaşın. Bu sefer de cevap gelmediği için daha da delirebilir. Sabredin ama hiç ses çıkarmayın. Pes edip susacaktır. Aynı şeyi siz sinirlenince o da size uygulasın :) eşim bana öyle yapıyor. Cevap gelmeyince daha bir sinirleniyorum ama sonra ümidim kalmıyor hiç susuyorum :)))Doğru anlayan biri çıktığı için çok sevinçliyim :)
Demek istediğim aslında bende çok sakin kalabilen bi insan değilim hani zaten iki dakika sonra gecicek olan sinirinin karşısında nasıl sakin kalabilirim gibi bişeydi yani :) alıştım da aslında huyunu da bildiğim için ama bendeki de benzer bi huy olunca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?