Nasıl geçer?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.950
4.220
173
Kızlar benim daha önce den sevgilim olmadi sevmek sevilmek istiyorum. Bu duygu yoğunluğu nasıl geçer inanın yoruldum.

Sevmek sevilmek icin sevgili olması sart değil ki
Ki ısmarlamada olmuyor bu işler
Dogru zamanda dogru insanı bulunca sende mutlu olucaksın acele etme

Kızlar benim daha önce den sevgilim olmadi sevmek sevilmek istiyorum. Bu duygu yoğunluğu nasıl geçer inanın yoruldum.
Allah’a dua edin hayırlısını isteyin elbet doğru kişi çıkacaktır karşınıza hayırlısıyla.Şu an olmuyorsa doğru zaman gelmemiştir hayırlısı böyledir diye düşünün hep hayırlısını dileyin Allah’tan.

Valla ne desek ne yazsak boş. Senin içine girdikten sonra bu günleri özlemen gerek anlaman için

Bütün konularına bakıyorum. İlla bir "bu zamana kadar sevgilim yok" cümlesi geçiyor. Seçici olmalısın. Bir duruşun olmalı. Zira sevgi açlığı çekiyo gibi görünen kimseden hoşlanılmaz. Aşırı mükemmeliyetçi olmamalısın,beyaz atlı prens yoktur. Mantıksız lirizm yerine duygu ve mantığın birlikte çalıştığı birisi olmalısın. Kişiliğini ortaya dökeceğin hobilerin,ilgi alanların,kendi gücünü ortaya çıkaracak işler yapmalısın. Dinlediğim konuşmada "kimse duygusal olarak güçsüz bir insanla yaşamak istemez,psikolojik olarak insanlar güçlüye ve kendilerine mutluluk verecek kişiye gitme eğilimindedir. Sen mutlu hayatını yaratınca diğerleri senin o hayatına ortak olmak isterler" diyor.

hangi konuşmaydı ben de dinlemek istiyorum :)

hangi konuşmaydı ben de dinlemek istiyorum :)
Tam olarak hangi konuşması hatırlamıyorum. Çok video izledim. Coach Adrian ya da love advice tv diye youtube a yazarsan çıkar. Siyahi bi adam. Çok güzel konuşuyo ama. Bi kere eski sevgiliye dönme tarifleri vermek istemediğini ve saçma bulduğunu söyledi. Bunun yerine kişisel gelişime yakın şeyler söylemeyi tercih ettiğini söyledi. Nedenler sundu. 1-Her ilişki farklıdır. 2-Eğer kişi kendi sorununu çözemezse ilişkisi yine aynı çukura saplanır

O konuda bir takıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…