Nasıl geçer

Aynı duyguları tam 1 sene önce yaşadım. Kan vermeye giderken bile ağladım arabanın içinde. Yapı olarak duygusallığımı belli edemediğimden sinir krizlerine girdim:) evlendim, eve geldim başladım ağlamaya. 1hafta gibi sürece alıştım inan. Artık ana baba evimde bile kendi evimi yatağımı özlüyorum

Aynı duyguları tam 1 sene önce yaşadım. Kan vermeye giderken bile ağladım arabanın içinde. Yapı olarak duygusallığımı belli edemediğimden sinir krizlerine girdim:) evlendim, eve geldim başladım ağlamaya. 1hafta gibi sürece alıştım inan. Artık ana baba evimde bile kendi evimi yatağımı özlüyorum
Nasıl gülümsetti bu yorum beni:) burdaki acımasız yorumlardan sonra bitek ben ağlamışım sandım

Sen asıl evlenince gelecek konulari gör. Esim dis macununu ortadan sıkiyor kavga ettik ve küstüm sizce abartiyor muyum esim esim suan pesimde ozur diliyor :KK70:
Allah başka dert vermesin arkadaşa.Neyse çok şey yapmayalım kırıldı biraz bana .:kahve:

Kib. Kimin ne kadar konu acacagina ve hangi konuda konu acacagina kimse karisamaz. Bir sorun varsa yonetim gerekeni yapar. Konu sahibinin sık sık konu aciyor olmasi konuyu sabote edip alay etme hakki vermez.
Canım banlanmaya niyetim yok cok guzel konustun tebrik ediyorum kib canım

Göz ardı etsem sürekli giriş yapmadığım için gene görüyorum. Bu ilk yorumumdu zaten.Sinir oldum arkadaş. Evlen de dertlerin bitsin bu ne be!

Neden dikkati kendi sinirlerinize cekmeye calisiyorsunuz, siz de acin bir konu, derdinizi anlatin.
Begenmediginiz seyleri okumayin, cevap yazmayin, es gecin.
Bu kadar basit.

Her iki konudan biri "agliyorum uhuhuuhu " diye basliyor.
Kendini aciz ve becereiksiz gostereceginize bu sorunu nasil cozebilirim diye enerjinizi ve zihninizi yorsaniz belki cozum bulma olasiliginiz olurdu.
Panik ve beceriksizlik sizi hic bir yere goturmez.

Her iki konudan biri "agliyorum uhuhuuhu " diye basliyor.
Kendini aciz ve becereiksiz gostereceginize bu sorunu nasil cozebilirim diye enerjiniizi ve zihninizi yorsaniz belki cocum bulma olasiliginizi olurdu.
Panik ve beceriksizlik sizi hic bir yere goturmez.
arkadas acaba ev isinden felan mi korkuyor ki

Neden dikkati kendi sinirlerinize cekmeye calisiyorsunuz, siz de acin bir konu, derdinizi anlatin.
Begenmediginiz seyleri okumayin, cevap yazmayin, es gecin.
Bu kadar basit.
Bugün evli olduğum için evimin işini yaptım sırtim ve dizkapagim ağrıyor diye vb konularimi kimse görmek istemez sanırım.Neyse birde hamile olunca bulgur pilavindan sogudum oysa ne severdim pilav.Bu da başka bir dert başlığı mesela.Neyse konu sahibine örnek başlıklar vermek istemiyorum daha fazla.

Bugün evli olduğum için evimin işini yaptım sırtim ve dizkapagim ağrıyor diye vb konularimi kimse görmek istemez sanırım.Neyse birde hamile olunca bulgur pilavindan sogudum oysa ne severdim pilav.Bu da başka bir dert başlığı mesela.Neyse konu sahibine örnek başlıklar vermek istemiyorum daha fazla.
Ama ev isi gercekten bir dert! Bence acin bir konu, oneriler gelsin, no?

Evlenmeyi niye bu kadar travmatik hale getirirsiniz anlamam. Bu kadar çok kenarda köşede ağlamak nedir yani... insan duygulanır filan da, sizinki aşırı. Evlenip anne baba eteğinden çıkmaya hazır değilseniz evlenmeyin. Zorla değil ya, zamanınızı bekleyin. Zira bu işin doğasında ana baba evinden çıkıp kendi evine gitmek var yani. Daha buna bile dayanamıyorsanız nasıl evlilik yürüteceksiniz ayrı sorun. Bence toparlanmanız lazım. Arkadaşınız ve eşiniz olacak kişi daha normal tepkiler vermiş. Evden cenaze çıkmış gibi davranmanın alemi yok yani.

Back
X