Nasıl geçer

yıllardır ailemden ayrı yaşıyorum. düğünüme beş gün kaldı. dokunsalar ağlayacak durumdayım.
durup durup ağlıyorum.
çok alınganım.
agresif ve üstelik şaşkınım.
hayatımın hiç bi döneminde kendimi böyle hissetmemiştim.
çok enteresan bi ruh hali.

Seni anlıyorum.
Ben tek çocuğum babam da vefat etti annemi yapayalnız bırakıp başka bir şehire gittim ben.
Ki üniversiteyi başka şehirde okudum falan alışıtım annemden ayrı yaşamaya ona rağmen ilk zamanlar biraz buruk geçti. Şimdi ama annemde bir hafta kalsam sıkılıyorum kendi evimi kendi düzenimi arıyorum.
Emin ol geçiyor alışıyorsun.

Baba evinden cikip kendi evine girtmek illa ki evlenerek mi oluyor mus?
Baska hayat bicimi yok yani???
Aw...
Mesajdan bunu mu anladınız cidden? Evliliğin doğasında var bu ayrılık dedim. Başka türlü ayrılınmaz gibi bir şey yok orada. Yanlış anlamışsınız yorumu.

başka şehre geldim. ailede şımartılarak yetiştirilen o tek çocuk var ya, o benim işte. 1 sene içersinde 3 veya 4 kez duygulanmışımdır. evlilik öyle güzel ki. sevdiğin insanla kafan uyuşuyor mu? sen ona bak. seni üzecek mi? değer verecek mi? bunlar önemli. gerisi geçiyor.

yıllardır ailemden ayrı yaşıyorum. düğünüme beş gün kaldı. dokunsalar ağlayacak durumdayım.
durup durup ağlıyorum.
çok alınganım.
agresif ve üstelik şaşkınım.
hayatımın hiç bi döneminde kendimi böyle hissetmemiştim.
çok enteresan bi ruh hali.
Ben aglayamamistim taki gelin arabasına binene kadar 3 saat boyunca hic susmadan agladim

Ben 7 saat uzakta oturuyorum ailemden. İlk aylar nasıl zorlandım. Balayını bile ağlayarak geçirdim. Alışılıyor ama. Ayda bir git der eşim. Giderim 4-5 gün kalırım iyi oluyor. Mutlaka alışacaksın hiç üzülme

Çok zor bu ya. Ben evden çıkarken gelin almada durdurulamaz bir ağlamaya kapılmıştım. Baya bi çıkamamıştım evden. O kapıdan çıkmak bana öyle zor gelmişti ki.. kolay mı bir dönemi geride bırakıyorsun. Yıllarını geçirdiğin eve misafir olarak gidiyorsun. Ne kadar o ev hala senin olsa da misafirsin işte. Ki ben Üniversiteyi de dışarda okumuştum. Alışıktım ama yine de zor. Ha sonra alışılıyor, alışmak zorunda olduğun için.

Alışırsın zamanla merak etme , herkes alışıyor sonuçta insan nelere alışmıyor ki ? Hayatın akışı bu . Şimdiden hayırlı olsun , mutluluklar ...

Ben beş yıllık evliyim. Ailem arabayla gidilmeyecek bir mesafede. Şu an bir aylığına ailemin yanındayım ve kendi evim ve eşim burnumda tütüyor. Zamanla alışırsın.

Back
X