Nasıl geçer

Aileler çocuk yetistirirken bağlı ama bağımlı olmayan, hayatta bir duruşu olan, olgun, birey olabilen, kişilik sahibi evlatlar yetiştirmeli. Testte çift çizgiyi görünce iş bitmiyor. Bu çok zor, uzun bir süreç. Mutlaka ebeveynler çok ama çok bilinçli olmalı... ebeveynlik içgüdüsel bir durum değil. Bu hayvanlar için geçerli. Insanlar mutlaka bu konuda bilinçlenmeli, okumalı ve ogrenmelidir. Sonra her şeyi problem yapan sıkıntılı, takıntılı bir sürü insan geziyor ortalıkta... Evlilik gibi güzel bir tecrübe bile böyle işkenceye dönüşüyor. Bu kaygı ve stres normal değil. :KK43:

İyide canım tamamen hayatlarindan cikmiyosunki,6 aylik evliyim,asla ağlamadım,annem agladigindada gelinligi cikaririm dedim onuda aglatnadim,babaya com duskunum ben
sadece salondan cikarken, babam canım benim her sabah kahvaltimi hazirlar,sevdigim simitlerden alirdi,ayri ayri yerlerden her sabah sevdigim seyleride alirdi sofrayi kurar operek uyandirirdi,beni sadic babisimi operken sana simitleri kim alicak kim operek utandiricak dedi anaaas ben basladim aglamaya,eve geldim agliyorum ,esimde dedikiariyalim babani her zabah alisana kadar gelsin bize dedi ,aradik ok dedi,sonra giyindim gittim babami optum ,:)Allah aglatmasin,nisandan beride görmüyorum kac ay oldu alistim canım

Sen ve esin artij ikiniz bir aile olucaksiniz
Srnin kendi evin kendi duzebin olucak,

Simdilik tek sıkıntınız bu oldugu icin takintili bi durumdasiniz.ama evlenince ne sıkıntılar cikacak belki .ins olmasinda gecer bu gunler .kendini strese sokma simdiden hem yakınmissinda gider gelirsin.hatta evine alisinca gitmemek icin bahanelerin bile olucak ahh ah keske benimde tek sıkıntım bu olsaydi .bu arda annenlere gidince orda kalalim diye pek diretme ziraa erkekler hic hoslanmio bu durumdan

Hayatınız değişiyor bu heyecanlı dönemi eşinizle paylaşıp mutlu olacağınıza üzülmeyin boşuna. Onu da üzmeyin. Ailenizin evi her daim siZinde eviniz zaten. Aile kuruyorsunuz tıpkı bir zamanlar Annenizin babanızla kurduğu gibi evlatlarınız olacak tıpkı sizin doğumunuz gibi. Gelecekteki mutlu günlerinizi düşünün.

İyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
Ben tek çocuğum bundan dolayı aynı semte taşındım ama aynı ev gibi değil malum. Hatta nikahta neler geldi aklıma hayır diyip kaçmayı düşündüm.

Evimdeki ilk sabah uykumdan anneee diye bağırarak uyanmışım.

Ama alışıyor insan gerçekten. Hatta baba evine gidince misafir hissediyorsun.
Bende sizin gibi sırf ailemden ayrı kalamam diye univ. De hiç şehir dışı tercih yapmadım.
Herkesin sağlığı yerinde olsunda. Artık mesela annem üzülüyor mu diye sorun etmiyorum. Eşimle aramızın iyi olması onun en büyük mutluluğu çünkü.
Benimde evladım var mesela. Bazen evlenip de gideceğini düşünüyorum da kötü oluyor insan. Ama diyorum inşallah sever sevilir5huzur içinde yaşar buda bana yeter

İyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar

Bir tek en son kapıdan çıkarken babama sarıldığımda ağlamıştım.Onun dışında hep mutluydum neşeliydim.

Alışırsınız özledikçe gelirsiniz.

Kk yi icindeki negatif enerjiyi bosaltmak icin kullananlar var. Bikac cete konulara hep beraber giriyorlar dalga geciyorlar sonra da mune cuum kiblenecek ne yaptim ayol deyip uste cikmaya calisiyorlar.
Nasil olsa direkt kufur edip sovmediler ya her yol mubah.
Gidin bi spor yapin negatif enerjinizi atmak icin arkadaslar, gozumde 2-3 kisiyi apartman kapisi onunde elinde cekirdekleriyle oturmus ,ayaklarinda sipidik terlik " ay kiz sunun saci ne komik, hohoh sunun totosuna bak" kivaminda canlandiriyorum.
Konu sahibi sorunlarinda somut en azindan ama bazi kisisel sorunlarin ne tanisi ne de cozumu yok maalesef.

Kk yi icindeki negatif enerjiyi bosaltmak icin kullananlar var. Bikac cete konulara hep beraber giriyorlar dalga geciyorlar sonra da mune cuum kiblenecek ne yaptim ayol deyip uste cikmaya calisiyorlar.
Nasil olsa direkt kufur edip sovmediler ya her yol mubah.
Gidin bi spor yapin negatif enerjinizi atmak icin arkadaslar, gozumde 2-3 kisiyi apartman kapisi onunde elinde cekirdekleriyle oturmus ,ayaklarinda sipidik terlik " ay kiz sunun saci ne komik, hohoh sunun totosuna bak" kivaminda canlandiriyorum.
Konu sahibi sorunlarinda somut en azindan ama bazi kisisel sorunlarin ne tanisi ne de cozumu yok maalesef.
sokak kapisi tabiri senin hayal gucunun sinirlarini gosteriyor ben boyle konular okuyunca woody allen in sol burun deliginden bahsediyormus gibi hissediyorum o derece yani

sokak kapisi tabiri senin hayal gucunun sinirlarini gosteriyor ben boyle konular okuyunca woody allen in sol burun deliginden bahsediyormus gibi hissediyorum o derece yani
E ne guzel gulup gecin o zaman.
Gunluk hayatta nasil her aklindan geceni soyleyemezse kisi burasi nasil olsa sanal ortam istedigim gibi dalga gecerim denilmemeli bence.
Kisaca konu size sacma geliyorsa bu kimseyle dalga gecme hakki vermez.

Ben nisanliniza uzuldum. Evlenecegim kadin boyle aglasa butun hevesimin icine ederdi. Simdi evlenince de sık sık gidersiniz bari onu suruklemeyin pesinizden.

23 saat uzaktaki yere gidiyorum henüz ağlamadım :işsiz: üstelikte yalnızım..
Bu kadar prenses olsam hayatımda ona göre mi olurdu acaba:KK53:

Aileler çocuk yetistirirken bağlı ama bağımlı olmayan, hayatta bir duruşu olan, olgun, birey olabilen, kişilik sahibi evlatlar yetiştirmeli. Testte çift çizgiyi görünce iş bitmiyor. Bu çok zor, uzun bir süreç. Mutlaka ebeveynler çok ama çok bilinçli olmalı... ebeveynlik içgüdüsel bir durum değil. Bu hayvanlar için geçerli. Insanlar mutlaka bu konuda bilinçlenmeli, okumalı ve ogrenmelidir. Sonra her şeyi problem yapan sıkıntılı, takıntılı bir sürü insan geziyor ortalıkta... Evlilik gibi güzel bir tecrübe bile böyle işkenceye dönüşüyor. Bu kaygı ve stres normal değil. :KK43:
+1 :super:

Canım alısırsın..
Ben de henuz evlenme asamasındayken evımızı kurarken dıyordum ay bu eve nasıl alısacagım :)
Sımdı babamlara gıttıgımde kendı evımdekı kadar rahat edemıyorum. Kendı evımı arıyorum hep ;)
Hem yakınmıssınız. Ozledıgınde gıdersın ;)
Kız ne dıcem sen kına gecesınde ne aglarsın beee:halay:

Back
X