• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gecicek bu acı

Ayrılalı 3 hafta oldu. Bana1 seneyi zehir eden benimle oynayan o adamdan ayrılalı 3 hafta oldu. En başlarda vakit geciriyodum da su sıralar sürekli aglamakliyim. Öyle birini ozlemek özleme ihanet biliyorum ama icim sızlıyor bazen. Nasıl gecicek bu acı? Kendime söz verdim sosyal medyadan falan asla bakmicam diye ama bi şekilde karşıma cikiyo. Taa lise döneminden kizlara yavsiyo onları beğeniyor. Bunlara rastgeldikce icim aciyo. Banada böyle yaklaşmıştı diyorum kendi kendime. Ben onu sadece sevdim ama o 1 sene olmadan bana beni sevemedigini söyleyip hiç acımadan bıraktı. Ayın 12sinde 1.yilimiz olacaktı. Ben o gün nasıl dayanacağım? Her türlü yolu deniyorum kafamı meşgul ediyorum ama bu sıralar çok zorlanıyorum. Bana yardım edin

Zamanla geçiçek tabiki ama vaktini boş geçirmemeye çalış insan içine karış gez toz arkadaşlarınla vakit geçir yoksa bütün gün onu düşünerek ordan burdan takip ederek yapamazsın.Sonuçta tek erkek o değil dünyada seni hakeden birisi elbet karşına çıkar.

Ayrılalı 3 hafta oldu. Bana1 seneyi zehir eden benimle oynayan o adamdan ayrılalı 3 hafta oldu. En başlarda vakit geciriyodum da su sıralar sürekli aglamakliyim. Öyle birini ozlemek özleme ihanet biliyorum ama icim sızlıyor bazen. Nasıl gecicek bu acı? Kendime söz verdim sosyal medyadan falan asla bakmicam diye ama bi şekilde karşıma cikiyo. Taa lise döneminden kizlara yavsiyo onları beğeniyor. Bunlara rastgeldikce icim aciyo. Banada böyle yaklaşmıştı diyorum kendi kendime. Ben onu sadece sevdim ama o 1 sene olmadan bana beni sevemedigini söyleyip hiç acımadan bıraktı. Ayın 12sinde 1.yilimiz olacaktı. Ben o gün nasıl dayanacağım? Her türlü yolu deniyorum kafamı meşgul ediyorum ama bu sıralar çok zorlanıyorum. Bana yardım edin
Sosyal medyadan engellerseniz birini beğendiğini ya da yaptığı herhangi bir aktiviteyi göremezsiniz.. zaten ayrılığın en zor zamanları şu dönemler.. İlk başlar öfke kin nefret duyguları oluyo sonra onlar hafifliyo işte tam da bu zamanlarda özlemeler falan başlar.. Gelip geçici bi dönem dayanırsanız bikaç hafta sonrası sizin için daha iyi olur..

Back