• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geri alabilirim?

Hani ya whatsapp konusmasi? 5 kere scroll yaptim bi resim goremedim?
Iki sayfa oncesinde bir ekran goruntusu paylasmis konu sahibi, sildi mi acaba? Kitabi isteyen bir mesaj ve karsi tarafin cevabi anladigim kadariyla. Ama açılmadı benim telefonda

İsteyin geri. Ben olsam isterdim açık yüreklilikle de benim için çok kıymetli anlayışla karşılayacağını düşünüyorum derdim. Artık geri vermesi ona kalmış.

Adamin eline bariz koz gecti.
Resmen kedi-fareye dondurdu.
SEn yenisini yollarim dedigin halde okumaya basladim sonra ellerimle vercem vs demesi cok sacma. Senin ona bir sekilde eyvallah etcegini biliyor ya aklinca oyun derdinde.
Ya akli hala sende. ya da senin ona hala bisiler hissettigini dusunuyor.
Gercek kisiligini de gor boylece onun.

Iki sayfa oncesinde bir ekran goruntusu paylasmis konu sahibi, sildi mi acaba? Kitabi isteyen bir mesaj ve karsi tarafin cevabi anladigim kadariyla. Ama açılmadı benim telefonda

Evet gordum daha sonra.
Zehol " o kitap bende olmali, benim yanimda olmali, geri alabilirmiyim onu senden, sana yine seve seve baskasini alirim" demis.
Adamda " verirdim ama tam su an basladim bile okumaya, bitirince sana vericem uygunmudur sana?" diye sormus.

"Bir pişmanlık mı var?" (diye başlamış, ben bu cümleyi anlamadım, kalanı klasik.)

"Şu anda elimde okumaya başladım. Sana kendi elimle iade etmek istiyorum"

Ayip filan olmaz ya, elin adami napsin kitabi. Okumuyordur bile hikaye. Iste kitabini, "Kitab benim icin önemli, bu adrese xy gönderirsen, sevinirim. Kargo ücretini gönderen adrese yollarim" de.

Ama bence senin aklinda tam bitmemis olay. Adaminda biraz ilgisi var, ama seni yedege almis sanki. Yarin öbürgün cani istedigi zaman, sana tekrar adim atacak gibi duruyor, kitabta bahanesi olucak.

Ay adımı aldığım kitap ne demek biri açıklasın yahu..

Adımı aldığım kitap..bu ne ola ki?

Bi allahın kulu açıklasın ne demek bu:KK45:oldukça düşük bir cümle ya da cidden ben anlayamadım:KK53:

Mehmet Rauf'un Eylül epey eski baskıdır ve evdedir annesi ve babası ona istinaden yavrularına bu ismi vermiştir.

Örneğin.

Ay adımı aldığım kitap ne demek biri açıklasın yahu..

Adımı aldığım kitap..bu ne ola ki?

Bi allahın kulu açıklasın ne demek bu:KK45:oldukça düşük bir cümle ya da cidden ben anlayamadım:KK53:

şimdi ben anlamadım. hediye ettiğiniz kitap sizin eski bir kitabınız mıydı yani sizin için bir önemi, anlamı var mıydı yoksa ona mı almıştınız?

geri istemek çok saçma ama ben yaptım :D
ama benimki hediye de değildi,benim için çok kıymetli bir şeyi ödünç olarak vermiştim ki o da bunu biliyordu.sonra bizim aramız bozuldu o şey onda kaldı. 1-2 ay bekledim inatla yollamadı. ben de arkadaşımdan istettim,pişman değilim.
bence sen de geri almalısın,aranız da kötü değilmiş. direk iste gitsin boş ver.

İnsan neden kendisi için bu kadar değerli kıymetli bir şeyi bir başkasın verir ki? şayet veriyorsan onu kaybetmeyi göze almışsın demektir. çünkü hayatta kişilerin asla garantisi yoktur.

hiç utanma bence kitabını iste, sonuçta senin için o kitap kıymetli, nasılsa arada bi ilişki kalmamış, belki de o kitabın o kişi için hiç bir değeri yok bir köşede bekliyor....

Sonuç ne kitap geri geldi mi adam taşınmış kitap kaybolmuş bile olabilir madem daha önce isteseydin bir de adın ne özelden de yazabilirsin çok merak ettim... Kitaptaki karakterlerden birinin adı mı?
zeholll zeholll

Kitap gibi bir hediyeyi, hele boylesine anlami olan bir seyi hak edecek cok az erkek vardir. Ömer iplikci mi sandin karsindakini nedir anlamadim:KK53:
Kitaplara cok kiymet veririm, benim de cok eski Osmanlica bir kitabim var. Esim bazen alip arkadaşlarına falan gostermek istiyor ona bile izin vermiyorum. Evden cikarmasi yasak:KK48: sadece eve gelenlere gosterebilir.
Yani sen nasil bir gaza geldiysen muhtemelen anne babana ait olan bir seyi tutup elin adamina vermissin.
Umarim geri alabilirsin, ve bu da sana ders olur.
Herkese kitap verilmez:KK47:

Kitabın yenisini al ona gönder, ona da de ki annem ya da babam kitabı soruyo ve gerçekten problem çıkıyo geri yolalr mısın de özür dile yaşanandan dolayı, sakın sevindirik oldum d sana verdim deme.

Back
X