• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gidecek bu kilolar :(

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Sezeryanla doğum yaptım. Mükemmel bir sezeryan göbeği bana miras kaldı.
2 ay oldu tam. Maalesef hamile kaldığım kilodan 16 kilo fazlayim. . Hıcbir kıyafetim olmuyor popoma çıkmıyor bile.. 3 ay sonra ise başlamak zorundayım ya gardirobu XL beden şeylerle doldurucam ya kilo vericem.. nasıl olacak bu iş .. bide işin kötüsü bebeğim hem emiyor hem mama yiyor..

İyi bir diyetisyene gittin mi,emzirenler için en uygununu verir .
İnşallah yakında verirsin fazla ne varsa,

Ben de aynı dertten muzdaripim:( benim 23 günlük henüz yavrum. Kaçı gitti kaçı kaldı bilmiyorum ama +20 ile girmiştim doğuma. Diyet önerilmiyor diye biliyorum 6 aya kadar..egzersiz yapmak istiyorum ama sezeryan old.için 3 aya kadar o da önerilmiyor. Tek seçenek yürüyüş. Bi de yiyeceklere dikkat. Ben ekmeği ve şekeri min tüketmeye çalışıyorum. Onun haricinde yazı bekliyorum. Kıyafet olayı çok sıkıntılı gerçekten. Doğum öncesinde 34 beden sıkı bi vücuda sahiptim,şimdi beden ölçümü merak bile etmiyorum:olamaz: yavrum sağlıklı ve kucağımda ya şükrediyorum. Yaz geliyor,iş için 2-3 parça rahat elbise tarzı ya da bir iki pantolon üstüne birkaç gömlekle halledebilrisiniz bence :KK52::KK28:

diyetisyene gidin vereceği listeyle hem sütünüz artar hem kilo verirsiniz, tecrubeyle sabittir.
emzirirken 30 kilo verdim ve ilk 6 ay sadece anne sütü, 2 yıl da full emzirdim, sağlıklı beslenme hem size kilo verdirir, kaybettiğiniz vitaminleri telafi eder hem de sütünüzün miktarı ve kalitesi artar.

Karatay beslenmesi uygulayabilirsiniz. Hem kilo verirsiniz hemde sağlıklı beslendiğiniz için sütünüz azalmaz hatta artar.

Kısa sürede verirsiniz inşallah :dua:

Back
X