- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
Kizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi