nasıl gidiyor hamileliğiniz :)

selam kızlar. Ben şuan 16. haftamdayım mide bulantılarım birkaç gün oldu bitti çok şükür. ama şimdi de soğuk algınlığıyla boğuşuyorum kuru öksürük, halsizlik, burun akıntısı.. henüz bulantısız günlerimin tadını çıkaramıyorum yani neyse ki minikimin sağlığı yerinde en önemlisi de bu. sizlere naçizane tavsiyem grip olmadan önleminizi alın malum yakalanınca hamilelikte iki kat sıkıntılı oluyor. yoksa bulantılar, kusmalar vakti zamanı gelince bıçakla kesilmiş gibi geçiyor allahın izniyle. herkese güzel, keyifli ve sağlıklı gebelikler diliyorum

selam canımbebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bulantıların geçer bu haftalarda bende aynıydım şimdi de iştahım açıldı beni tutabilne aşk olsun :) evet grip e yakalanmamak için en önemlisi c vitamni bide calsiyum malum bebeişlerimiz bzden alıyor :)

Çok teşekkür ederim canım amin.. hepimizinkini inşallah.. evet benim bulantılarım geçti şükür. iştah konusunda da evet bulantılar geçince daha fazla yeme isteği oluyor. ben de bu aralar ömrümde hiç yemediğim kadar meyve yiyorum diyebilirim. mandalina, portakal, elma, ayva..aklına ne gelirse deli gibi yiyorum. özellikle bulantılarım varken ayva midemi çok rahatlatıyordu. onun dışında günlük aksatmaksızın bir bardak süt, bir kase kadar yoğurt ve bir yumurta yiyorum. herşey bebişler için yanii

aynen bende mandalna portakal ve ayva hayatımda yemediğim kadar yedim.şimdi ise bi bardak süt bi tane muz yumurta peynir kesinlikle yiyorum canım bide arada ceviz yemeye calış malum ben malatyalıyım kendi bahçemzden ceviz var kırdım kavanoza koydum arada yiyorum bebeğin beyin gelişimini gerçekten etkiliyrmus canım

kaç kilosun canm kaç kilo aldın

Slm kızlar bende 28 haftalık hamileyim bi oğlum olcak inşallah benim hamileliğimde çok rahat geçiyor Allah'a şükür çünkü yaşadığım yerde kendi ailem yok eşimin bütün sülalesi var ama bana yardım edecek kimse yoktu onun için hep şükür ediyorum son zamanlarda miğde yanmasını çektim ama doktor krem tarzında bi ilaç verdi şimdi iyiyim Allah kuzularımızı bize bağışlasın

slm canım maşallah.inşallah bundan sonrası da rahat geçer benim de midem de yanma var amin rabbim diğer isteyenlere de versin.herkes bana ne biçim 4 aylıksın dio sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki :)valla benimde burada kaynanam var ama annenin yerini kimse tutmuto tutamaz da

ben de 6 haftalık hamileyim pek bişi yiyemiyorum.yedikten sonra surekli ekşime oluyo midemde.bulanmadan ziyade tiksinme var.yemek yemeyi acaip ozledim :44:

Bende tam 18 haftalık hamileyim,maşallah çok rahatım hiç bi sıkıntım yok göğüs uçlarım sızlıyo arada okadar.toplamda 2 kılo aldım bakalım neler yapıcaz ilerleyen zamanlarda...

hayırlı olsun canım cınsıyetı nedır bebegınızın

kızlar cın takvımıne gore dogrumu cınsıyetlerınız cok merak edıyorum.cevaplarsanız seviınırım

hayırlı olsun ılk galıba.cın takvımıne gore tutuyormu pekı cınsıyetı bebegınızın

evet ilk bebeğim zaten 1 tane düşünüyorum,tuttu valla çin takvımınde :)) ama erkek olduğunu cınsıyetını öğrenmeye gıtmeden bıgün önce rüyamda görmüştüm ve çok istiyodum.Gönlüme göre oldu...sizin çocuğunuz varmı?

evet benım ıkı tane var.ben bayagı yaşlıyım yaş 37

kaç kilosun canm kaç kilo aldın

ben şu cevizi devamlı yeme işini bi türlü çözemedim ya. eşime aldırıyorum bir iki gün yiyorum sonra ya unutuyorum ya canım istemiyor. zaten tek başına yiyemiyorum, ancak anneciğimin gönderdiği kuru incirlerin içine koyarak yiyebiliyorum. bir de şu düzenli balık yiyebilme işini çözersem tam süper olucak, o konuda da sıkıntılıyım, hiç canım çekmiyor nedense. biraz tuhaf mıyım ne :44:
kilo konusuna gelincee ben 63 kiloyla hamile kaldım, şuanda 65 kiloyum 2 kilo aldım 4 ayda. bakalım inşallah çok fazla almadan tamamlayabilirim 9 ayı, hoş alsam da çok ta fazla önemsemiycem. minikimi sağ salim kucağıma alayım da gerisi teferruat, kilo alınır verilir kafama takmıyorum çok

ben de 6 haftalık hamileyim pek bişi yiyemiyorum.yedikten sonra surekli ekşime oluyo midemde.bulanmadan ziyade tiksinme var.yemek yemeyi acaip ozledim :44:

geçer tatlım zamanla bende senn gibiydim etten balıktan tavuktan tiksindim şimdi de arada zorla yiyorum ama tabi eskisi gibi deil eskiden kokularına dayanamıyordum yemeklerin :)

tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla benim çin takvimi tutmadı :)

bende çok sevmem ama aklıma düştükçe yemeye çalışıyorum ondan kırıp hazırladım erinip vazgeçmeyeyim die balığa da gelirsek bende hiç yiyemiyorum ki bende 57 le kaldım bgn itbariyle 59um evet az kilo almak daha iyi başlarda doktorum zaten 6 aydan sonra istesende istemesen de alacaksın dio evet bende takmıyorum meleğim iyi sağlıklı olsun da geri vermesi mesele deil sadece doğum zor olur die fazla almama taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…