Benim de sıkıntım,kilo da alınca ince göstereck şeyler istiyorum ama bulmak zor oluyor.Benim d eçok bilgim yok.Bol paçalar,tüm beden aynı renkler uzun gösterirmiş galiba.
stil danışmanı bekliyoruz,ortaya paylaşın işte.
Ben de 1.57 boyunda 47 kilo bir insanım. Ne çok ince ne çok şişman yani.. Bol paçaları çok seviyorum ama bence kesinlikle topuklu olmadan giymeyin derim.. Zira kısa bayanlar için tam tersi etki yapıyor..Yüksek bel kesinlikle uzun gösteriyor.. Ben 90'ları özlemediğimden yüksek bel pantolo9n giymiyorum ama eteklere bayılıyorum..Yaz kış oluyor yani, ister mini ister maksi.. Elbise giyecekseniz de belden bir kemer takarak yine aynı etkiyi yaratabilirsiniz.. Yalnız özellikle bantlı ayakkabı giymemeye çalışın, ya da vizon veya açık renk ayakkabılarda kullanın ki belli olmasın. Bacak boyunu kestiği için hem kilolu hem de kısa gösteriyor.. Renkli giyinmeyi seviyorsanız pantolonları düz giyip, üstleri desenli giyebiliriz. Bir de bence HM skinny kotlar kesinlikle kısa boylu olsak da tanıdığım herkeste vücuda güzel oturuyo.. Renkli giyinmeyi ve farklı kombinleri her zaman seviyorum, hafta başından bir haftalık kıyafetleri ayarlamak da haftanın gerisi için iyi oluyor.. Etrafımdan genelde bu konuda olumnlu tepkiler alıyorum. Ama giyim zevki zamanla değişen birşey.. Fikir paylaşmadan olmuyor..
Bir de burada bu hafta kendi fotolarımı da paylaşcam.. Olmuş-olmamış diyerek bile birbirimizden fikir edinebiliriz bence..
Ayrıca bukombin.com bu konuda iyi fikirler veriyor gerçekten...
Tek renk giyinmek uzun gösterir,en bilinen göz yanılsaması bu sanırım:)
Pantolonlarını açık renk seçebilirsin mesela beyaz veya krem rengi pantolonla şık bir bluz ve topuklu ayakkabı gibi...
Dizüstü etekle kısa üstler giymek de boyu uzun gösterir.Mesela etek üzerine küçük ceket veya küçük hırka gibi...
Aslında küçük ceket demişken aklıma geldi.İşin sırrı : Küçük :)
Mesela minyon olanlara kocaman çantalar yerine daha küçük çantalar yakışıyor.
Aynı şekilde,mesela çiçek deseni kullanılacaksa kocaman desenler değil,küçük çiçekler tercih edilebilir.
Herkes link vermiş,bir tane de ben vereyim:)
Bu blog sahibesinin boyu 152 kilosu ise 42 ve çok güzel giyinip yakıştırıyor :