- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enteresan, aynı üslup.Yorum yapmayabilirsiniz hanfendi ısrarla sormadı ki size.. bilse açmaz zaten
İçerik varmıydı ki silsinİçerik silmek yasak

Konu kısmı bomboşİçerik varmıydı ki silsin![]()
İçeriksiz bi konu yani bomboşKonu kısmı bomboş![]()
Aynı üslup derken ?? Ne saygısızlığım oldu hanfendi diyorum siz diyorum kendi üslubunuza baksanız keşke. Kendi görüşünüzden farkli fikri olanlara saldırıyorsunuz hemenEnteresan, aynı üslup.
Burada zaten şahısa sorulduğu nadirdir, genele sorulur ve isteyen fikir beyan eder. Fikri beğenir beğenmez ama sorulan soruya karşı verilen cevaplara çemkirmek hoş değil.
Aslinda burda daha cok belli nasil oldugun bunu koyaydin ya kizSizce ben güzelmiyim,çirkinmiyim?düşüncelerinizi merak ediyorum..
Eki Görüntüle 2263033
Aslinda burda daha cok belli nasil oldugun bunu koyaydin ya kizayrica sen niye surekli resim koyuyosun neyin pesindesin
![]()
Saldırmak? Ben? Gülerim bunaAynı üslup derken ?? Ne saygısızlığım oldu hanfendi diyorum siz diyorum kendi üslubunuza baksanız keşke. Kendi görüşünüzden farkli fikri olanlara saldırıyorsunuz hemen