• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hakkından gelinir böyle insanların?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çevremdede var böyle tipler
hiç oralı olmuyorum hemde hiç başlarda bozuluyordum huzursuz oluyordum ama artık yüzümün ifadesi bile değişmiyor eskiye nazaran daha az tepki gösteriyor artık. sende öyle yap canım tamamen yok say

Derdin O Olsun Be Güzelim.

keşke en büyük derdim bu olsa :delphin:

ben bitaneyle uğraşamıyorum,sen bütün etrafındakilerle uğraşıyosun demek helal olsun nediyim
binevi rol yapmak giriyor devreye,yada gerçekten sinir sistemlerini hiç etkilemiyordur ki bunu başarana ne mutlu
cokacimcoook

aksine burnum kalkar benim -tatlicadiarzu- kalktıkçada uğraşmıyolar :dilcikar:
bi sürü derdim varken onlarla mı uğraşıcam be mirmirmirmir

hani derler ya sana tokat atana diğer yüzünü çevir diye. Muhtemelen seni kıskanıyor. Bir şekilde onunla arkadaş olmaya çalış aptala yat biraz gülümsw filan arkadaş olunca da derdini anlarsın.

hiç öyle seviyesine inemem diye düşünme seviye işi değil bu haddini bildirmek bence yasakkelime banada öyle yüzsüz yapışkan biri musallat oldu bende dengesizle dengesiz olmıyım dedim hep sustum görmezden geldim yaptıklarını ama en sonunda bardağı taşırdı bende onun anladığı dilden konuştum kaç aydır yok ortada kafam rahat :delphin:

pek laftan anlıcak birine benzemiyo, onun için anlayacağı dilden konuşmak lazım bence.. 1-2 iğnele, onun gibi davran bakalım.. ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş.. artıııı deli deliye sopasını gösterince öteki deli kaçarmıymış ne öyle bi laf daha vardı da dur toparlayamadım şimdi :)

ben olsam tepkimi koyardım!!! demek ki seni yumusak huylu biri olarak görüyo ki,senle uğraşmayı göze alıyo.bence ona karşı sinirli ol,sert dur.bağır çağır demiyorum ama sana baktığında bile bişeyler yapmaya korksun.bakışlarınla korkut onu yani.ben de msela sınıf içinde çok neşeli,sevilen biriyim.ama herkes bilir benim deli tarafımı özellikle sevmediğim insanlar bana yaklasmakta,benle uğraşmakta tereddüt eder.hiç muhatap olma bence sadece gözünü korkut...

haydaaaaaa biz o tür şeyleri lisede bırakmıştık ama demekki hala bırakamayanlar vamış.belkide seninle arkadaş olmaya çalışıyodur.yani ayağına falan vurup özür dilediğine göre

bence sorma bıle noluyo dıye sorman onemsemen demek
bellı kı cekemıyor seni

öle tiplerle kaldığımda oldu bazı ortamlarda.sana gıcık eden,donduran ve hatta korkutan kendi taktiğimi söylicem.1 kez dene bak.belki sendede işe yarar.şimdi bu kız sana gerek lafla gerek hareketleriyle sataşıyor ya sende görmemezlikten geliyorum demişsin ya yapma onu.GÖR.DİREKT GÖR.mesela hani o ayağını çarpma olayı vardı ya.çarptı diyelim.önce ayağına ve daha sonra direkt gözlerinin içine tepkisizce uzun uzun bak.bişi demeden sadece bak.cool olacaksın yani.sende kimsin der gibi.bu ne gibi.afedersin derse hıhı gibilerinden salla başını.tabi ben bu örneği geçmişi tekrar olmuş gibi yazdım ama başka bi fiziksel temas yok.seni izlediğini farkettiğin an sende izle onu.ama dediğim gibi tepkisiz bi ifadeyle.BAKIŞLARINLA DÖV ONUUUUU:roflol:

Back
X