- Konu Sahibi cigdemycrocus13
arkadaslar evleneli 4 yıl oldu ve ve ben 3 aylık hamıleyım..ilk ıkı yıl vajınusmus nedenıyle bebk olmadı sonra ,dr a gittim ve hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım ve son 2 yıldada hamıle kalmaya calışmakla gectı.5-6 ay kadar doğal yolla denedık olmadı...hatta 7-8 ay dıyebilirim sonra baska dr gıttım ve aşılama istedim ve dr hemen asılama yaptı.ve öncesinde hıcbır ılac tedavısı gormeden(klomen vs gıbı)buarada ben 7 yıl once çik.kistiamelıyatı olmustum bu nedenle fazla gec kalmak ıstemedım yasımda 30du..ama testlerim ve yumurta rezrvım normal cıktı.aşılamadan önce sperm testi ve rahim filmi yaptırmıstım zaten hersey normaldi..neyse asılama tutmadı.sonra istanbulun en iyi drlarından birine gıttım 4-5 ay sonra.. buarada bitkisel bir dolu şey denedım..sonuç olmadı tabi..bu son gittigim dr polip oldugunu ve doğ.kontrol hapı verdi 1 ayda oyle gecti..ama polip duruyordu sonra ameliyat oldum 1 ayda oyle gecti.sonra bu merkezde çift aşılam yaptırdım ama yıne olmadı..sonra baska zeynep kamıle gıttım tup bebk ıcın ama cok uzak geldi gidemedim..sonra istanbulda yengemın önerdiği bir hastaneye gittim tup bebk merkezine ve dr bana ilaç tedavisi az kullandığımı 3-4 ay daha kullanmamı acele etmemei soyledi ,3-4 ayda klomen kullandım ama olmadı..sonra son olarak agustosa karar verdık tup bebek için ama son bir ilaç (,ismi femara ilacın) denememi istedi.içtim ama ne kontrole gıttım ne catlama iğnesi kullandım ama o ay tuttu ,olmuyor nasılsa dıye ustune düşmedim..hala ınanmıyorum arkadaslar..buarada preseed diye bir jel de kullandım 3 ya kadar belkide onun etkisidir bilmiyorum.buarda sağlıklı beslenmeye ozen gosterdım...ve en onemlisi 41 meryem suresi okudum ve ertesı ay hamile kaldımm..herkese farklı seyler rabbim vesile kılacaktır ama isteyen herkese inşallah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinn...