NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Ayseee1987

⛧ⒶⓇⓎⒶⓃⒶ⛧ ᵕ̈♡︎
Pro Üye
13 Nisan 2018
7.320
16.178
248
kızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi :KK61:
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen 🙏🙏🙏🌹
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz. 🌹

Sizce 20 ay denemede gebelik gerçekleşmediyse artık tüp bebek vakti gelmiş midir? Çok zor bir süreç ya...
Ben iki yıllık evliyken erkek kaynaklı tüp bebek raporu çıkardım. Tedavi olucaksın önce doktor yumurta kontrolu sonra klomen tedavi sonra aşılama diye devam eder normalde bu işler. Çok iyi bi doktor bulman şart mutlaka atlanan bşy vardır olmuyorsa.

Ben iki yıllık evliyken erkek kaynaklı tüp bebek raporu çıkardım. Tedavi olucaksın önce doktor yumurta kontrolu sonra klomen tedavi sonra aşılama diye devam eder normalde bu işler. Çok iyi bi doktor bulman şart mutlaka atlanan bşy vardır olmuyorsa.
Yani kadının yumurtlaması normalsede kolomen tedavisi uygulanıyor mu? Çünkü Yumurtlamada sorun görmediği için kolomene gerek yok dedi doktor.

Sogan suyu ve testere dişli aslan pencesi otunu duydum burada. Bir de kuru incir ve havuç kürü var. Eskiden burun kivirirdim boyle seylere ama Bunlardan fayda goren cok insan var burada. Çakşır otu da var hatirladigim kadariyla.

Eşinizde ne sorunu vardı canımm

Hormon testlerini de yaptır mutlaka. Eşin semen analizi verdi mi? Adetle başlanıyor diye biliyorum klomene
Evet canım yaptım tesrleri, sadece prolaktin 36 çıktı sınır 29 muş. Ama bun problem olmadığını söyledi doktor,anlık yükselen bi hormonmuş, göğsünün üstüne yatsan bile göğüs uyarıldığında yükselen hormonmuş, ve ilaç vermedi ama ben ısrarla doxtinex yazdırdım sadece 2 tane yarım yarım içtim bu ay.

Evet canım yaptım tesrleri, sadece prolaktin 36 çıktı sınır 29 muş. Ama bun problem olmadığını söyledi doktor,anlık yükselen bi hormonmuş, göğsünün üstüne yatsan bile göğüs uyarıldığında yükselen hormonmuş, ve ilaç vermedi ama ben ısrarla doxtinex yazdırdım sadece 2 tane yarım yarım içtim bu ay.
Bu doxtinex ne için canım doktor bana da verdi haftada 2 gün içiyordum 3 kere içip bıraktım valla

🧐 problem olmadığını söylediyse doktorunu acil değişmelisin

Evet yaptım cnm, herşey normal gayet iyi büyüyüp çarladığını söyledi, ve adetin 21. Günü progesteron testide 18.7 çıktı, ve doktor bu güzel bi rakam dedi.
Evde yapılan testleri sormuştum. Doktorum banada yumurtlamada sorun yok demişti testle yumurtlama günümü değerlendirmiştik.

Benim eşimin de az canım daha doğrusu ileri hızı az çok üzüldük.. sizin normal yoldan gebelik oluşma şansı yok muydu
İleri hızı çok iyiydi bizim. 6 milyon sperm vardı direk tüp bebek zaten sayıdan rapor çıkardılar. Zaten iki yılda olmayınca işimize geldi

Back
X