Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon testi denediğim ilk ay hamile kaldım ben denemediyseniz tavsiye ederimKızlar yumurtalama döneminde her gün mü denediniz ve nasıl hamile kaldınız paylaşır mısınız
pik gunu mu birlikte oldunuz?ovulasyon testi denediğim ilk ay hamile kaldım ben denemediyseniz tavsiye ederim
onceki günü pik günü ve sonraki iki gün canım bel altına yastık koyarak deneyin yarım saat kalkma ve duşa girilmeyecek. regl zamanım gelene kadar da üşümeyecek kadar soğuk suyla duş aldım yani çok sıcak suyla yıkanmadımpik gunu mu birlikte oldunuz?
2gun ara vermek iyi diyorlar sperm kalitesi açisindanKızlar yumurtalama döneminde her gün mü denediniz ve nasıl hamile kaldınız paylaşır mısınız
yumurtlama günlerinden önce birkaç gün ara verilecek sonra öncesi o gün ve sonraki iki gün değerlendirilecek2gun ara vermek iyi diyorlar sperm kalitesi açisindan
Yumurtalama gununu bilmeyen için 2gunden bir yapmak ideal doktorumda boyle önermişti ve yumurtama gunu diye hergun yaparsa kalitesi zayif oluyor spermin o yuzden 2gunluk yeni toplanmiş sperm hamile kalmak için yuksek şans en az 1gun ara vermeliyumurtlama günlerinden önce birkaç gün ara verilecek sonra öncesi o gün ve sonraki iki gün değerlendirilecek
ovulasyon testi denediğim ilk ay hamile kaldım ben denemediyseniz tavsiye ederim
yumurtlama günlerinden önce birkaç gün ara verilecek sonra öncesi o gün ve sonraki iki gün değerlendirilecekbende
Bizde bu ay 4 gün ardarda denedik dediğiniz gibi..hayırlısı rabbim nasip eder inşallahyumurtlama günlerinden önce birkaç gün ara verilecek sonra öncesi o gün ve sonraki iki gün değerlendirilecek
Biz ilk kez bu ay denedik normalde 5 senedie bebeğimiz olmuyor eşim ameliyat falan oldu işte bu ay ovulasyon testiyle bu şekilde denedik ve hamileyimBizde bu ay 4 gün ardarda denedik dediğiniz gibi..hayırlısı rabbim nasip eder inşallah
Cinsiyeti erkek mi pekionceki günü pik günü ve sonraki iki gün canım bel altına yastık koyarak deneyin yarım saat kalkma ve duşa girilmeyecek. regl zamanım gelene kadar da üşümeyecek kadar soğuk suyla duş aldım yani çok sıcak suyla yıkanmadım
Henüz 7 haftalık belli değil yaniCinsiyeti erkek mi peki
onceki günü pik günü ve sonraki iki gün canım bel altına yastık koyarak deneyin yarım saat kalkma ve duşa girilmeyecek. regl zamanım gelene kadar da üşümeyecek kadar soğuk suyla duş aldım yani çok sıcak suyla yı
onceki günü pik günü ve sonraki iki gün canım bel altına yastık koyarak deneyin yarım saat kalkma ve duşa girilmeyecek. regl zamanım gelene kadar da üşümeyecek kadar soğuk suyla duş aldım yani çok sıcak suyla yıkanmadım
tutacağı varsa anında kalksan da tutar merak etmeKimi diyor sabaha kadar kalkma yerinden vs ben en fazla bir saat dayanabliyorum sonra tuvalete kalkıyorum acaba o yüzden mi olmuyor diye düşünüyordum .demek ki tutacağı varsa ilk yarım saatte de tutuyor
Yalnız değilsin emin ol birçoğumuz aynı durumdayız ben bu konuyu biraz şöyle çözdüm.. insanlarla iletişimimi azalttım çünkü çok uzaktan tanıdıga bile nasılsın diyosun sonra sana bebek varmı diyor en iyisi bu süreçte gereksiz sohbete girmemek psikolojimi açısından daha iyi.bazılarına da bu konuda uyarıda bulundum sorulmasından sıkıldığımı açıkça söyledim artk asla soramıyor uyarıda bulunduklarım..inşallah bu ay bebiş haberleri alırızBen de 3 aydır denedim olmadı bu 4.ayım ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası bir de herkese daha çalışmalara başlamadan önce bebek düşündüğümüzü söyledim sanki çok kolay olacakmış gibi… o da beni ayrı strese sokuyor bir de inat gibi çevremde hamilelik haberleri alıyorum neredeyse aynı zamanlarda gebelik planladığmız bir arkadaşım ilk ayında kaldı 4 aylık Allah sağlıkla dünyaya getirmesini nasip etsin ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum kendi kendimi bu strese soktum söyleyerek halbuki kimse düşündüğümü bilmeseydi ben düşünmüyorum der herkesi geçiştirir arka planda sadece sürecin sıkıntısını yaşardım şimdi her şeyin sıkıntısını yaşıyorum. Allah tez zamanda bebek sahibi olamayan herkese de banada nasip etsin çok zor bir duygu durumu Allah herkesi çıkartsın aydınlığa![]()
Ben de 3 aydır denedim olmadı bu 4.ayım ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası bir de herkese daha çalışmalara başlamadan önce bebek düşündüğümüzü söyledim sanki çok kolay olacakmış gibi… o da beni ayrı strese sokuyor bir de inat gibi çevremde hamilelik haberleri alıyorum neredeyse aynı zamanlarda gebelik planladığmız bir arkadaşım ilk ayında kaldı 4 aylık Allah sağlıkla dünyaya getirmesini nasip etsin ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum kendi kendimi bu strese soktum söyleyerek halbuki kimse düşündüğümü bilmeseydi ben düşünmüyorum der herkesi geçiştirir arka planda sadece sürecin sıkıntısını yaşardım şimdi her şeyin sıkıntısını yaşıyorum. Allah tez zamanda bebek sahibi olamayan herkese de banada nasip etsin çok zor bir duygu durumu Allah herkesi çıkartsın aydınlığa![]()
Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda bütün isteyip olmayanların da bizlerin de hayırlı sağlıklı evlatları olurMerhaba sizi çok iyi anlıyorum fakat stres yapmayın henüz çok erken 4 ay. Bi sağlık sorununuz yoksa sizin ve eşinizin olur inanın. Ben ilk hamileliğimde hemen ilk ay hamile kalmıştım ve sandim ki ikinci cocuktada öyle olur ama olmuyormuş aradan 9 yıl geçti ikinci çocuk düşünmeye başladık 1 sene oldu hala olmadı. Neden olmuyor diye doktora gittiğimde bi sıkıntı yok denildi duramadım başka doktora daha gittim hormon testi vermemi istedi verdim ve fsh lh değerimin çok yüksek olduğunu bu degerlerle hamile kalmamın imkansız olduğunu söyledi. Demek istediğim ben hemen olacak diye beklerken böyle bişeyle karşılaştım hala onun şokunu atlatamıyorum. Muhakkak muayenizi olun vitaminlerinizi eşinizde sizde kontrol ettirin. Hiç bir sıkıntı yoksa ovulasyon testi ile takip edin Allahın izniyle olur insallah. Ama sağlık sorunu çıkarsa ya da vitamin eksikliği vs hic değilse takviye kullanırsınız onlarda etkiliyor D vitamini çok önemli muhakkak olcturun demir vs de aynı şekilde b12. Herşeyimizi kontrol ettirin zamana bırakın olur Allahın izniyle