slm arkadaşlar bizde bebek sahibi olmak istiyoruz ve 7 aydır deniyouz bi sonuca ulaşamadık ilişki bittikten sonra nasıl hareket etmeliyim (yani kaç dakka ayaklarımı kaldırmalıyım)yardımcı olursanız çok sevinirim (birde eşimin spermleri ilişkiden sonra ayağa kalktığımda akıyor normalmidir) tşk ederim şimdiden cvplarınızı bekliyorum çaresizim(
slm arkadaşlar bizde bebek sahibi olmak istiyoruz ve 7 aydır deniyouz bi sonuca ulaşamadık ilişki bittikten sonra nasıl hareket etmeliyim (yani kaç dakka ayaklarımı kaldırmalıyım)yardımcı olursanız çok sevinirim (birde eşimin spermleri ilişkiden sonra ayağa kalktığımda akıyor normalmidir) tşk ederim şimdiden cvplarınızı bekliyorum çaresizim(
Ya kizlar önceleri bu akma olayi bizdede oluyodu ama nezaman bebis yapmaya karar verdik kalkinca bisi akmiyo sadece bazen kac saat sonra wcye gidince aktigini farkediyorum normalmi bu?
canım bizde de aynen senin anlattığın gibi oluyor ama her seferinde değil normalmiş telaşlanma opuyorumnanaktan
Arkadaşlar öncelikle çok güzel bir paylaşım sitesi olduğu için tebrik ediyorum sizleri.Ben de 2,5 yıldır evliyim ve artık sizler gibi ben de bir bebek istiyorum:)3 ay öncesinde evlendiğimden beri kullandığım d.kontrol hapımı bıraktım.Geçen ay ilk denememizde bulunduk fakat başarılı olmadı.Zaten ayak kaldırma vs. uygulamaların hiçbirini yapmamıştık,belkide ondandır:))size sorum var cevabını biliyorsanız lütfen benimle paylaşın.Hapı bıraktığım il ay 30 gün sonra regl oldum.bi sonraki ay 28gün,bu ay ise 25 gün sonra oldum.Bu nedenle ovulasyon tarihimi hesaplıyamıyorum.Son reglim 9nisan da oldu.Yumurtlama tarihim ne olur??Çok teşekkürler...
ben yeniyim bu sitede bana yardıncı olurmusunuz
dün yani 5 Ağustosta adet gördüm kızlar. Şimdi hangi günlerde birlikte olmalıyım ki hamile kalmalıyım???( Buyrun sayısal lotoya...
hemen hamıle kalınmıyo zaten benım ıkı arkadasım 9 ayda hamıle kaldı hiçbişeyleri yokken bende 3. denemede hamıle kaldım ayaklarını ıyıce havaya kaldır ve adetinin 14.günü yumutlamanın en yoğun oldugu gün dıyebılıyrum bununla ılgılı gebelık sıtelerınde cok yazılar oraları okuyabılırsın ayrıca stres yaparsan daha zor hamıle kalırsın sakın ol[/QUOT meraba canm bnde 9 aydir deniyorum dr. Gittim hic ni sorun yok stres dersen hic yapmiyorun sadece edet yaklasinca icim icimi kemiriyo bide sag yada sola donup poponub altina yastik koyup yarim saat yarma taktiqide war hepsini yaptim ebe gumeci soqan kurunu iki gun yapabildim :-(
Arkadaşlar hamile kalmak için ne yapmak lazım 3 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık ilişkiden sonra ayakları havayamı kaldırmalı yoksa sırt üstümü uzanmalı yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar hamile kalmak için ne yapmak lazım 3 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık ilişkiden sonra ayakları havayamı kaldırmalı yoksa sırt üstümü uzanmalı yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?