Nasıl hamile kalınır?

Korkusuzanneadayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
69
29
38
31
Kızlar adetten ne kadar sonra ilişkiye girilir ? Hangi günler arası olmalı ? Hamilelikten önce folik asit kullanan varmı vede tiroid hastası olup gebe kalabilen ?

Kaç günde bir adet oluyorsanız 14 gün sonrası ideal yumurtlama sayılır. Ör : 28- 14 : 14. Gün gibi. Fakat bunun kesinliği yoktur bu tarihten önce veya çok sonra yumurtlama gerçekleşiyor olabilir.her gün yerine bir gün arayla ilişki öneriyor drlar. Ovulasyon testleri ile de takip edilebilirsiniz ne zaman yumurtlama olacağını

Tesekkur ederim

Kızlar adetten ne kadar sonra ilişkiye girilir ? Hangi günler arası olmalı ? Hamilelikten önce folik asit kullanan varmı vede tiroid hastası olup gebe kalabilen ?
Canim herkesin yumurta çatlaması farklı zamanda oluyo mesajla ben 26 günde adet oluyorum yumurtam adettim bittikten 2 gün sonra catliyo . Şunu da duydum bazı kişilerin yeni adet görmeden birkaç gün önce catladigi da oluyormuş hatta adetliyken çatlayan bile var bence bunu ovulasyon testiyle takip et. Tiroid hastasıyım çok şükür şuan gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…