- 2 Mart 2021
- 15
- En iyi cevaplar
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melikepsn__
Erkek vajinanın üzerine boşalırsa ve meninin birazı içeri girse ve ilk defa olsa hamile kalınır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değişmez adetin ne z
Her şey olabilir
Kalınması mümkün.Erkek vajinanın üzerine boşalırsa ve meninin birazı içeri girse ve ilk defa olsa hamile kalınır mı
Biraz zor ama imkansız değilErkek vajinanın üzerine boşalırsa ve meninin birazı içeri girse ve ilk defa olsa hamile kalınır mı
İnsAllah kalmamKalınması mümkün.
Daha sözlüym ve hamile kalmak istemiyorum sora da zaten yıkadım insAllah kalmamştrmBiraz zor ama imkansız değil
Daha dikkatli olunmalı o zaman.her şey olabilir ama bilmiyorum ya insanın başına gelince insan korkuyor inşAllah kalmam
İnsAllah kalmam
Daha sözlüym ve hamile kalmak istemiyorum sora da zaten yıkadım insAllah kalmamştrm
Yıkamayla olmaz canım bu işler gitmişse gitmiştir içeri ne kadar yıkasan bosher şey olabilir ama bilmiyorum ya insanın başına gelince insan korkuyor inşAllah kalmam
İnsAllah kalmam
Daha sözlüym ve hamile kalmak istemiyorum sora da zaten yıkadım insAllah kalmamştrm
Yıkamakla çok alakalı değil yumurtlama günüyle alakalı daha çok. Eğer yumurtlama günündeysen ve sperm ileri hareketi iyiyse hamile kalman mümkünher şey olabilir ama bilmiyorum ya insanın başına gelince insan korkuyor inşAllah kalmam
İnsAllah kalmam
Doğum kontrol hapı kullansam değişir mi sonuçYıkamakla çok alakalı değil yumurtlama günüyle alakalı daha çok. Eğer yumurtlama günündeysen ve sperm ileri hareketi iyiyse hamile kalman mümkün
Hayır değişmez adetin ne zamanDoğum kontrol hapı kullansam değişir mi sonuç
Bu olay dün oldu ve ben adettim daha gusül almamıştım bu olay olduktan sonra tekrar kanama geldi fakat kan pıhtısı da geldi sanırım adetim bittiği için bugün tekrar temizlenicem yani daha bir ay var yeni bittiHayır değişmez adetin ne zaman
Hayır değişmez adetin ne z
O zaman sanmam çok korkmana gerek yok bi ihtimal de olsa var yine ama bundan sonra dikkatli olursunBu olay dün oldu ve ben adettim daha gusül almamıştım bu olay olduktan sonra tekrar kanama geldi fakat kan pıhtısı da geldi sanırım adetim bittiği için bugün tekrar temizlenicem yani daha bir ay var yeni bitti