naaasıl yaniiiiiiiiİncir denediniz mi ben incir yiyerek gebe kalmıştım
Canım şehir Hastanesi'ne bende kaç defa gittim sorun yok deyip gönderiyor en sonunda artık ben söyledim rahim filmi cektireyim diye öyle çektirdim ilgilenmiyorlar maalesefKaç doktora gittim onu yapmadı. Aslında önemli bir şey bu ama neden rahim filmi çekilmiyor bilmiyorum. Tekrar doktora gidince baktırcam
Ben de çekcem ya cidden ilgilenmiyorlarCanım şehir Hastanesi'ne bende kaç defa gittim sorun yok deyip gönderiyor en sonunda artık ben söyledim rahim filmi cektireyim diye öyle çektirdim ilgilenmiyorlar maalesef
E kapalıysa açamıyorlar mı yani çözümü yok muBen altı ay oldu rahim filmi cektireli hamilelik olmadı ama benim biri kapalı. Senin açık çıkarsa belki hamile kalırsın kalanlar varmış.
Doktorun bana söylediği hidroselpenks mi nedir onu yaptırmam gerektigini ama yinede kapanma olabilir en iyisi tüp bebek yaptır dedi. Ama ben Aşılama için başka doktora gittim o dedi tek tüp yeterli gebelik için.E kapalıysa açamıyorlar mı yani çözümü yok mu
Merhabalar, kadın uzmanına hic gozuktunuz mü , reglnz duzenli mi? Yumurtlama testlerini öneririm zira onu kullanan cogu kisi aynı ay hamile kalıyoKızlar bir şey daha soracağım. Sperm yumurtaya ulaşsın diye kayganlaştırıcı bir jelden bahsediliyor acaba bu sağlıklı bir şey mi faydası olur mu
Öncelikle esinizde sizde doktora görünmelisin ardından ovulasyon testi kullanabilirsiniz adetten sonra gün aşırı ilişkiyi deneyebilirsinizMerhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz
Yumurtlama testi de kullandım yine de olmadı tekrar doktora gideceğimMerhabalar, kadın uzmanına hic gozuktunuz mü , reglnz duzenli mi? Yumurtlama testlerini öneririm zira onu kullanan cogu kisi aynı ay hamile kalıyo
Sogan alacak paramız mı varstres çok önemli sagon kurunu denediniz mi
Ahaha tabi şartlarSogan alacak paramız mı var
Kısa bilgi verir misiniz tüketim ile alakalı ve tarif içinO kadar kolaymış valla araştırabilrsiniz
Benimde biri kapalı geçen ay kimyasal geçirdimBen altı ay oldu rahim filmi cektireli hamilelik olmadı ama benim biri kapalı. Senin açık çıkarsa belki hamile kalırsın kalanlar varmış.
Hergün 2 İncir yiyorsun bu kadarKısa bilgi verir misiniz tüketim ile alakalı ve tarif için
Taze kuru farkediyor mu pekiHergün 2 İncir yiyorsun bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?