Nasıl hamile kalırım

Kaç doktora gittim onu yapmadı. Aslında önemli bir şey bu ama neden rahim filmi çekilmiyor bilmiyorum. Tekrar doktora gidince baktırcam
Canım şehir Hastanesi'ne bende kaç defa gittim sorun yok deyip gönderiyor en sonunda artık ben söyledim rahim filmi cektireyim diye öyle çektirdim ilgilenmiyorlar maalesef

Ben altı ay oldu rahim filmi cektireli hamilelik olmadı ama benim biri kapalı. Senin açık çıkarsa belki hamile kalırsın kalanlar varmış.

Kızlar bir şey daha soracağım. Sperm yumurtaya ulaşsın diye kayganlaştırıcı bir jelden bahsediliyor acaba bu sağlıklı bir şey mi faydası olur mu

Kızlar bir şey daha soracağım. Sperm yumurtaya ulaşsın diye kayganlaştırıcı bir jelden bahsediliyor acaba bu sağlıklı bir şey mi faydası olur mu
Merhabalar, kadın uzmanına hic gozuktunuz mü , reglnz duzenli mi? Yumurtlama testlerini öneririm zira onu kullanan cogu kisi aynı ay hamile kalıyo

Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz
Öncelikle esinizde sizde doktora görünmelisin ardından ovulasyon testi kullanabilirsiniz adetten sonra gün aşırı ilişkiyi deneyebilirsiniz

Kızlar adetime bir hafta kala adet sancısı çektim normal midir. Bel ağrısı ve kasıklarda batma oluyor. Daha önce böyle çok önceden ağrı yaşamadım. İlk kez oldu. Şu anda adetime 2 gün var sancı biraz azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…