1.5 ayda nasıl kısır gelin lafını kullanabiliyo ya ben 6 aylik evliyim ve hala hamile kalamadim eşimin ailesi daha bir gün sormadilar bile seni psikolojik olarak çok etkiler bu durum ve istesende olmaz eşinle konuş uyarsin
Sogan suyu ne icin ?Daha çok çok erken tatlım ya bu kadar aklına koymak ta iyi değil ilişki çocuk için olunca insan stres yapıyor ister istemez oluruna bıraksan zaten olmayacak bi şey yok ha + olarak soğan suyu içebilirsin
Nerde bulucam peki onu ? Hormon testini nerde yaptircam ?Evliliğin ilk aylarında hamile kalamama durumu çok sanırım vücut sperme vs alışıyor önce. Ben hayıt tohumu kullandım kullandığım ikinci ay hamile kaldım tavsiye ederim tabiki öncesinde adetin 3. günü yapılan hormon testleri var onları yaptırmalısın
Hormon testini herhangi bi hastanenin kadın doğum uzmanına gidersen hamilelik öncesi testleri yaptırmak istiyorum dersen yapıyorlarNerde bulucam peki onu ? Hormon testini nerde yaptircam ?
Ne hormonu ne testi arkadaşlar ya daha 1 buçuk aylık evliyim diyor deger mi bu testlere bu streslere arkadasım hayatta kimsenin istediği anında sunulmuyor önüne ne kendini ne eşini yıpratma acelecilik tahminlerinden fazla zarar verebilir sana dikkat et. Sogan suyuna gelince de ben denediğim için söylüyorum yoksa onu da önermem yumurtalık ları çalıştıran bi kür deneyeceksen böyle bitkisel şeyleri dene hastanelerde sürünmeye gerek yok şimdiden.Sogan suyu ne icin ?
Canım bence hormon testi için erken akışına birak bi süre daha çok yeni evlisin rahat ol bi kaç ay daha dene bakarsın gelecek ay bebiş haberi alırsınNerde bulucam peki onu ? Hormon testini nerde yaptircam ?
Sogan suyu peki ne ise yariyor. Ne zman icmeliyim onu. Nasil yapicam bide.Ne hormonu ne testi arkadaşlar ya daha 1 buçuk aylık evliyim diyor deger mi bu testlere bu streslere arkadasım hayatta kimsenin istediği anında sunulmuyor önüne ne kendini ne eşini yıpratma acelecilik tahminlerinden fazla zarar verebilir sana dikkat et. Sogan suyuna gelince de ben denediğim için söylüyorum yoksa onu da önermem yumurtalık ları çalıştıran bi kür deneyeceksen böyle bitkisel şeyleri dene hastanelerde sürünmeye gerek yok şimdiden.
Sogan suyu peki ne ise yariyor. Ne zman icmeliyim onu. Nasil adetten hemen sonra baslanılıyor ve 10 gün sabah aksam sürüyor. 1 ortaboy soganı 2 bardak kaynayan suyun içine ekleyip 5 dakika kaynatıyorsunuz sonrası da bekletip ılık bi şekilde içiyorsunuz. Ben denediğim ay tuttu şükür doktor yumurtalıkları geliştiriyor kaliteli yumurta üretmenizi saglıyor demişti
Ben de ondan bahsediyorum zaten :)Iliski sirasinda stres yok zaten ama istedigm icin surekli dusunuyorum.
Ayni sikayetler bendede var. Surekli.bu uyku istegi. Hep esnemeler falan. Yorgunluk gibi canm bisey yapmak istemiyor. Siskinlik var birde vucudumda.Kızlar hamilelik kanda ne zaman çıkar geçen hafta gebelik testi yaptırdım negatif di ama şuan çok uykum var öğlen 1 de kalkabildim yorgun hissediyorum adetime daha çok var
Sogan suyunu mu ?Önce bir herşey normal mi diye bir kadın doğumcuya muayene ol,testlerini yaptır.Yumurtlama gününe odaklanma,adet bitiminden itibaren bir gün arayla yapın,olana kadar her ay böyle devam et.
Bi yaptirayim.Hormon testleri için neden erken olsun arkadaşlar sacmalamayin bunu her bayanın yapması lazım evli bekar.
Varsa sorun tedbir almak için tabiki yaptır hatta evlenmeden önce yaptırman lazımdı ben bekarkende gidip yaptirirdim yani
Tatlım o farklı bi konudan bahaediyor 10 gün sabah aksam diye belşrttşm ben sanaKac gun arayla icicem peki yada kac saat ?
Nasipten öte yol gitmez tabiki. Stres yok ! Iste ben yumurta akintisini anlayamadm bu ay hic akintim olmadi.M Mvldy123 canim daha cok yeni evlisin bide ilk aydan zor oluyo zaten turkiyede 1 seneye kadar olmamasini doktorlar normal karsiliyomus. Acele etme kesinlikle stress yapma ve cocuk olsun diye iliskiye girme. Bebek hic olmayacak galiba dedigin anda geliyo bende buraya uye olmustum cocuk yapmaya karar verdigimde birsuru arkadas bekledik benimki ucuncu aya tuttu daha bekleyenlerde var. Adetin biter bitmez iliskiye baslamalisin oyle yumurtlama gunu 14 gun sonra falan olmuyo teorideki gibi ben akintimi takip etmistim son ay, yumurtlama akintisinin 1.-3.-4. gunu iliski oldu sonrada gun asiri devam etti diger adete 1 hafta kalaya kadar o ayda tuttu kolay olmuyo hicbirsorun olmamasina ragmen aylarca ugrasanlar var. Acele etme allah ol dedigi zaman olacak bebisin kendi istedigi zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?