Nasıl Hanım hanımcık ve bakımlı olunur?

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba hanımlar sizlerden yardım almam lazım. Avukat katibiyim. Ve malesef pek bakımlı oldugum söylenemez. Hergün duş alıp temizligime dikkat ederim. Saçlarım omuz hizamda koyu kahve renginde esmerim. Saç kremlerim yüz kremlerim var kullanirim. Kokumunda güzel oldugunu söylerler. Genelde spor giyiniyorum. Aslında avukat çalışanıyım biraz gömlek ceket tarzi giyinebilirim ama maddi durumumda fazla yok. Genelde kot ve kazak yada tişört takılıyorum :KK43:( Makyaj olarakta sadece göz kalemi rimel ve ruj. Birazda kilom var. 65 kiloyum. Sizce neler yapmalıyım nerden baslamaliyim lütfen yardim edin. Görünüş olarak çökük gözüküyorum sanki..

bıraz kılo versen iyi olabilir belki. hoş boyun ne alemde bılmıyorum ama. ille takım elbısevari giyinmene gerek yok, ama rahat gıyım tercıhlerını şık olanlarından yapabilirsin, hoş bır şal ile bı gomlek ya da bluzu bile hoş hale getirebilirsin mesela.

öncelikle spor ve diyet yaparak kilo vermeni öneririm.. ve spor kıyafetlerden ziyade klasik giyinmeni tavsiye ederim...

Merhaba.Konu başlığı hoşuma gitti. :) Hanım hanımcık :)
Boyunuz kaç peki? Vücut yapınız nasıl? Aynada kendinize çıplak halde baktığınızda kilonuzun vücudunuza fazla geldiğini düşünüyorsanız kilo vermeye başlayın derim.Tartıyı değil aynayı baz alın.Kilonuz belki normal aralıkta fakat vücudunuza uyan doğru giysiler seçmiyorsunuzdur.

Bana göre yapacaklarınız;
1-Kilo fazlanız varsa spor ve sağlıklı beslenme ile kilo vermek (mümkünse uzman diyetisyen desteği ile) - Sağlıklı ve doğal beslenirseniz bu cildinize saçlarınıza tırnaklarınıza dahi yansır.
2-Bakımınıza daha çok ''zaman'' ayırmanız. Belli bir bütçe belirleyip size uygun yeni ürünler almak sizi bakımlı olma adına motive eder.
3-Giyim tarzınıza el atmanız şart.Klasik giyime dair internetten bir dünya şey bulursunuz.
4-Makyaja ağırlık verin derim.Youtube'da makyaj videoları izleyin.Doğru makyaj varolan güzelliğinizi ön plana çıkarır.
5-Youtube'da güzellik kanalları var.Güzellik vloggerlarını takip edin, videolarını izleyin derim.(Bakım rutinleri ya da Benimle hazırlanın videoları gibi) Motive olmanızı sağlar.

Bunları da önce kendinizi iyi hissetmek adına yapın.İnsanın kendisi için birşeyler yapması çok güzeldir.Dolayısıyla siz kendinizi iyi hissederseniz bu karşılaştığınız insanlara pozitif anlamda etki eder unutmayın.

Birde bu topic'leri okuyun derim;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakimli-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/
&
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kulubu-guzellerinin-guzellik-sirlari.202829/

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Değiştireceğiniz çok şey var bunları yaparsanız hanım hanımcık bir avukat katibesi olursunuz. :) :KK66:

Son düzenleme:
gömlek bluz tarzi şeyler herzaman kurtarıcıdır.kot ve topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsin.yazlık dolgu topuklu ayakkabılar hem şık hem rahat oluyorlar.rimel çok önemli bide.uzun kirpikler herdaim bakımlı görünmenin altın kuralı

Merhaba hanımlar sizlerden yardım almam lazım. Avukat katibiyim. Ve malesef pek bakımlı oldugum söylenemez. Hergün duş alıp temizligime dikkat ederim. Saçlarım omuz hizamda koyu kahve renginde esmerim. Saç kremlerim yüz kremlerim var kullanirim. Kokumunda güzel oldugunu söylerler. Genelde spor giyiniyorum. Aslında avukat çalışanıyım biraz gömlek ceket tarzi giyinebilirim ama maddi durumumda fazla yok. Genelde kot ve kazak yada tişört takılıyorum :KK43:( Makyaj olarakta sadece göz kalemi rimel ve ruj. Birazda kilom var. 65 kiloyum. Sizce neler yapmalıyım nerden baslamaliyim lütfen yardim edin. Görünüş olarak çökük gözüküyorum sanki..

index.php
Blazer-Ceket-Nas%C4%B1l-Kombinlenir5.jpg

yine kot giy ama ustteki gibi beyaz bir gomlekle kombinle. beyaz gomlek ve blazer ceketle hem spor hem sik olabilirsin ben oyle yapiyorum spor ayakkabi yerine babet ya da duz ayakkabi tercih edersen de isin daha kolay olur, ha topuklu da giyerim diyorsan ne ala :KK36::KK73::cool: