• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil hareket etmeliyim bu durumda, şaşırdım.

"Geçenlerdeki moral bozukluğumun seninle alakalı olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle hissediyorum ve bu yüzden beni yanlış anlamanı istemem. Sorunum bilmemne meselesiyle alakalı, benim için biraz özel, hatta kendim bile yüzleşmekte zorlanıyorum. Sorunum rayına oturduğunda seninle seve seve paylaşırım, zaten pek çok sıkıntımı seninle paylaşıyorum emin ol bunu da zamanı gelince paylaşacağım" falan gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Daha samimi olur.
Bu kadar olumlu olmak istemiyorum ona karşı. Sıkıntım varken bi anda birakip gitti resmen, paylasana kadar da konusmuyom dedi. Benim canımı yaktı açıkçası biraz. Tamam benim hatam olabilir ama hemen birakmasi da gerekmezdi

Bu kadar olumlu olmak istemiyorum ona karşı. Sıkıntım varken bi anda birakip gitti resmen, paylasana kadar da konusmuyom dedi. Benim canımı yaktı açıkçası biraz. Tamam benim hatam olabilir ama hemen birakmasi da gerekmezdi

O zaman konuşmayın siz de, biteceği varsa zaten bu şekilde biter.

Back
X