- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
adam saklamakta haklıymış baksana bütün aileyi ayağa kaldıracakmışsınız...Kızlar selam,
3 yıldır sewgiliydik Nisanda sözlendik, 28 eylülde nişan yaptık. 29 Eylülde de nişanlımın eş durumundan tayin isteyebilmesi için nikah yaptık.
şuana kadar hiç yalanını görmemiştim. Bugun mailine girdim,iş bankasından mail gelmiş tüketici kredi borcu ödemeniz bu hafta son 142 tl diye, şasırdım hiç haberim yoktu çünkü..
hemen msj attım, aradı gayet rahat ya unutmuşum amcamın ogluna 4000 tl çektim o bana gönderecek ben yatıracagım dedi. ama aben sinirden çatlıyorum böyle birşey için yalana gerek var mı ? neden söylemedin dedim sen kızarsın diye dedi,sonrada unuttum falan bende annene sölicem dedim annesiyle amcaoglu falan konusmuyor annemde bilmiyor dedi ama söyle istersen dedim olay 1 de oldu 3 saattir aryor açmıyorum,msjına cevap vermiyorum...
sizce napmalıyım ? bukadar basit birşeyi benden neden sakladı ? güvenim sarsıldı acaba gercekten amcaoglunamı cekti ? annesine ve ben kendi aileme durumu anlatsam mı ?
acil yorumalrınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk çok![]()
kendi aranızda halletsenize konuyu... hem iletişim kurmamak istememenizi anlamadım....konuşamayacaksanız nasıl sorularınaza cevap alacaksınız... anlatmaya çalışıyor ama telefonu açmıyorum diyorsunuz...neden ... bu yüzden boşanmayacaksanız neden bu tepkii... haklısınız ama tepkiniz karşınızdakini korkutuyordur bence...