• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Hayal Kırıklığına Uğradım... :(

Kızlar selam,

3 yıldır sewgiliydik Nisanda sözlendik, 28 eylülde nişan yaptık. 29 Eylülde de nişanlımın eş durumundan tayin isteyebilmesi için nikah yaptık.

şuana kadar hiç yalanını görmemiştim. Bugun mailine girdim,iş bankasından mail gelmiş tüketici kredi borcu ödemeniz bu hafta son 142 tl diye, şasırdım hiç haberim yoktu çünkü..

hemen msj attım, aradı gayet rahat ya unutmuşum amcamın ogluna 4000 tl çektim o bana gönderecek ben yatıracagım dedi. ama aben sinirden çatlıyorum böyle birşey için yalana gerek var mı ? neden söylemedin dedim sen kızarsın diye dedi,sonrada unuttum falan bende annene sölicem dedim annesiyle amcaoglu falan konusmuyor annemde bilmiyor dedi ama söyle istersen dedim olay 1 de oldu 3 saattir aryor açmıyorum,msjına cevap vermiyorum...

sizce napmalıyım ? bukadar basit birşeyi benden neden sakladı ? güvenim sarsıldı acaba gercekten amcaoglunamı cekti ? annesine ve ben kendi aileme durumu anlatsam mı ?

acil yorumalrınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk çok :KK43:
adam saklamakta haklıymış baksana bütün aileyi ayağa kaldıracakmışsınız...
kendi aranızda halletsenize konuyu... hem iletişim kurmamak istememenizi anlamadım....konuşamayacaksanız nasıl sorularınaza cevap alacaksınız... anlatmaya çalışıyor ama telefonu açmıyorum diyorsunuz...neden ... bu yüzden boşanmayacaksanız neden bu tepkii... haklısınız ama tepkiniz karşınızdakini korkutuyordur bence...

abartmışsın canım konuyu bu kadar büyütme bence zaten ufak bir miktar. Belki o yüzden gerek duymamıştır.. Ailelere felanda bahsetcek kadar büyük bir durum yok.. Erkekler para konusunda hesap vermeyi hiç sevmez hatta nefret ederler..

kızlar.... miktar büyük yada küçük ne önemi var saklamışmı saklamış bugun cuzi miktarı saklamış belki yarın daha büyük birşeyi saklayacak hem bugune kadar hiç bişeyine karışmadım,sorun cekmesi değil sorun neden sakladıpu sakladıda noldu ? ben 23 o 28 yasına buarada..

Krediyi ne zaman çekmiş tam olarak? 4000 sizi sarsacak bir miktar mı?
Hiç bahsetmemesi hata olmuş ama sizin olayı ele alış şeklinizde hatalı. Neden rahatsız olduğunuzu anlatmalı ve anlamasını sağlamalısınız. Empati yapmalısınız. Neleri tolore edip neleri edemeyeceğinizi bilmeli. O yüzden kararlı bir şekilde konuşmalısınız?

şimdi konuşuyoruz çok pişman olduğunu bir daha yapmayacagını söylüyor ama ..
4000 bizi sarsmayacak ki zaten cocuğun kendisi ödeceyecekmiş... o an biraz fevri çıktıştım ama benden saklamamalı hiçbirşeyini ben zaten ona cekme demeyecektim kii.. neden neden sakladıı :( ....

Amma abartmışsınız ya. Anneme söyliyim mi, aileme söyliyim mi, ailesine söyliyim mi?! gazeteye ilan da verin isterseniz. Çocuk musunuz Allah aşkına? Karı koca probleminizi herkese duyurmadan kendiniz çözmeyi öğrenin önce. Bu tuhaf tavırlarınızdan dolayı söylememiştir adam size, haksız da değil. Düzgün iletişim kurabilmeyi, sorun çözebilmeyi öğrenin.

noluyor ya ?
annene söylerim baaaakk diye tehdit mi ediyorsunuz...
biraz sakin...
yaşınız kaç...
olgunluk lazım...

şimdi konuşuyoruz çok pişman olduğunu bir daha yapmayacagını söylüyor ama ..
4000 bizi sarsmayacak ki zaten cocuğun kendisi ödeceyecekmiş... o an biraz fevri çıktıştım ama benden saklamamalı hiçbirşeyini ben zaten ona cekme demeyecektim kii.. neden neden sakladıı :KK43: ....
Hepimiz anladık neden sakladığını, siz anlayamadınız mı? Bu kadar tepki verirseniz saklar, başka şeyleri de saklar. Annesine söylemekle tehdit ederseniz hiçbir şeyi güvenip de anlatmaz size. Yalan söylemesi için teşvik edersiniz..

Kızlar selam,

3 yıldır sewgiliydik Nisanda sözlendik, 28 eylülde nişan yaptık. 29 Eylülde de nişanlımın eş durumundan tayin isteyebilmesi için nikah yaptık.

şuana kadar hiç yalanını görmemiştim. Bugun mailine girdim,iş bankasından mail gelmiş tüketici kredi borcu ödemeniz bu hafta son 142 tl diye, şasırdım hiç haberim yoktu çünkü..

hemen msj attım, aradı gayet rahat ya unutmuşum amcamın ogluna 4000 tl çektim o bana gönderecek ben yatıracagım dedi. ama aben sinirden çatlıyorum böyle birşey için yalana gerek var mı ? neden söylemedin dedim sen kızarsın diye dedi,sonrada unuttum falan bende annene sölicem dedim annesiyle amcaoglu falan konusmuyor annemde bilmiyor dedi ama söyle istersen dedim olay 1 de oldu 3 saattir aryor açmıyorum,msjına cevap vermiyorum...

sizce napmalıyım ? bukadar basit birşeyi benden neden sakladı ? güvenim sarsıldı acaba gercekten amcaoglunamı cekti ? annesine ve ben kendi aileme durumu anlatsam mı ?

acil yorumalrınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk çok :KK43:
Abartıyorsun...

Ne gerek var bu kadar tribe? Sanki 400 bin cekmis adam. Kucuk seyleri büyütmeye bayiliyoruz. Sia herseye boyle tepki verdiğiniz surece daha cok sey saklanacak sizden ;)

evet böyle basit bir şeyi sizden saklaması doğru değil... ama böyle basit bir şey yüzünden sizin de olayı büyütmeniz doğru değil. oturup konuşun ve birbirinizden bir şey saklamanın gereği oladığını, hayatı beraber yaşayacağınızı ve paylaşacağınızı ona hatırlatın bence.

bir de Allah aşkına hemen aileyi falan ortak etmeyin sorunlarınıza.

sevgiler

Back
X