Nasıl ikna edebiliriz?

Böyle bir şey var ama o bebek doğup yeteri kadar emziren annelerin sütten kesmesi için bir yöntemdir.

3 aylık hamilelikte süt olmaz zaten.
Aptalca şeyler yapacağına gitsin kontrole bebek ne durumda öğrensin.
Madem istemiyor ne demeye 3 ay olana kadar bekliyorki?
Allahım o sabinin yüzüne baksın inşallah..

Eniştem bebeği istiyor galiba
Onunla arasını bozmayı göze alamaz
Aşırı düşkün ona

Bebek için çok üzüldüm :( madem istemiyor dikkat edecekti bu ne rahatlık ya . Onlarca insan bebek diye kivranirken Allah akıl fikir versin başka dicek kelime yok.

İstemiyorsa neden korunmamış demicem.
İnsanlar Ria varken kontrol hapıyla korunurken prezervatif varken hamile kalıyor
Hiçbir korunma yöntemi %100 değildir de eğer bu bebeği istemiyorsa kocasına anlatıp aldırsaydı daha iyiydi.
İş işten geçince mi yokmuş gibi davranmaya başlıyor
Eninde sonunda bu bebek doğacak o zaman ne yapacak çok merak ediyorum
Bu hanımefendinin bebeğe bakacağını da düşünmüyorum

Keske bebegi aldirmaya izin verseydiniz. Simdi 12 haftalik ve cok gec.
Psikolojik tedaviye ihtiyaci var. Herkes anne olacak diye bir kaide yok.

En azindan kuzenin biliyormus ve istemiyormus. Ülke sosyal baskidan dolayi anne olanlar ile dolu.

Acilen tedavi icin ikna edin. Hamilelik neysede, o bebek dogduktan sonra asil zor sürec baslar. Hele lohusa depresyonu oldugunda, o bebegi birseyler yapabilir. Lütfen önlemlerinizi alin ailecek.

Madem istemiyormuş korunmadan neden sevişmiş? Onun zevki için bebeğe yaşattığı ne olacak? Belki de hayat boyu doğru düzgün annelik etmeyecek. Her şeye akıl eriyor ama maşallah doğru düzgün korunmaya akıl ermiyor. Ne güzel hayat ya. Zorla da olsa götürün psikologa konuşun. Siz gidip durumu anlatın olmadi. Yazık o bebeğe. Emzirmek istemiyormuş ya lafa bak. Keyfine göre köpek bile emzirmem demez yavrusunu. Başka hayvani bile annesiz kalmış diye emzirir. Allah o bebeğe yardim etsin!!!

İki aydır hamilelik planlıyorum.hamburger mayonez ketçap gibi hazır gıda yemeyi bıraktım.yememe içmeme dikkat ediyorum.ya bu ay olursa diye. hamile olup da böyle davranan insanları hiç anlayamıyorum.şımarıklık artık.istemiyormuş.e ne olmuş.sanki çocuk evlilik dışı , gizli bir aşkın meyvesi.tövbe yarabbim.
yani ben ikinciyi istemiyorum bir çocugum var çok şükür diyordum.karar değiştirdim.iki aydır olmuyor.Allahın gücüne mi gitti acaba diyorum.bu insanlar böyle davranmaktan korkmuyorlar.çok garip.

3 aylıkmış da bebiş.doktora götürün de kolu bacağını, hareket edişini bir görsün bebişinin de kendine gelsin kuzeniniz

Sağlık ocağına haber verin. Ya da oraya gitmesini sağlayın. Onlar eve kadar gelir gerekirse kontrolleri sisteme işliyorlar çünkü.
Hamileliği sanırım kan testi ile öğrenmedi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağı doktordan aldığım bilgileri kalp atışı şeker yükleme vs sisteme giriyordu. Bazı bağışıklık testlerine bakılıyordu. 3aylık gebelikte ikili test döneminde muhakkak gitmeli. Sonra detaylı ultrason var.

Rabbim içine merhamet duygusu versin olan herzamanki gibi bebeklere oluyor hamileken böylese cocuk dünyaya gelince düşünemiyoruö bile eşine düşkün demşisiniz ozman eşi götürücek biraz baskı yapıp konuşarak doktor yardımı alması şart

Back
X