Yahu belki kadın korunmasına rağmen hamile kaldı? Ya da kocası zorladı, aslında istemiyordu? Olamaz mı?
Aranızda bebek sahibi olmak için uğraşanlar var diye herkes de anne olmayı istemek zorunda mı? İstemeyen ŞIMARIK mı oluyor?
Başkalarının kararlarına ve özel hayatlarına burnunuzu ve kendi isteklerinizi sokmaktan vazgeçin artık, her insanın bir psikolojisi vardır, damızlık gibi herkes sizin sevindiğinize sevinecek, üzüldüğünüze üzülecek diye bir şey yok.
Elbette yaptığı doğru değil ama psikolojisi de normal değil belli ki, demediğinizi bırakmamışsınız. Sizin deli gibi istediğinizi başkası istemeyebilir ve bu onu şımarık yapmaz.
Benim yazdığım mesaja istinaden yazdığınızı düşündüğüm için cevaplıyorum.
Fikirler görüşler her zaman ayrıdır. Kimse kimsenin düşündüğü gibi düşünmek zorunda değil maalesef.
Bi şekilde evlisiniz bi şeyleri yaşıyorsunuz. Ve doğal olarak bi şeylerin olması gayet normal beklenen sonuç.
İnsanların psikolojileri düzgün olamayabilir. Ve bi küçük olay bozmaya yetebilir. O zaman önlem almaya gayret edeceksiniz. Ha olmaz mı önlem alarak kaldınız. Bi yol yöntem düşünülür.
Eşinin sevgisinin yarısı kadar sevse yetecekse madem. Çok da güzel ikna yöntemleri düşünülebilir.
Burda hiç bir zaman olumsuz eleştiri yapan veya atıp tutan bi insan olmadım.
Saygı çerçevesinde herkes düşüncesini dile getirebilir.
Kimse kimsenin düşündüğü gibi düşünmek zorunda değil. Sizin benim gibi düşünmek zorunda olmadığınız gibi.
Yaklaşık 3 aylık bi bebek söz konusu ve konu sahibin kuzeni anlamaya çalışmak yerine işi inada döküyorsa,bi şeyleri yaşarken bi şeylerin olacağını tahmin ettiği halde sorumsuz davranıyorsa,bebeğin gerekli testleri yapılamıyorsa bu vicdansızlıktır. Yok öyle işine geldiği zaman ay öyle oldu istemiyorum demek. Korunarak hamile kalan ve kendiyle maddi manevi savaşan bir sürü insan var.
Bebeğin kalbi atmıyor olabilir. Herhangi bi sorun olabilir. Bu hem kendi hayatı hem bebeğin hayatı için ne kadar önemli. Karnında yaşama tutunmaya çalışan bebeğinize,sizin için bi şeyler yapmak isteyen eşinize ve size üzülen bi kuzene sen karışma ayıp demek şımarıklıktır.
İyiyken iyi olup kötüyken değişmek ve insanlara kök söktürmek gibi bi dünya yok maalesef.
Kimse kimsenin hayatı için ne yaşadığını bilmeden yorum yapamaz.
Ama yapılması gerekenler az çok bellidir.