• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil insanlar var cevremizde ben anlam veremiyorum.

kucuk_marti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
31
13
3
35
Arkadaslar ben 27 yasindayim (nisanliyim), calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?

Son düzenleme:
Arkadaslar ben 27 yasindayim, calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Ne olduğu açık işte eğer karşılık vermiyorsanız ki sessiz kalmanızı bir erkek karşılık sayar taciz bu biraz sert olun had bildirin

Saygısızlık yapıyor.
Hangi gerekçeyle yapıyor olursa olsun, yaptığının adı saygısızlık.
Size saygısızlık yapana ne yapıyorsanız öyle davranın.
Altta yatan nedenleriyle uğraşmak, bunu düşünmek zorunda da değilsiniz.
Ne orası anaokulu ne de kimse 5 yaşında.
Yetişkin insan gibi davransın, terbiyesiz!

Boyle davraniyor arada bir de bana "kardes" diye hitap ediyor. Oyle tutarsiz ki.
Pek muhatap olmayın derim. Belliki sinir bozucu bir tip. Biraz daha samimi olduğunda yapacağı dengesizlikler şimdiden sinirimi bozdu 😅

Sizi begendigini belli etmeye çalışmış, neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim. Istemiyorsaniz belli edin yeter.

Arkadaslar ben 27 yasindayim, calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Ne ki şimdi bu sorunuza istinaden yazıyorum
Kur yapan boz ayı sendromu

Back
X