• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil insanlar var cevremizde ben anlam veremiyorum.

Yokluyor işte. Yüz verseniz niyeti belli vermeyip bozsanız yanlış anlamış olursunuz. Böyle tipleri herkesin içinde yüksek sesle uyarma taraftarıyım ben. Ciddi ve herkesin duyacağı şekilde benimle doğru dürüst muhatap olun diye uyarın. Bi de abi kardeş muhabbeti yapmayın siz diye hitap edin iş yerinde kim varsa. Dünya böyle rezillerle dolu malesef 😏

Manyak mıdır nedir değişik. Bozsanıza ne beklıyorsunuz ? Benimle düzgün konuş diceksin bu kadar. Yarın öbür gün bana yazıyosun desen bile sacmalama ne alakası var der öyle bi tip.
Yoo ben oyle bi sey yapmiyorum, dalga gectim, takildim ya da sen de yanlis anlamaya ne musaitmissin der cikar isin icinden...

Arkadaslar ben 27 yasindayim (nisanliyim), calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Ayyyy hem sapık hem ergen. Ergen sapık.

Bi daha yaparsa bozucam. Sabrettim ama yeter diyorum kendime. Ben bozunca da iste sen yanlis anladin falan diycek bana deli olucam o yuzden napcagimi bilemiyorum boyle bi garip haldeyim.
Sacma sapan konusmanın yanlış anlaşılması olamaz. Benimle seviyeli konuş diceksin hepsi bu. Yanlıs anladın derse de bilemiyorum artık bir daha uyarmak istemiyorum dersin. 🤨

Isinizi bozmak icin ayni isi yapmaniza gerek yok ki. Sizi begenmisler, asiliyolar. Amac ne peki?

Back
X