- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
- Konu Sahibi kucuk_marti
Konuda yazmamışsınız ki nerden bilelim.Nisanliyim ve bunu biliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuda yazmamışsınız ki nerden bilelim.Nisanliyim ve bunu biliyor.
Dogru, ekledim simdi. :)Konuda yazmamışsınız ki nerden bilelim.
Ilk firsatta artik buna bi dur diyecegim.
Umarım biran önce kurtulursunuz çünkü bu kardeş lafını böyle barzolar çok sever ters tepki verdiğiniz an ama ben kardeşim diyordum bacım diyordum o yanlış anladı olur tam çakallarBoyle davraniyor arada bir de bana "kardes" diye hitap ediyor. Oyle tutarsiz ki.
Yoo ben oyle bi sey yapmiyorum, dalga gectim, takildim ya da sen de yanlis anlamaya ne musaitmissin der cikar isin icinden...Manyak mıdır nedir değişik. Bozsanıza ne beklıyorsunuz ? Benimle düzgün konuş diceksin bu kadar. Yarın öbür gün bana yazıyosun desen bile sacmalama ne alakası var der öyle bi tip.
Ayyyy hem sapık hem ergen. Ergen sapık.Arkadaslar ben 27 yasindayim (nisanliyim), calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
E benden iyi biliyorsun işte. Bozmak icin ne beklıyorsun?Yoo ben oyle bi sey yapmiyorum, dalga gectim, takildim ya da sen de yanlis anlamaya ne musaitmissin der cikar isin icinden...
Aynen oyle gercekten ne dogru aciklamissinz. Hakliyken haksz duruma dusermUmarım biran önce kurtulursunuz çünkü bu kardeş lafını böyle barzolar çok sever ters tepki verdiğiniz an ama ben kardeşim diyordum bacım diyordum o yanlış anladı olur tam çakallar
Bi daha yaparsa bozucam. Sabrettim ama yeter diyorum kendime. Ben bozunca da iste sen yanlis anladin falan diycek bana deli olucam o yuzden napcagimi bilemiyorum boyle bi garip haldeyim.E benden iyi biliyorsun işte. Bozmak icin ne beklıyorsun?
Sacma sapan konusmanın yanlış anlaşılması olamaz. Benimle seviyeli konuş diceksin hepsi bu. Yanlıs anladın derse de bilemiyorum artık bir daha uyarmak istemiyorum dersin.Bi daha yaparsa bozucam. Sabrettim ama yeter diyorum kendime. Ben bozunca da iste sen yanlis anladin falan diycek bana deli olucam o yuzden napcagimi bilemiyorum boyle bi garip haldeyim.
Ayni odadayiz ama isimizin alakasi yok birbiriyle. Cok farkli isler yapiyoruz. Oyle bi sey hic hissetmedim.İşinizi bozmak için yapıyorlar, sonra iş yerinde dedikodu yaparlar. İftira bile atabilirler, işi bırakın diye yapıyorlar. Sert olun, umursamayın.
Rahat veya gözde bir birimde misiniz? Onun birimi nasıl?Ayni odadayiz ama isimizin alakasi yok birbiriyle. Cok farkli isler yapiyoruz. Oyle bi sey hic hissetmedim.
Kendi halimde bi tipim. Gozde degilim. Herkes kendi isinde iyi. O yonden bi sıkıntım olmadi.Rahat veya gözde bir birimde misiniz? Onun birimi nasıl?![]()
Ay onu demiyorum. Çalıştığınız birim. Büro, bölüm her neyse.Kendi halimde bi tipim. Gozde degilim. Herkes kendi isinde iyi. O yonden bi sıkıntım olmadi.
Onun kendi ekibi var iki uc kisi benim de var. Ama ayni odayi paylasiyoruz.Rahat veya gözde bir birimde misiniz? Onun birimi nasıl?![]()